Kacsero Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 fel tünt? :lol: jah... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 angolul Hát én azzal nem nagyon dicsekednék a helyedben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Hát én azzal nem nagyon dicsekednék a helyedben. :lol: :lol: Na vazze... Tomi,ezt most megkaptad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Hát én azzal nem nagyon dicsekednék a helyedben. :lol: "Lui: I Think This is the Beginning of a Beautiful Friendship!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Ezt az idézetet kereste is Tomi a neten, de már csak a buli (és 6 pohár pelinkovac) után ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hát én azzal nem nagyon dicsekednék a helyedben. :lol: erről nem vitatkozom, de jó volt. azt kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Botrányos ami jelenleg Kmét közlekedését illeti.Még ennyi felszántott utat baccamegakikitalátahogyilyenkor kell.......... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Botrányos ami jelenleg Kmét közlekedését illeti.Még ennyi felszántott utat baccamegakikitalátahogyilyenkor kell.......... :lol: :P :lol: Nem csak ott van ez. Itt a főfaluban és környékén is mindent túrnak-fúrnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Nem csak ott van ez. Itt a főfaluban és környékén is mindent túrnak-fúrnak :lol: Ott már szinte ez rutin.De nálunk csak az új polg.mester kikiáltása óta van ez a káosz a városban.Tavasz óta mást sem csinálnak, csak ásnak fel mindent, és b@sszák kijavítani.Ma is ki akartam menni Hunyadiba, elindultam a Ceglédi út felé, mert a Kurucz krt.-at ami 4 sávos és murva forgalmas, leszúkítették 2 sávra.Óriási a tumultus.A Ceglédin meg nem lehetett a Mátyás Királyra menni, mert felszántották az útkereszteződést.Fordulhattam vissza a nemkicsi forgalomban...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Botrányos ami jelenleg Kmét közlekedését illeti.Még ennyi felszántott utat baccamegakikitalátahogyilyenkor kell.......... :lol: :lol: :lol: gyertek el Szolnokra, körforgalom meg térépítések, meg egyirányúsított utcák vannak. egy jót autózni nem lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 gyertek el Szolnokra, körforgalom meg térépítések, meg egyirányúsított utcák vannak. egy jót autózni nem lehet Elég, ha csak kimész az itteni körforg.ba a Praktikernél.Egyirányúsított utcát meg találni bármely kertvárosban tömegével! :lol: Soknan ott bizonyítják be, hogy lövésük nincs, mi is az a jobbkézszabály....... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 gyertek el Szolnokra, körforgalom meg térépítések, meg egyirányúsított utcák vannak. egy jót autózni nem lehet Beograd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Elég, ha csak kimész az itteni körforg.ba a Praktikernél.Egyirányúsított utcát meg találni bármely kertvárosban tömegével! :lol: Soknan ott bizonyítják be, hogy lövésük nincs, mi is az a jobbkézszabály....... :lol: :lol: mifelénk 2 irányúak a kertvárosi utcák Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Beograd :lol: Kalandtúra mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 mifelénk 2 irányúak a kertvárosi utcák Akkor majd1X eljövöl felénk is.Itt nem is olyan messze van egy T elágazás, a felé vezető út 1 irányú.De ha a végére érsz, akkor a T-nél mind2 irányba behajtani tilos van......V.ki nagyon nem figyelt oda sztem! :P ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Az egész megyében túrnak,valami unios pályázatot nyerthettek megyei szinten szerintem. A témához! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 vagy csak nagyon rossz helyen élünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tomi miért írsz pü-t ha letiltod a választ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Szevasztok!Itt Kalocsán is túrnak-fúrnak,új kábeltévét fektetnek le.Aztán majd befoltozzák és tavasszal meg persze beszakadnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 na, ha senki nem válaszol, megyek is... úgyis folyton lefagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 na, ha senki nem válaszol, megyek is... úgyis folyton lefagyok Hova ez a rohanás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tomi miért írsz pü-t ha letiltod a választ? Azt le lehet tiltani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hova ez a rohanás? :lol: megyek nagyi nézőbe. ezer éve nem láttam. ne éjszaka zargassam Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Azt le lehet tiltani? úgy látszik, mert azt írta ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tomi miért írsz pü-t ha letiltod a választ? Ez a fórum hibája. Próbáld a válaszod új üzenetként elküldeni, nem a korábbi üzenetére válaszként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts