Dini Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Egy nagyon kedves gyerekkori jóbarátom keres hobbi célra ILYEN GÉPSAST. Ha v.kinek van ötlete, tipje, hogy kitől, és hogyan lehetne hivatalos/félhivatalos/nemhivatalos úton vásárolni ilyen vasat, az kérem jelezze. Az úriember hivatásos katona, korábban ilyen gépen volt GK. par., de a "cégen" keresztül nem tud hozzájutni ilyen technikához. SZerintem nem olyan lehetetlen! Dunaujvaros mellet mindig latko egyí udvarban ilyen szép nag dögöket és ki van rájuk irva hogy eladó!!! Ugyhbogy lehet az az emberke tud szerezni ilyet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Rendelek valószínű ilyet! ha kell valakinek szoljon. Irmscher kerékőr! Hátha ez is érdekel valakit :unsure: Villamos csengő Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Rendelek valószínű ilyet! ha kell valakinek szoljon. Irmscher kerékőr! Hátha ez is érdekel valakit :wacko: Villamos csengő a csengő érdekelne, csak nem jön be a link. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Az érintetteknek! Holnapi nap felmondok itt németben! :unsure: Szóval, ha rendeltek csomagot ide, akkor úgy intézzétek, hogy jövő7 végéig ide érjen, mert októbertól nem leszek kint! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Az érintetteknek! Holnapi nap felmondok itt németben! :unsure: Szóval, ha rendeltek csomagot ide, akkor úgy intézzétek, hogy jövő7 végéig ide érjen, mert októbertól nem leszek kint! :wacko: Hogy? Sikerült valamit találni kishazánkban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Hogy? Sikerült valamit találni kishazánkban? Még nincs konkrét... :unsure: Inkább most jött el az a pont, amikor besokaltam... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Az érintetteknek! Holnapi nap felmondok itt németben! :unsure: Szóval, ha rendeltek csomagot ide, akkor úgy intézzétek, hogy jövő7 végéig ide érjen, mert októbertól nem leszek kint! :) :lol: Ez szomorú :lol: de elvileg pesten lehet tudok egy helyt ahol hasonlo munkakörben el tudnál helyzkedni ha keresnek épp embert :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 :wacko: Ez szomorú :lol: de elvileg pesten lehet tudok egy helyt ahol hasonlo munkakörben el tudnál helyzkedni ha keresnek épp embert :unsure: Ez van! :lol: De azért köszi, utánna kérdezhetsz, de majd otthon beszélünk róla...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 SZerintem nem olyan lehetetlen! Dunaujvaros mellet mindig latko egyí udvarban ilyen szép nag dögöket és ki van rájuk irva hogy eladó!!! Ugyhbogy lehet az az emberke tud szerezni ilyet :unsure: Ha arra jársz, kuksizz mánn rá, v. v.mi kontakt bitte! :wacko: Ebként FUG-ot keresünk óccsójé! :lol: Valamint maximális Thx a fuvarért.Még eszelek, hogy hogyan jönnek haza, de gyanítom, hogy a Veki csomitartója lesz a fuvareszköz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Szóval, ha tudol segíteni EZT kellene nekem megrendelni! :wacko: Na akkor ebből :unsure: csak 3 db kell? Ha igen akkor megrendelném. Mondjuk holnap délelőtt 10-ig jelezzen akinek még kell. Egyelőre 3 db kell, 2-2 ajtóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Még nincs konkrét... :wacko: Inkább most jött el az a pont, amikor besokaltam... :lol: Gyors döntés, az 100.Aztán majd kiderül, hogy jó ish-e.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Na akkor ebből :unsure: csak 3 db kell? Ha igen akkor megrendelném. Mondjuk holnap délelőtt 10-ig jelezzen akinek még kell. Egyelőre 3 db kell, 2-2 ajtóhoz. Nekem kell az tuti. Az átvételt majd öcsémmel megoldatom, fizetés meg számlaszámon, ha neked így jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Egész sok verziót találtam erre.Tecc...... :unsure: :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Dini!Korábban beszéltünk Vekire hátsó szárny ügyben.Amíg Csabi kint van, addig lőjünk mánn 1t ótóm számára! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Utolsó lehetőség? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Gyors döntés, az 100. Egy GSI tulaj nem is lacafacázik sokat.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Egész sok verziót találtam erre.Tecc...... :unsure: :wacko: :lol: :lol: Nem rossz, nem rossz, de ebbe szagolj bele kicsit: esetleg 3 drives on a vinyl - greece 2000 Aztán részemről nagyjából ennyi. :) Még ilyenből szerettem a Bora Bora-t, de nem tudom az előadóját, és nem találom. (Úristen, Redi vagy Johnny meg ne lássa, miket linkelgetek én itt... :o) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Dini!Korábban beszéltünk Vekire hátsó szárny ügyben.Amíg Csabi kint van, addig lőjünk mánn 1t ótóm számára! :unsure: Felöllem ok! habár sajnos a jöv hétvége nagyon közel mivan ha mégse jön össze akkor uszott a dolog. de rá pillantok mennyi lenne osztrakba a fuvar ott még van Contact Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 http://cgi.ebay.de/Ding-Dong-Glocke-Strass...1QQcmdZViewItem Csengő még 1 szer Na jo nem veszi a be a linket ebayrol! ebay.de irjatok be a keresőbe hogy DING DONG GLOCKE STRASSENBAHN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Nekem kell az tuti. Az átvételt majd öcsémmel megoldatom, fizetés meg számlaszámon, ha neked így jó. Nekem jó úgy is. De az árra azért rá kell számolni a postaköltséget is, az még dob rajta valamennyit. Szerintem futárral hozatom (megbízhatóbb a postánál) el, az 2500 Ft, mondjuk 3 felé osztva már elviselhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Nem rossz, nem rossz, de ebbe szagolj bele kicsit: esetleg 3 drives on a vinyl - Ezek nagyon jók Sanyi! Nem tudtam a címüket, most sokat segítettél nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Na akkor ebből :unsure: csak 3 db kell? Ha igen akkor megrendelném. Mondjuk holnap délelőtt 10-ig jelezzen akinek még kell. Egyelőre 3 db kell, 2-2 ajtóhoz. egy belső vílágítás késleltetőt még dobj mán hozzá köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Rendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Ezek nagyon jók Sanyi! Nem tudtam a címüket, most sokat segítettél nekem. Nincs mit! :wacko: Nekem könnyű megjegyezni őket, mert csak kevés ilyen zenét tudok elviselni, viszont valami (én magam sem tudom milyen) okból ezt az 5-6 számot szeretem. Valami elgyengülhetett annakidelyén a rockerségemben. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 egy belső vílágítás késleltetőt még dobj mán hozzá köszi 2500Ft????? Anyám! Van vagy 600Ft itt kecsón! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts