Kacsero Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 még jó, hogy táppénzen vagyok, így volt időm átolvasni a teganpi termést :lol: 3 oldal grat. CsF :P pü Pedig annyira nem is merültünk bele... ;) THX a pü-t :hiya: CS.F. --- > :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Egy régebbi klasszikus.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Egy régebbi klasszikus.......... Ááááááá ez langyos! Na eeeezzz igen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ááááááá ez langyos! Langyos v. sem, anno mikor ez a zene ment, még kókeményen benne voltam a szombati esti láz nevezetű kórban! :lol: :lol: DTT & Ördög Sziget, Kkmajsa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ez viszont kőkemény: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ez viszont kőkemény: :P :lol: :lol: :lol: Ez MURVA JÓ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ez viszont kőkemény: :hiya: Ez nagyonnn zsííírrr!!!! :lol: :lol: :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ez viszont kőkemény: :lol: Erre a részre nem így emléxek a filmből... :lol: (jah...most néztem azt amit Johann barátom linkelt.. az lesz az..) :lol: De így is nagyon Kírály.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Erre a részre nem így emléxek a filmből... :lol: De így is nagyon Kírály.... Pedig az ilyen kis finom altatózenék az én világom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ez viszont kőkemény: :lol: Szerintem meg iszonyat szörnyű!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Pedig az ilyen kis finom altatózenék az én világom! :lol: Amúgy ki a "dal" elkövetője így átdolgozva?Megadeath? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Az eredeti disznóölő zene! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Wolfi! Látom a BAON-on is "fórumozol"... :lol: eztet jólmegmondtad..: "Megköszönhetjük a mindig megválasztott öltönyös bűnözőknek, hogy itt tartunk ma." De egyetértek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Wolfi! Látom a BAON-on is "fórumozol"... :lol: eztet jólmegmondtad..: "Megköszönhetjük a mindig megválasztott öltönyös bűnözőknek, hogy itt tartunk ma." De egyetértek... :lol: De nem?Csak nekik köszönheti az ország, hogy ma itt tart.De ne ragozzuk.Szoktam hozzászólni a cikkekhez.De igyexem szalonképes maradni, pedig sokszor nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Lassan a topic címére kiírhatjuk, hogy Zenebutik-zenehíd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Lassan a topic címére kiírhatjuk, hogy Zenebutik-zenehíd. Juhász Előd műsora.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Juhász Előd műsora.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ááááááá ez langyos! Na eeeezzz igen! :lol: Halihó skacok! Ez nagyon jó!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Ez viszont kőkemény: :lol: Ennél tátva maradt a szám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 :lol: Végre egy kis humor(zsa)!Jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Losi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Csákomákó elhúztam aludni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Tök jó volt tegnap este a melóból hazafelé.Kisit esett az eső, és gyakorlatilag senki nem volt az úton.Még a kiskörúton is úgy tudtam bringázni, hogy senki nem jött a hátam mögött.Mondjuk más azt mondaná, hogy baró xar idő volt........ :lol: De nekem tecc...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Tök jó volt tegnap este a melóból hazafelé.Kisit esett az eső, és gyakorlatilag senki nem volt az úton.Még a kiskörúton is úgy tudtam bringázni, hogy senki nem jött a hátam mögött.Mondjuk más azt mondaná, hogy baró xar idő volt........ :lol: De nekem tecc...... :lol: Én is jobban szeretem, ha senki nincs rajtam kívül az úton, tök jól tudok a saját tempómban menni. Érdekes módon nem is száguldozok annyira, ha egyedül vagyok, nem frusztrálnak :lol: Ez van, ilyen antiszociális vagyok ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Én is jobban szeretem, ha senki nincs rajtam kívül az úton, tök jól tudok a saját tempómban menni. Érdekes módon nem is száguldozok annyira, ha egyedül vagyok, nem frusztrálnak :lol: Ez van, ilyen antiszociális vagyok :P :lol: Én autóval vagyok így éjszaka.Imádok lassan menni, mert van egy fajta nyugi olyankor.Valami varázsa van.......talán a régi szép időkre emlékeztet, amikor még én is sokat kujtorogtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts