warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 :lol: Ne röhögjé...... :P A tiédet is elutaltam ma délután...... :lol: Nehogymá' kimaraggyá'..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Olyan régen volt már Zenebutik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Ne röhögjé...... :lol: A tiédet is elutaltam ma délután...... :lol: Nehogymá' kimaraggyá'..... :lol: Azt próbáld meg! ;) Fel is kötlek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Olyan régen volt már Zenebutik! :lol: Sanya! Ezt csekkold! Várd végig,mert atomra beindul! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Szevasztok barátaim!Csak benéztem,végigolvastam a "termést",mióta nem voltam.Látom mindenki jól van,remélem már druszám is(Tomi023)! Örülök,hogy megvan a humorérzéketek.Az én c14nz-mnek a vége 168km/h.Tehát ha eddig nyomom vége az autómnak! :lol: Majd holnap este 7 után leszek.Jó éjszakát!Csákány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 skacok! Pénteken akkor benézünk hozzátok estefelé. Udi! asszem mégis jó, ha hozod a felniket. Úgy látszik a csere project ugrott, már csak az eladás jöhet szóba. Előre is köszi! Aztán majd valakinek, aki előbb találkozik Dinivel, annak meg adnék majd egy kis pénzt, mert rendeltettem vele, és majd oda kéne neki adni a lóvét. thx előre is. remélem sokan lesztek. Ja, Ildi is jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 alig bíírom várni a hétvégét, ma megjött a mosóoldat is, vár itt négy-öt karbi és egyebek a mosásra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 hello! SOS kérés! Van nekem néhény számom szabad forditásban alkatrészszámom ez alapjan meg tudja nekem valaki EPC ből vayg valamiből mondani hogy miről van szo! mert a kedves eladó irt mar BDI-t TID.et és a legulyabb a MID a mi H Astraban nincs! ezek a számok remélem valaki megmondja hogy ez BID vagy GID : 13 208 089 565412769 28115432-6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 hello! Dekoránkeltél........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mackósajt! Rendben akkor átviszem a felniket Kecskemétre. Dini! Megnéztem az EPC-ben de nem találtam semmit, küldök képet róla: http://images.netbag.hu/20071004/1191473270265.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Köszi Udi! Dini! google is zavarban van. Hol BID, hol MID, hol meg GID. Vagyis nem is a google, hanem akik írtak ezekről a számokról. Ja, egyszer ebay-es találat is volt, mást nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Pajának köszönet a csap szerelésért :lol: KOMA megoldja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 skacok! Pénteken akkor benézünk hozzátok estefelé. Micsoda meet lesz ez megen Németországtól Debrecenig terjed a híre :lol: és elhallatszik Belgrádig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ajjé, micsoda meet. Kapok is cuccot, meg adok is, meg kapok pénzt is, meg adok is. :lol: Na meg nem elhanyagolandó, hogy veletek is találkozunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Na meg nem elhanyagolandó, hogy veletek is találkozunk! :lol: milyen boldogok leszünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 milyen boldogok leszünk :lol: ezt a negatív hozzáállást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Maci! Ha Dini nem jön akkor átveszem a pénzt én, mert akkor fog keresni, és a receptet sem felejti el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ezt megbeszéltük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Dekoránkeltél........ :lol: Vagy inkább késön feküdtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ma boldogan énekelhettem a laza 3 nap után, hogy szopóka-nyalóka......... :lol: A beszerzésünk meg csináljon magának kistestvért..... :lol: (kb. 250rl-nyi árut vettem át egyedül baxa meg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ma boldogan énekelhettem a laza 3 nap után, hogy szopóka-nyalóka......... :lol: A beszerzésünk meg csináljon magának kistestvért..... :lol: (kb. 250rl-nyi árut vettem át egyedül baxa meg) Milyen nyaloka? gyűmölcsös? hozol meetre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Milyen nyaloka? gyűmölcsös? hozol meetre? :lol: Ha legközelebb ilyen akció lesz, megkóstoltatom veled! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 (kb. 250rl-nyi árut vettem át egyedül baxa meg) micsoda melós? oszt min jött? hajón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 micsoda melós? oszt min jött? hajón? Ejtőernyővel dobták le! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ez a hét nekem is nyalóka...24/24-es váltásban vagyok..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts