tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 nem írok, nem írok, nem írok, most írok, hogy leírjam nem írok de nem írok
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 még nem látható az avatarod! ott asszem figyelni kell a képméretre
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 Biztos megijedtek :lol: ijesztő vagyok? valóban nincs ott a kép, asszem nem jó a fájlformátum annak amit találtam
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 ijesztő vagyok? valóban nincs ott a kép, asszem nem jó a fájlformátum annak amit találtam a feltöltést nem bírta a gép most meg a nyomtatóm is bedöglött
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 ijesztő vagyok? valóban nincs ott a kép, asszem nem jó a fájlformátum annak amit találtam küldjek át?
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 a feltöltést nem bírta a gép most meg a nyomtatóm is bedöglött kéne egy szakember aki karbantartja a műszaki berendezéseidet :lol: éppen van ilyen KOMA tag
Dini Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 jelentem én itt vagyok figyeleme a fejleményeket :lol:
warwolf Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 a feltöltést nem bírta a gép most meg a nyomtatóm is bedöglött Ha lecsökkented a képméretet, akkor boldogul a PC is. Ebként szívesen. :lol: Én csak darabosan vok, mert vacsit prezentálok..... :lol:
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 küldjek át? nagyon vicces! van nekem is egy pár, csak ezt a bizonyost akartam
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 én meg kaja nélkül ülök az irodámban... magadnak kerested a bajt :lol:
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 jelentem én itt vagyok figyeleme a fejleményeket :lol: köszönöm, de a távsegítséggel nem mindig sikerül helyrehozni, de a nyomtató problémát mindjárt megoldom
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 magadnak kerested a bajt :lol: igazán kedves! mi rosszat tettem? :lol:
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 köszönöm, de a távsegítséggel nem mindig sikerül helyrehozni, de a nyomtató problémát mindjárt megoldom tedd a kezed a monitorra, jó most gondolj a problémára jó, most érezni fogod a melegséget, érzed? jó most vedd le a kezed mert megég... :lol:
warwolf Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 köszönöm, de a távsegítséggel nem mindig sikerül helyrehozni, de a nyomtató problémát mindjárt megoldom Kivágod az ablakon? :lol:
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 igazán kedves! mi rosszat tettem? :lol: biztosan mondjam?? szóval: te akartál a magad ura lenni, nincs főnököd, független vagy, és akkor még panaszkodsz. na ezzel van a bajom, mert már mástól is hallottam ilyet.
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 Kivágod az ablakon? :lol: ááá nem csak rájöttem a problémára, és csatlakoztattam a géphez :lol:
warwolf Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 ááá nem csak rájöttem a problémára, és csatlakoztattam a géphez :lol: Nem egy hátrány! :lol:
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 biztosan mondjam?? szóval: te akartál a magad ura lenni, nincs főnököd, független vagy, és akkor még panaszkodsz. na ezzel van a bajom, mert már mástól is hallottam ilyet. akkor menjünk sorba: 1 a magam ura vagyok: ez nagyon jó mert annyit eszek amennyit dolgozom. ha sokat dolgozom akkor sokat ehetek 2 független vagyok: és ez nagyon rossz így az ember, még én is, társas lény, 3 panaszkodom: inkább csak viccelődöm vele, bár ezt félreértik akik esetleg nem ismernek eléggé, a lehetőség, hogy megismerjen ott van mindenki előtt. van aki él vele, van akinek nincs elég bátorság... na nekem meg ezzel van a bajom, meg a másoktól hallottammal!!! Gyere el és kérdezz tőlem az ajtó mindenki előtt nyitva van!
Recommended Posts