Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Botrányos ami jelenleg Kmét közlekedését illeti.Még ennyi felszántott utat baccamegakikitalátahogyilyenkor kell.......... :lol: :P :lol:

Nem csak ott van ez. Itt a főfaluban és környékén is mindent túrnak-fúrnak :lol:

Elküldve
Nem csak ott van ez. Itt a főfaluban és környékén is mindent túrnak-fúrnak :lol:

Ott már szinte ez rutin.De nálunk csak az új polg.mester kikiáltása óta van ez a káosz a városban.Tavasz óta mást sem csinálnak, csak ásnak fel mindent, és b@sszák kijavítani.Ma is ki akartam menni Hunyadiba, elindultam a Ceglédi út felé, mert a Kurucz krt.-at ami 4 sávos és murva forgalmas, leszúkítették 2 sávra.Óriási a tumultus.A Ceglédin meg nem lehetett a Mátyás Királyra menni, mert felszántották az útkereszteződést.Fordulhattam vissza a nemkicsi forgalomban...... :lol:

Elküldve
Botrányos ami jelenleg Kmét közlekedését illeti.Még ennyi felszántott utat baccamegakikitalátahogyilyenkor kell.......... :lol: :lol: :lol:

gyertek el Szolnokra, körforgalom meg térépítések, meg egyirányúsított utcák vannak. egy jót autózni nem lehet

Elküldve
gyertek el Szolnokra, körforgalom meg térépítések, meg egyirányúsított utcák vannak. egy jót autózni nem lehet

Elég, ha csak kimész az itteni körforg.ba a Praktikernél.Egyirányúsított utcát meg találni bármely kertvárosban tömegével! :lol: Soknan ott bizonyítják be, hogy lövésük nincs, mi is az a jobbkézszabály....... :lol: :lol:

Elküldve
Elég, ha csak kimész az itteni körforg.ba a Praktikernél.Egyirányúsított utcát meg találni bármely kertvárosban tömegével! :lol: Soknan ott bizonyítják be, hogy lövésük nincs, mi is az a jobbkézszabály....... :lol: :lol:

mifelénk 2 irányúak a kertvárosi utcák

Elküldve
mifelénk 2 irányúak a kertvárosi utcák

Akkor majd1X eljövöl felénk is.Itt nem is olyan messze van egy T elágazás, a felé vezető út 1 irányú.De ha a végére érsz, akkor a T-nél mind2 irányba behajtani tilos van......V.ki nagyon nem figyelt oda sztem! :P ;) :lol: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.