Dini Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 wow na volt itt pörgés rendesen tomi ennyi hozzászolást egy hét alatt nem szokott irni mint ma :lol:
warwolf Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 wow na volt itt pörgés rendesen tomi ennyi hozzászolást egy hét alatt nem szokott irni mint ma :lol: Nagyon lelkes volt, kétségtelen........ :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Nagyon lelkes volt, kétségtelen........ :lol: :lol: Az a fránya lilaköd... :lol:
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Hogy mikor megyek, még nem tom, de valószínüleg péntek. Udi! A felnik most 2 vonalon mozognak. Vagy megveszi egy kollégám, vagy csere egy másik emberrel, de akkor nem kell pakold, mert úgyis arra kéne menni a csere miatt is. Kb. Ti vagytok félúton. Oda is, meg vissza is. Na mondjuk tovább nem szívesen mennék el a csere miatt.
warwolf Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Az a fránya lilaköd... :lol: Azt mondják, a hétvégére ganyéé' idő lészen. :lol: Idáig ez volt a leghosszabb idő, amíg tisztának lehetett mondani az ótómat...... :lol:
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 és ilyenkor boldogság a fehér autó :lol: Na azt lehet mosogatni szinte folyamatosan.
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Most elmegyek Szegedre! Pajának köszönet a csap szerelésért :lol:
warwolf Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Nah, átmentem fórumlakóba.De éppen azt nézem, hogy ennyi is éppen elég, mert olyan témákat nem látok csak, amit ebként sem szoktam látogatni.......... :lol:
Gepard Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Szerencséd, hogy most nem vagyok a közeledben.... Menne a seggberugdosás....
warwolf Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Szerencséd, hogy most nem vagyok a közeledben.... Menne a seggberugdosás.... Ígérem, Októberben át fogom utalni...... :lol: De most nem akarok centizni.
Dini Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Szerencséd, hogy most nem vagyok a közeledben.... Menne a seggberugdosás.... :lol: :lol: :lol:
warwolf Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Na azé'. Ne fenyegessé' :lol: Amúgy a mai napot is viszonylag egész jól megúsztam.Apró csacskaságoktól eltekintve.....
Gepard Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Ne fenyegessé' :lol: Amúgy a mai napot is viszonylag egész jól megúsztam.Apró csacskaságoktól eltekintve..... Gyanítom a jövő héten nem leszek ilyen szerencsés. :lol:
Gepard Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Ma Timi számán kerestek a fundamentától. A fickó letegezett, és mondta, hogy beszéljünk a lakásvásárlásról. Közöltem, hogy házat akarok venni, de csak akkor ha a lakás elkelt, és különben sem velük együttműködve. Ő persze állítota, hogy voltam bent az irodában, és beszéltünk. Mondtam, hogy én már beszéltem 3-4 kollegájukkal (állandóan zaklattak telefonon), és ezután sem akarok a fundamentán keresztül lakásvásárlást lebonyolítani, megtakarítani meg főleg nem. Zavart volt, és mondta, hogy ez a szám benne volt a telefonjában. Mondtam, hogy ez furcsa, mert a szám ugyan az én nevemen van, de a feleségemé, ráadásul titkosítva (anyósom száma is az én neven van, kíváncsi vagyok őt hívták-e). Következőleg a DAS-al fogok fenyegetőzni, ha nem értik meg, hogy hagyjanak békén.
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 vissza is értem Szegedről, micsoda város...! jó sok a látnivaló :lol:
Stefan Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 vissza is értem Szegedről, micsoda város...! jó sok a látnivaló :lol: Nem voltál lassú :lol: Egy jóbarátom anyukáját idézném: "Mennyivel mentél te büdös kölök?!" :P :lol:
Dini Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Nem voltál lassú :lol: Egy jóbarátom anyukáját idézném: "Mennyivel mentél te büdös kölök?!" :P :lol: autopályán 130, lakotterületen kivűl 90, lakott területen belül 50. :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Szóval ha ezt mind összeadod, akkor 270! :lol:
tomi023 Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 nagyon megy ám a C14NZ nagylétrával a tetején :lol:
warwolf Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 nagyon megy ám a C14NZ nagylétrával a tetején :P Felhajtóerőt termelt már akkora sebességnél.....szal...... :lol: :lol: :lol:
Udi Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 C14NZ... :lol: ...még az átalakítás előtt sikerült kihoznom belőle 185 km/h.
Stefan Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Jaja, nekem is ilyen :lol: Autópályán, lejtőn hátszéllel 180Km/h a mutató szerint, mert muszáj volt egy kicsit a kipufogót kiégetni, hogy ne fuldokoljon a katalizátor. De nem szoktam nyúzni különben.
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Ígérem, Októberben át fogom utalni...... :lol: De most nem akarok centizni. :lol:
Recommended Posts