Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Egy nagyon kedves gyerekkori jóbarátom keres hobbi célra ILYEN GÉPSAST. Ha v.kinek van ötlete, tipje, hogy kitől, és hogyan lehetne hivatalos/félhivatalos/nemhivatalos úton vásárolni ilyen vasat, az kérem jelezze.

Az úriember hivatásos katona, korábban ilyen gépen volt GK. par., de a "cégen" keresztül nem tud hozzájutni ilyen technikához.

SZerintem nem olyan lehetetlen! Dunaujvaros mellet mindig latko egyí udvarban ilyen szép nag dögöket és ki van rájuk irva hogy eladó!!! Ugyhbogy lehet az az emberke tud szerezni ilyet :unsure:

Elküldve

Az érintetteknek!

Holnapi nap felmondok itt németben! :unsure:

Szóval, ha rendeltek csomagot ide, akkor úgy intézzétek, hogy jövő7 végéig ide érjen, mert októbertól nem leszek kint! :wacko:

Elküldve
Az érintetteknek!

Szóval, ha rendeltek csomagot ide, akkor úgy intézzétek, hogy jövő7 végéig ide érjen, mert októbertól nem leszek kint! :wacko:

Hogy? Sikerült valamit találni kishazánkban?

Elküldve
Az érintetteknek!

Szóval, ha rendeltek csomagot ide, akkor úgy intézzétek, hogy jövő7 végéig ide érjen, mert októbertól nem leszek kint! :)

:lol: Ez szomorú :lol: de elvileg pesten lehet tudok egy helyt ahol hasonlo munkakörben el tudnál helyzkedni ha keresnek épp embert :wacko:

Elküldve
:wacko: Ez szomorú :lol: de elvileg pesten lehet tudok egy helyt ahol hasonlo munkakörben el tudnál helyzkedni ha keresnek épp embert :unsure:

Ez van! :lol:

De azért köszi, utánna kérdezhetsz, de majd otthon beszélünk róla...:)

Elküldve
SZerintem nem olyan lehetetlen! Dunaujvaros mellet mindig latko egyí udvarban ilyen szép nag dögöket és ki van rájuk irva hogy eladó!!! Ugyhbogy lehet az az emberke tud szerezni ilyet :unsure:

Ha arra jársz, kuksizz mánn rá, v. v.mi kontakt bitte! :wacko: Ebként FUG-ot keresünk óccsójé! :lol:

Valamint maximális Thx a fuvarért.Még eszelek, hogy hogyan jönnek haza, de gyanítom, hogy a Veki csomitartója lesz a fuvareszköz! :lol:

Elküldve
Szóval, ha tudol segíteni EZT kellene nekem megrendelni! :wacko:

Na akkor ebből :unsure: csak 3 db kell?

Ha igen akkor megrendelném.

Mondjuk holnap délelőtt 10-ig jelezzen akinek még kell.

Egyelőre 3 db kell, 2-2 ajtóhoz.

Elküldve
Na akkor ebből :unsure: csak 3 db kell?

Ha igen akkor megrendelném.

Mondjuk holnap délelőtt 10-ig jelezzen akinek még kell.

Egyelőre 3 db kell, 2-2 ajtóhoz.

Nekem kell az tuti. Az átvételt majd öcsémmel megoldatom, fizetés meg számlaszámon, ha neked így jó.

Elküldve
Dini!Korábban beszéltünk Vekire hátsó szárny ügyben.Amíg Csabi kint van, addig lőjünk mánn 1t ótóm számára! :unsure:

Felöllem ok! habár sajnos a jöv hétvége nagyon közel mivan ha mégse jön össze akkor uszott a dolog. de rá pillantok mennyi lenne osztrakba a fuvar ott még van Contact

Elküldve
Nekem kell az tuti. Az átvételt majd öcsémmel megoldatom, fizetés meg számlaszámon, ha neked így jó.

Nekem jó úgy is.

De az árra azért rá kell számolni a postaköltséget is, az még dob rajta valamennyit.

Szerintem futárral hozatom (megbízhatóbb a postánál) el, az 2500 Ft, mondjuk 3 felé osztva már elviselhető.

Elküldve
Ezek nagyon jók Sanyi!

Nem tudtam a címüket, most sokat segítettél nekem.

Nincs mit! :wacko: Nekem könnyű megjegyezni őket, mert csak kevés ilyen zenét tudok elviselni, viszont valami (én magam sem tudom milyen) okból ezt az 5-6 számot szeretem. Valami elgyengülhetett annakidelyén a rockerségemben. :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.