Dini Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Cartársak! Ma estétől nem leszek elérhető neten... ;) Holnap menek haza, és estétől leszek elérhető telón! Ha valaki keresne! :hiya: Jók legyetek... :lol: Vagy rosszak :hiya: Jah, akinek van csomagja nálam, az majd keressen meg szerdán, vagy pénteken este a meeten.. :lol: Üdv... :lol: Jó utat :P Kinek van csomaga nálad? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Jó utat :lol: Kinek van csomaga nálad? :lol: Köszi! Csomagok gazdái: Gepárd; Berlina; Tomi; Mackósajt(persze vele majd más módon oldjuk meg) :P Na léptem... jóccakát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Csabi, lehet lesz utam arra. 1-2 napon belül kiderül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Jó utat! Nem jön öcséd a cuccért? Milyen volt a Sárfehér napok? biggrin.gif A boron kívül? biggrin.gif Én kérek elnézést. micsoda punnyadás... biztos mindenki dolgozik smile.gif Táppénzen vagyok, egy jobbfajta arcüreggyulladásszerűséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Addig, amíg nem utaltam, nem akartam küldeni. Jobb ez így. Holnap/holnap után utalok neked is, Dininek is. Utánna írok majd, hogy hol és mikor lenne neked jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Addig, amíg nem utaltam, nem akartam küldeni. Jobb ez így. Holnap/holnap után utalok neked is, Dininek is. Utánna írok majd, hogy hol és mikor lenne neked jó. A héten itthon vagyok táppénzen, szal bármikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 A héten itthon vagyok táppénzen, szal bármikor. Dejóneked! :lol: A hétfőt megúsztam.Gyanítom, kb. ennyi volt a jóélet....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Pontossan a hangulatomhoz illő új Foo Fighters dal! Istenkirály! Akinek ez nem tetszik,annak tényleg gond van a hallásával! :lol: What if I say I'm not like the others? What if I say I'm not just another one of your plays You're the pretender What if I say I will never surrender? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 úgy látom válság van a KOMA-ban, szociális válság, "ez itt a maga felesége, blokkolnám" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Pontossan a hangulatomhoz illő új Foo Fighters dal! Istenkirály! Akinek ez nem tetszik,annak tényleg gond van a hallásával! :lol: Megyek a fülészetre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Isteni zene Johnny! A régi Foo Fighterst nem igazán halgattam, mert olyan Nirvanás volt, de ez a zene annira jó, hogy kapásból nekiugrottam a komplett Discography-nak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Ma egész délelőtt a futóművesnél voltam, az Astraval. Elsőre persze nem tudták megcsinálni. Kicseréltettek velem egy kormányösszekötőt és elkértek 10e t de sz@r lett. Visszavittem mondom a gyereknek gyere velem, megmutattam mi a baj, tulajdonképpen ami volt alig javult. Aztán nekiálltak komolyan és megcsinálták. Márcsak az nem világos miért nem ment elsőre. de mindegy most nagyon jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Ma egész délelőtt a futóművesnél voltam, az Astraval. Elsőre persze nem tudták megcsinálni. Kicseréltettek velem egy kormányösszekötőt és elkértek 10e t de sz@r lett. Visszavittem mondom a gyereknek gyere velem, megmutattam mi a baj, tulajdonképpen ami volt alig javult. Aztán nekiálltak komolyan és megcsinálták. Márcsak az nem világos miért nem ment elsőre. de mindegy most nagyon jó :lol: Sok helyen szeretik elnagyolni a dolgokat.Anno a Szigetiéknél is ez volt.Nem is beszélve arról, hogy drágán javítanak.De a futómű beállításához értenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Mondjuk nekem még nem javítottak, de a Szigetiéket csak ajánlani tudom.... :lol: De különben nekem 888 :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 kezdődik... kölzözünk Johnny költözünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 kezdődik... kölzözünk Johnny költözünk mi a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 ha feltöltöttem ide egy képet, és ott is van az adatok szerkesztésénl, az miért nem jelenik meg a nevem mellett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 mi a baj? nem igazán baj ez inkább bizonytalanság egyik percben öröm aztán meg fáj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 nem igazán baj ez inkább bizonytalanság egyik percben öröm aztán meg fáj... így szokott ez lenni. egy kicsit több élettapasztalattal majd megtudod Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 ha feltöltöttem ide egy képet, és ott is van az adatok szerkesztésénl, az miért nem jelenik meg a nevem mellett? nyomj egy F5 -öt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 ha feltöltöttem ide egy képet, és ott is van az adatok szerkesztésénl, az miért nem jelenik meg a nevem mellett? Avatarképet tettél fel?Tehát nem személyes fotót............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Avatarképet tettél fel?Tehát nem személyes fotót............ nem találtam ilyet. na mindegy, úgyse vagyok itt gyakori vendég. aki meg ismer, annak nem kell képet mutogatnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 nem találtam ilyet. na mindegy, úgyse vagyok itt gyakori vendég. aki meg ismer, annak nem kell képet mutogatnom Esetleg lehetnéll gyakori is....... :lol: Vezérlőpult, személyes adatok, avatarbeállítások...... Amúgy igen, szépcsajvagyám' :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 aki meg ismer, annak nem kell képet mutogatnom annak van :lol: Elég online vagyunk mostanság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Esetleg lehetnéll gyakori is....... :lol: Vezérlőpult, személyes adatok, avatarbeállítások...... Amúgy igen, szépcsajvagyám' ;) :P :lol: kössz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts