Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
wow na volt itt pörgés rendesen tomi ennyi hozzászolást egy hét alatt nem szokott irni mint ma :lol:

Nagyon lelkes volt, kétségtelen........ :lol: :lol:

Elküldve

Hogy mikor megyek, még nem tom, de valószínüleg péntek. Udi! A felnik most 2 vonalon mozognak. Vagy megveszi egy kollégám, vagy csere egy másik emberrel, de akkor nem kell pakold, mert úgyis arra kéne menni a csere miatt is. Kb. Ti vagytok félúton. Oda is, meg vissza is. Na mondjuk tovább nem szívesen mennék el a csere miatt.

Elküldve
Az a fránya lilaköd... :lol:

Azt mondják, a hétvégére ganyéé' idő lészen. :lol:

Idáig ez volt a leghosszabb idő, amíg tisztának lehetett mondani az ótómat...... :lol:

Elküldve

Nah, átmentem fórumlakóba.De éppen azt nézem, hogy ennyi is éppen elég, mert olyan témákat nem látok csak, amit ebként sem szoktam látogatni.......... :lol:

Elküldve
Szerencséd, hogy most nem vagyok a közeledben....

Menne a seggberugdosás....

Ígérem, Októberben át fogom utalni...... :lol: De most nem akarok centizni.

Elküldve
Ne fenyegessé' :lol:

Amúgy a mai napot is viszonylag egész jól megúsztam.Apró csacskaságoktól eltekintve.....

Gyanítom a jövő héten nem leszek ilyen szerencsés. :lol:

Elküldve

Ma Timi számán kerestek a fundamentától.

A fickó letegezett, és mondta, hogy beszéljünk a lakásvásárlásról. Közöltem, hogy házat akarok venni, de csak akkor ha a lakás elkelt, és különben sem velük együttműködve. Ő persze állítota, hogy voltam bent az irodában, és beszéltünk.

Mondtam, hogy én már beszéltem 3-4 kollegájukkal (állandóan zaklattak telefonon), és ezután sem akarok a fundamentán keresztül lakásvásárlást lebonyolítani, megtakarítani meg főleg nem. Zavart volt, és mondta, hogy ez a szám benne volt a telefonjában. Mondtam, hogy ez furcsa, mert a szám ugyan az én nevemen van, de a feleségemé, ráadásul titkosítva (anyósom száma is az én neven van, kíváncsi vagyok őt hívták-e). Következőleg a DAS-al fogok fenyegetőzni, ha nem értik meg, hogy hagyjanak békén.

Elküldve
vissza is értem Szegedről, micsoda város...! jó sok a látnivaló :lol:

Nem voltál lassú :lol: Egy jóbarátom anyukáját idézném: "Mennyivel mentél te büdös kölök?!" :P :lol:

Elküldve
Nem voltál lassú :lol: Egy jóbarátom anyukáját idézném: "Mennyivel mentél te büdös kölök?!" :P :lol:

autopályán 130, lakotterületen kivűl 90, lakott területen belül 50. :lol:

Elküldve

Jaja, nekem is ilyen :lol: Autópályán, lejtőn hátszéllel 180Km/h a mutató szerint, mert muszáj volt egy kicsit a kipufogót kiégetni, hogy ne fuldokoljon a katalizátor. De nem szoktam nyúzni különben.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.