warwolf Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 biztosan mondjam?? szóval: te akartál a magad ura lenni, nincs főnököd, független vagy, és akkor még panaszkodsz. na ezzel van a bajom, mert már mástól is hallottam ilyet. Hát ezt megkaptad tökösöm! :lol: :fetrengő smile: :lol:
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 Hát ezt megkaptad tökösöm! :lol: :fetrengő smile: :lol: nem akartam én bántani, csak néha helyre kell tenni
warwolf Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 nem akartam én bántani, csak néha helyre kell tenni Ezt a családi cívódást lehet, személyesen kellene megbeszélni....... :lol: :lol: :P :lol:
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 akkor menjünk sorba: 1 a magam ura vagyok: ez nagyon jó mert annyit eszek amennyit dolgozom. ha sokat dolgozom akkor sokat ehetek 2 független vagyok: és ez nagyon rossz így az ember, még én is, társas lény, 3 panaszkodom: inkább csak viccelődöm vele, bár ezt félreértik akik esetleg nem ismernek eléggé, a lehetőség, hogy megismerjen ott van mindenki előtt. van aki él vele, van akinek nincs elég bátorság... na nekem meg ezzel van a bajom, meg a másoktól hallottammal!!! Gyere el és kérdezz tőlem az ajtó mindenki előtt nyitva van! a függetlenséget nem a magánéletre értettem.
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 Ezt a családi cívódást lehet, személyesen kellene megbeszélni....... :lol: :lol: ;) :lol: családi?? :P
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 Ezt a családi cívódást lehet, személyesen kellene megbeszélni....... :lol: :lol: :P :lol: de nem engednek be ...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 van közöttünk két utca és csak annyit kellene mondania: Tomi légyszi gyere el és beszéljük meg... még fel sem venné s papucsát mikor én már ott lennék
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 családi?? :lol: kezdem azt gondolni, hogy a hiba bennem van. mostanában mindenkit osztok
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 van közöttünk két utca és csak annyit kellene mondania: Tomi légyszi gyere el és beszéljük meg... még fel sem venné s papucsát mikor én már ott lennék mit kell megbeszélni? volt egy beszólásod, amire én válaszoltam. mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 kezdem azt gondolni, hogy a hiba bennem van. mostanában mindenkit osztok nincsen benned semmi hiba.
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 nincsen benned semmi hiba. igen, ilyet már hallottam. de ez a vélemény hamar változott :lol:
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 mit kell megbeszélni? volt egy beszólásod, amire én válaszoltam. mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani nem a véleménynyilvánításra gondolok...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ezt most miért kellett?
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 mostantól a többi rajtad múlik...elérsz oké, írd még ki a telefonszámodat
berlina Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 http://www.apostolegyuttes.hu/hu/player/music.html Nekem a tenger a Balaton
warwolf Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 családi?? :lol: Shímánn....... Én meg közben jóól belaktam sültcsirkéből..... :lol:
mackosajt Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 szépen zajlik az élet felétek! Srácok, héten ki hogy merre meddig hány méter? Csabi mikortól lesz elérhető Kecskeméten? Lehet a héten látogatóba mennék felétek, vagy még tovább is picit.
warwolf Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 szépen zajlik az élet felétek! Srácok, héten ki hogy merre meddig hány méter? Csabi mikortól lesz elérhető Kecskeméten? Lehet a héten látogatóba mennék felétek, vagy még tovább is picit. Péntek este El Bundi. Ez már tradíció. Gyere oda! :lol:
mackosajt Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 Péntek este El Bundi. Ez már tradíció. Gyere oda! :lol: ehh... még meglátom. Mivel pár napja -1 emberrel melózunk (azonnali felmondással egy hülyeség miatt csökkent a létszám) lehet nem tok szabadnapot kérni, de kéne. Mert a számlapot el kéne hozzam, meg a felniket is Uditól eltolni, ha összejön egy csere.
Udi Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 Mackósajt! Ha pénteken jössz a talira akkor bepakolom a felniket és átviszem Kecskemétre. :lol:
Recommended Posts