Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Látom Johnny, ma is korán végeztél.......... :wacko: Én meg úgy döntöttem, hogy inkább megvárom, míg haza érnek a kerekeim.+sehogy sem jön össze időileg....... :unsure:

Elküldve
Látom Johnny, ma is korán végeztél.......... :wacko: Én meg úgy döntöttem, hogy inkább megvárom, míg haza érnek a kerekeim.+sehogy sem jön össze időileg....... :unsure:

Lemenjünk a düzelel?

Elküldve
elöbb beszéltem velük

a fritzek még keresik, hogy van-e air hose manifold-juk a 17dr-hez

Ok,csak nehogy brutális ára legyen,mert itthon 6-7EFt-ot kérnek egy ilyen csőért és igazából csak egy 20cewntis gumicső,semmi más!

Elküldve
Lemenjünk a düzelel?

Ha valaki lejön 1-2 ember szerintem szállást meg tuom oldani

hogy akko rnem kell egy napon oda vissaz lehuzni! még borozgatni is elmehetünk :unsure:

Elküldve
Semmi gond, én is csak mondtam... :wacko:

Jó munkát! :unsure:

Hát jó munkával még nem találkoztam.Remélem jól döntöttél és megtalálod itthon a számításod.Sok sikert hozzá!

Elküldve
Lemenjünk a düzelel?

Csak emiatt nem.Jó lett volna anyukával kirándulni nászutunk helyére, de most mind2n eléggé elvagyunk.......Vagyis sűrű a 7vége.Kövi 7nmeg csak 4t kell alunni! :wacko:

Ezért mindenki inkább körbe szigszalagozza. :unsure:

Vagy vesz egy Mantát! :lol:

Elküldve
Ha valaki lejön 1-2 ember szerintem szállást meg tuom oldani

hogy akko rnem kell egy napon oda vissaz lehuzni! még borozgatni is elmehetünk :wacko:

Van ott egy-két jó borozó.... :unsure:

Elküldve
nekem van hozzá kapcsolásom

De ahhoz venni kell alkatrészt, meg össze kell rakni. Ez meg már készen van, és szerintem nem akkora összeg amiért szöszölni kellene a forrasztgatásokkal.

Elküldve

Szevasztok barátaim.Itt a 7vége végre.Lehet menni bulizni(én mondjuk most megyek dolgozni).Meg holnap is "teszek-veszek" itt a Paprikanapokon.

Mindenkinek kellemes 7végét, jó nagy m.g.m.é.t.Aki itt jár holnap Kalocsán nézzen be a Paprikanapokra.Jó pihenést!Csákány!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.