berlina Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 joókó szósz, ozt hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Annyiért még engem is érdekelne egy. :unsure: Bár, amekkora fényereje van egy Manta belsővilágításnak... (pontosan annyi ereje van egy Asconának is :wacko:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Nem rossz, nem rossz, de ebbe szagolj bele kicsit: esetleg 3 drives on a vinyl - greece 2000 Király vagy SANYI!!!! Az első zenét esk. évek óta vadászom, de nem tudtam az előadóját csak azt, hogy az Elemi ösztön zenéje!!!!! A másodikat pedig Sterbinszky remixelte korábban......A CD megvan még v.hol.......asszem öcsémnek adtam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Tudod, ez a mixelős izé nekem annyira nem nagyon... Ezek az eredetiek! :wacko: Mellesleg a Sanyi miért takonyződ? Vagy onnan messzi távolból tudod, hogy megfáztam? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Tudod, ez a mixelős izé nekem annyira nem nagyon... Ezek az eredetiek! :lol: Az első zenéért jár a sör!!!!! :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Kíméletlenül behajtom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Ott voltam katona... :lol: :unsure: még megvannak a gépek? Pedig már rég megszünt az a laktanya úgy tudom... :wacko: Hali!Még megvan mind a két laktanya,raktárbázisként működik.Rengeteg jármű van,mindenféle.Eszi őket az idő.Nagyon sok tankot megsemmisítettek a helyi méhtelep segítségével,az alkatrészeiket pedig a csehek vitték el vagonban.Én is itt voltam katona a miskei útiban az első félévben,aztán akkor volt az átalakítás és áttettek a foktői útiba,az évszámon kicsit most gondolkodnom kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Azt a jó mindenit, ez nehezen ment, de megvan! :unsure: szóval: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 joókó szósz, ozt hol? Légrádinál a Bem utcán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 hát akkó föl kell talánom a filteres sört hogy ezt a sokkot földolgozzam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 GSICSABI!Ha itt voltál katona akkor elvileg találkoznunk kellett,mert ha jól néztem egyidősek vagyunk.Én 91 februártól,92 februárig voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Az araboktól nem szabad vásárolni, mert tuti drágábban adnák, mint amennyiért megvették, de ha volna kapcs. odabent, akkor esetleg utána lehetne járni a dolgoknak........esetleg.... Amúgy 3 hónapot én is lehúztam a foktői úton.Aztán mentem át Kmétre. Remélem azért nincsenek rossz emlékeid Kalocsáról! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Remélem azért nincsenek rossz emlékeid Kalocsáról! :wacko: Alföldi Kiképző Központ Kambodzsa! :lol: A legklaszabb időszak volt a katonásdiból! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 szóval: :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 GSICSABI!Ha itt voltál katona akkor elvileg találkoznunk kellett,mert ha jól néztem egyidősek vagyunk.Én 91 februártól,92 februárig voltam. Hali! Nem egy időben voltunk ott, én '92 februárba vonultam Kiskőrösre, és májusban kerültem át Kalocsára a Dobóba, és onnan szereltem le '93 februárban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Hali! Nem egy időben voltunk ott, én '92 februárba vonultam Kiskőrösre, és májusban kerültem át Kalocsára a Dobóba, és onnan szereltem le '93 februárban! :wacko: Oké,csak mondom hátha.Akkor további szép napot,húzok melózni,mert a munka nemesít.(meg elfáraszt) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Gyors döntés, az 100.Aztán majd kiderül, hogy jó ish-e.... :unsure: Ha most nem lépek, akkor sztem később nehezebb lenne... Most jár le a 2 évem... így most felmondási időm sincs... :lol: Elég kevés a meló, és így a pénz sem annyira sok, amiért már megérné kint maradni... Jön a tél, és kezd elegem is lenni abból, hogy 8-12 óra 1 utam... Arról meg nem is beszélve, hogy most vettek fel 1 új embert, és többet kap mint én 2 év után... :wacko: meg van még pár dolog ami feltette az I-re a pontot! :lol: Aztán ígyhát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Oké,csak mondom hátha.Akkor további szép napot,húzok melózni,mert a munka nemesít.(meg elfáraszt) :wacko: Semmi gond, én is csak mondtam... :lol: Jó munkát! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Nekem jó úgy is. De az árra azért rá kell számolni a postaköltséget is, az még dob rajta valamennyit. Szerintem futárral hozatom (megbízhatóbb a postánál) el, az 2500 Ft, mondjuk 3 felé osztva már elviselhető. Mindenféle képp FUTÁR!!!! :wacko: A MP-ben sajnos nem bízok én sem... :unsure: , és az is lehet, hogy náluk sem sokkal olcsóbb lenne a pk, meg az, hogy mikorra érne oda Hozzád! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Megrendeltem a cuccot (3db 2 ajtós). Elvileg a jövő hét elején itt lesz. Világítás késleltetőt nem rendeltem. Most hívtam a Légrádiékat, megnézik, hogy milyen fajta van, és mennyiért. Elvileg pár száz forint az mondta a fickó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Megrendeltem a cuccot (3db 2 ajtós). Elvileg a jövő hét elején itt lesz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Megint tárgyaltam Légrádiékkal. 680 ft a kütyü holnapra lesz. Mondtam ha sikerül szerezzenek olyan ami lekapcsol gyujtásráadáskor. Ha nem jön össze akkor marad a sima. Elvileg holnap este Berlina is átveheti nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 vaów köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Ha most nem lépek, akkor sztem később nehezebb lenne... Most jár le a 2 évem... így most felmondási időm sincs... :wacko: Elég kevés a meló, és így a pénz sem annyira sok, amiért már megérné kint maradni... Jön a tél, és kezd elegem is lenni abból, hogy 8-12 óra 1 utam... Arról meg nem is beszélve, hogy most vettek fel 1 új embert, és többet kap mint én 2 év után... :unsure: meg van még pár dolog ami feltette az I-re a pontot! :lol: Aztán ígyhát... :) Értem.Meg gondolom benne van nemkicsit, hogy elég is volt már........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Értem.Meg gondolom benne van nemkicsit, hogy elég is volt már........ :wacko: Hát persze... + 850 KM távolság is közre játszik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts