mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Üdvözöljük Pityut! :unsure: Ne legyél búúúúúúúúúúús panda! Seat reklám olyan bbbbbbbúúúúúúúúúúúússsssá tesz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Seat reklám olyan bbbbbbbúúúúúúúúúúúússsssá tesz :unsure: Nincsen tapi,nincsen nyúka,ne legyél búúúúss panda! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Figyi. Angol rendszáma van ám :wacko: Ez a Bestia akkor is egy fogalom nálunk.......Még ha már nincs is Corsa A-m...... :lol: Egy 23 éves srác vezette a svájci autót és egy hasonló korú srác ült mellette. Az Almera-ban egy 26 éves srác ült. Ő életveszélyes sérülésekkel került korházba. Mázlia volt az Almerásnak.Nemkicsit......Az a Peugeot meg......hűűbazzmeggbazzmegg...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 És ha én rendelnék kettőt? Hej, hej! Lehetne három? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Hej, hej! Lehetne három? :wacko: Persze, lehetne, de Neked milyen kell? 2 ablakos, vagy 4 ablakos? Viszont, most nem tudom,ki rendeli, Gepárd vagy Dini!? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 The tale of rock Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Volt ott egy fazon, az mesélte, hogy hallotta, ahogy az egyik szemtanu mesélt... állítólag 2 kiló körül nyomta egy zöld pözsó kifelé... és frontálisan elkapott egy Almerát. Azt mondták, hogy néhány halottat szedtek össze az árokból... :unsure: :wacko: :lol: Nissanos srácot vittem tegnap ultrahangra. Ő 90 körül jött és a szembe jövö svájci meg jött mint állat, szerinte 150-el biztos. Nyomott egy satut, de többre nem emlékszik. Pár helyen megtört a srác, de megmarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Mázlia volt az Almerásnak.Nemkicsit......Az a Peugeot meg......hűűbazzmeggbazzmegg...... :unsure: Azt mondta, hogy a biztonsági öv, és a légzsák nélkül valszeg ottmaradt volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Persze, lehetne, de Neked milyen kell? 2 ablakos, vagy 4 ablakos? Viszont, most nem tudom,ki rendeli, Gepárd vagy Dini!? :unsure: Nekem két ablakos kell, nem tudom honnan vettétek, hogy 4 e.ablakom van. A gyerek már mondta, hogy rakjunk hátra is, de pont miatta nem lesz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 És ha én rendelnék kettőt? Hello! Én ebből gondoltam hogy 2 db kell a 2 ablakosbol:) na akkor eddgi 2db 2 ablakos (Csabi, Gepard) ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 3 db 2 ablakos (Csabi, Gepard, Sörös Sanyi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Colin McRae meghalt... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Colin McRae meghalt... :unsure: :wacko: :lol: Ami még nagyobb baj, hogy állítólag a 6 éves gyereke is a gépen volt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Colin McRae meghalt... :unsure: :wacko: :lol: Sajnos igaz... A HÍR Szomorú ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Persze, lehetne, de Neked milyen kell? 2 ablakos, vagy 4 ablakos? Viszont, most nem tudom,ki rendeli, Gepárd vagy Dini!? :unsure: Természetesen kétajtós! :lol: Ki látott már négyajtós Mantát? :wacko: Köszi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Természetesen kétajtós! :wacko: Ki látott már négyajtós Mantát? :unsure: Köszi srácok! Nálad sose tudni, hogy milyen autóhoz kell... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Minden más autó a Mantákat szolgálja. Így járt a Rekord, és így jár majd a Senator is. :unsure: És még ráadásul a C Reki is kétajtós. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Minden más autó a Mantákat szolgálja. Így járt a Rekord, és így jár majd a Senator is. :lol: És még ráadásul a C Reki is kétajtós. :lol: Láttalak én már másik (off) autóban is... :unsure: :wacko: az 4 ajtós volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Hú, az annyira off volt, hogy nagyon! :)Akkor úgymondom, hoy a sajátjaim közzül. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Azt mondta, hogy a biztonsági öv, és a légzsák nélkül valszeg ottmaradt volna! Hát igen.Nem véletlenül szajkózza mindenki, hogy be kell kapcsolni azt a qva övet.Van, amikor nem baj, ha nem vagy becsatolva egy crashelés alkalmával, de ez elenyésző. Tegnap este ahogy jöttem haza, Ágasegyháza előtt, abban a nembelátható kanyarban Izsák felöl, égtek a gyertyák.Pénteken ott gázoltak halálra egy 15 éves bicikliző lányt.Egy nő beelőzött a kanyarban egy kistehert.Banyek, nagy baroms@g kell ahhoz, hogy v.ki abban a kanyarban előzzön.Elemi állatság. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 A kurv@élet!Már nézem is használtautón a pandákat!De persze szívódízelben! :unsure: ilyet mintha már te is láttál volna, persze neked nem a gumid füstölt elinduláskor :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Na, ma megintcsak kicsit voltam ideges.. el akartam indulni az ótóval, de se kép se hang...még a távirányító sem nyitotta az ajtókat... a riasztó meg nem akart kikapcsolni... :wacko: Végülis kollega Asconájából átopráltuk az aksit, és kiderült, hogy meghalt az én aksim... :lol: Most felraktam töltőre, hátha sikerül valami életet lehelni bele, mert itt kint nem nagyon akarok újat venni (100€ alatt nem igazán van) :unsure: Bízok benne, hogy 2 hetet még kibírok vele, és majd otthon új lesz belerakva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 küldhetünk egyet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts