warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 biztosan mondjam?? szóval: te akartál a magad ura lenni, nincs főnököd, független vagy, és akkor még panaszkodsz. na ezzel van a bajom, mert már mástól is hallottam ilyet. Hát ezt megkaptad tökösöm! :lol: :fetrengő smile: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 és akkor lehet szerezni pár piros pontot is Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Hát ezt megkaptad tökösöm! :lol: :fetrengő smile: :lol: nem akartam én bántani, csak néha helyre kell tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 nem akartam én bántani, csak néha helyre kell tenni Ezt a családi cívódást lehet, személyesen kellene megbeszélni....... :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 akkor menjünk sorba: 1 a magam ura vagyok: ez nagyon jó mert annyit eszek amennyit dolgozom. ha sokat dolgozom akkor sokat ehetek 2 független vagyok: és ez nagyon rossz így az ember, még én is, társas lény, 3 panaszkodom: inkább csak viccelődöm vele, bár ezt félreértik akik esetleg nem ismernek eléggé, a lehetőség, hogy megismerjen ott van mindenki előtt. van aki él vele, van akinek nincs elég bátorság... na nekem meg ezzel van a bajom, meg a másoktól hallottammal!!! Gyere el és kérdezz tőlem az ajtó mindenki előtt nyitva van! a függetlenséget nem a magánéletre értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Ezt a családi cívódást lehet, személyesen kellene megbeszélni....... :lol: :lol: ;) :lol: családi?? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Ezt a családi cívódást lehet, személyesen kellene megbeszélni....... :lol: :lol: :P :lol: de nem engednek be ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 van közöttünk két utca és csak annyit kellene mondania: Tomi légyszi gyere el és beszéljük meg... még fel sem venné s papucsát mikor én már ott lennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 családi?? :lol: kezdem azt gondolni, hogy a hiba bennem van. mostanában mindenkit osztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 van közöttünk két utca és csak annyit kellene mondania: Tomi légyszi gyere el és beszéljük meg... még fel sem venné s papucsát mikor én már ott lennék mit kell megbeszélni? volt egy beszólásod, amire én válaszoltam. mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 kezdem azt gondolni, hogy a hiba bennem van. mostanában mindenkit osztok nincsen benned semmi hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 nincsen benned semmi hiba. igen, ilyet már hallottam. de ez a vélemény hamar változott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 mit kell megbeszélni? volt egy beszólásod, amire én válaszoltam. mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani nem a véleménynyilvánításra gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ezt most miért kellett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 mostantól a többi rajtad múlik...elérsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 mostantól a többi rajtad múlik...elérsz oké, írd még ki a telefonszámodat Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 http://www.apostolegyuttes.hu/hu/player/music.html Nekem a tenger a Balaton Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 családi?? :lol: Shímánn....... Én meg közben jóól belaktam sültcsirkéből..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Jól elvoltatok délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 szépen zajlik az élet felétek! Srácok, héten ki hogy merre meddig hány méter? Csabi mikortól lesz elérhető Kecskeméten? Lehet a héten látogatóba mennék felétek, vagy még tovább is picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 szépen zajlik az élet felétek! Srácok, héten ki hogy merre meddig hány méter? Csabi mikortól lesz elérhető Kecskeméten? Lehet a héten látogatóba mennék felétek, vagy még tovább is picit. Péntek este El Bundi. Ez már tradíció. Gyere oda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Részemről, vagy orvos, vagy itthon dögrovás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Péntek este El Bundi. Ez már tradíció. Gyere oda! :lol: ehh... még meglátom. Mivel pár napja -1 emberrel melózunk (azonnali felmondással egy hülyeség miatt csökkent a létszám) lehet nem tok szabadnapot kérni, de kéne. Mert a számlapot el kéne hozzam, meg a felniket is Uditól eltolni, ha összejön egy csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Mackósajt! Ha pénteken jössz a talira akkor bepakolom a felniket és átviszem Kecskemétre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts