Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Csak 17 percel maradtál le ezzel a kérdéssel :lol:
Utánna láttam már, hogy más is látott már ilyet. :lol: Node ha már odaírtam.. Legközelebb gyorsabban olvasok, így hamarabb a végére érek. :lol:
Elküldve

nekem dj quicksilver-től a

is teccött.

meg volt valami zene, ami egy időben valamelyik rádiónak is amolyan aláfestő-háttér volt, de nem jut eszembe. Valami elektronikus az is.

Elküldve

Ismerős a dallam, nekem is rémlik v.mi........

Ebként éppen most volt a Discoveryn egy műsor a drigtelésről.Egész érdekes volt.A japók mindent vittek.Volt 2 kedvenc verdám is benne.Az egyik a Toyota Supra, a másik pedig a 85-87-ig gyártott Corolla........

Elküldve

Dini & GSiCsabi!

Nézzetek utána,hogy e-bey-en mennyi lenne Vectra B 2000-dízelhez plazma számlap és esetleg középkonzol színes izzó/LED készlet!

Morgó-nak kellene,leginkább a zöld szín érdekli!

Thx!

Elküldve
Dini & GSiCsabi!

Nézzetek utána,hogy e-bey-en mennyi lenne Vectra B 2000-dízelhez plazma számlap és esetleg középkonzol színes izzó/LED készlet!

Thx!

Amikor néztem, kb. 15e. környéke volt........ :lol:

Elküldve
Dini & GSiCsabi!

Thx!

Ledes dolgot szerintem itthon olcsabban kihozza hazilag van közöttünk 1-2 ember aki tud bánni a forrasztópákával!

Számlap meg plazmabol van 50 euro körül meg 70 euro éert nem tudom milyen kell pontosan tewrmészetesn mindenhol + posta

Elküldve
Keresek 17DR motorhoz levegőcsövet!

Ez a cső köti össze a légszürőház dobozát a szívóoldalal.

:lol:

Mié nem szóló, hogy keresel ilyet, oszt nézzem meg itt kint bontóban?? :lol:

Elküldve
:lol:

Mié nem szóló, hogy keresel ilyet, oszt nézzem meg itt kint bontóban?? :lol:

Hát ha van ott bontó a közeledben még fényképet is adok,hogy mit keress!

Elküldve
Hát ha van ott bontó a közeledben még fényképet is adok,hogy mit keress!

Van 3 is :lol:

Küldj képet... de sztem adatok alapján egyszerűbb :lol:

Képet nem tudom kinyomtatni... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.