kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ezzel vitába szállnék! :lol: na, akkor még nem láttad :lol:) a szoknya ápolt és eltakart, amikor meg farmerben láttál, szerintem még nem nagyon mertél nézelődni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hohó! Farmerben lehet ám csak igazán nézegetni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 szerintem még nem nagyon mertél nézelődni Azt te csak hiszed! :lol: Sofőr szem mindent lát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hohó! Farmerben lehet ám csak igazán nézegetni! :lol: épp ezt írom én is, hogy először meg másodszor abban látott, de hát az ember nem azzal kezdi hogy a hátulját nézi... vagy túl naiv vagyok?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 az ember nem azzal kezdi hogy a hátulját nézi... vagy túl naiv vagyok?? :lol: Hááááát én úgy tudom a csajok sem a pasik kézfejét nézik meg első körben,hanem azt hogy milyen a hátsója! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hááááát én úgy tudom a csajok sem a pasik kézfejét nézik meg első körben,hanem azt hogy milyen a hátsója! :lol: 1. ha szemből van, akkor ez nehézséget okoz, meg amúgy is legtöbbet az arcát látom, akkor az fontosabb. 2. pasiknál hátulról nincsenek olyan hatalmas eltérések, szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 1. ha szemből van, akkor ez nehézséget okoz, meg amúgy is legtöbbet az arcát látom, akkor az fontosabb. 2. pasiknál hátulról nincsenek olyan hatalmas eltérések, szerintem Ok ok!Nem vitázom!Te nyertél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 gyerekek, én elteszem magam holnapra, mert korán kell kelnem. jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 gyerekek... Értettük anyu!Vigyázz!Oszolj! :lol: Jó8! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 épp ezt írom én is, hogy először meg másodszor abban látott... Akkor viszont nagyrabecsült kollégám szakvéleményét látatlanban is elhiszem, miszerint "Ezzel vitába szállnék!" Tehát a konzekvenciát levonva: nem nagy, sőt, formás. A sörörkhöz nagyon ért, a popsikkal sem lehet másképp. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 A sörörkhöz nagyon ért, a popsikkal sem lehet másképp. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 ....Ma délután rájöttem, hogy nekem mégsem kellene Caraván ótó hosszú távra... :lol: Elmentem elmosni, és mire végeztem el is fáradtam... :lol: :lol:.... Nehezen tuszkoltad be mosogatógépbe ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Nos, a Qvad, sajnos még otthon mindíg nem elfogadott (mondjuk nem értem miért, itt kint rendszámmal közlekedhetnek), és az is elég költséges "hobbi"! Azt viszont Neked kell eldöntened, hogy mégis milyen téren akarsz valamit is kezdeni... Ha "barkácsolgatni" akarsz, akkor valami olyasmit keress, hameg valami nyugis hobbi érdekel, akkor tudnám ajánlani a horgászást... :lol: ;) A qvad is jó lenne, csak megint ott lennél vele mint a Corsával... tudnád bütykölni, meg ilyenek, de nem nagyon tudnád használni.... Sztem... :lol: Hát ami a bütykölést illeti, valszeg igazad van.De tanultam annyit a Corsás fiaskóból, hogy ez még1X ne forduljon elő. Faterral szoktunk horgászni......... Nem ismerlek,de javasolnám a siklóernyőzést,kerékpározást! Előbbit szívesen csinálnám, de egy alap cucc is használtan közel 5K.No meg itt a környéken nem sok említésre méltó hely van, ahonnan le lehet szaladni érdemi elrugaszkodás mellett...... Bringám van! :P No meg korábban gyarló gyerekkoromban ernyőztem.Volt szerencsém Kalocsán is ugrani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 na, akkor még nem láttad :lol:) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 :lol: Mit kell nézni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Látom egész jó irányt vett fel a társalgás. :lol: Akkor majd adandó alkalommal kollektív popsi nézegetést tartunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Akkor majd adandó alkalommal kollektív popsi nézegetést tartunk? :lol: Vezérem, én támogatom az 5letet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 mi az, hogy kollektív? nincs neked otthon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 mi az, hogy kollektív? nincs neked otthon? attól még, hogy házi koszton van, az étlapot sem nézheti végig? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 attól még, hogy házi koszton van, az étlapot sem nézheti végig? :lol: mindentovábbinélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Akkor majd adandó alkalommal kollektív popsi nézegetést tartunk? :lol: Kollektív? Én nézem a tiedet, te nézed az enyémet? :lol: Ne is álmodj róla, nagyfiú! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Már ideje volt........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Már ideje volt........ :lol: Ahogy olvasom, nem mindenki ért veled egyet. z {2007-10-11 14:04} "Sikerült az üres Tesco parkolóból elszállítani. Sokakat zavart valóban. Csak adja Isten valami vadállat kopasz csávó X5-ösét próbálják meg megemelgetni. Ha nincs rendőr a helyszínen rommá verné a fejüket. Amit helyeslek. Jól gondolom , hogy ezért van nálam is vipera a kesztyűtartóban. Nehogy okoskodjanak ezek a kisebbésgi komplexusban szenvedő ,hatalomra vágyó kis 8 osztályos bennszülöttek. " Mindamellett az ilyen kerüljön kerekesszékbe, hogy rájöjjön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Sanyi ez most olyan mintha wolfinak lenne viperája. Én nem tudok ilyenről. Vagy rosszul olvasok valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Gondolom, Wolfi azért dobta a linket be, mert egyet ért a tisztogatással. Ez a dilinyós viszont nagyon nem (utolsó hozzászólás a cikkhez). Csak ki akartam emelni, hogy mennyire hülye emberek vannak. Ennyi. A viperát meg hagyjuk. Attól még, hogy van az embernél, nem biztos, hogy szituban használni is tudja. Az ember nem mindíg tartja a markában, és ha érte kell nyúlni valahova, már régen rossz. És én teljesen egyetértek Losival és az akcióval. (nagyapám mozgássérült, és sokszor csak messze tud parkolni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts