warwolf Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Indulok, gyorsítok, kapcsolgatnám fel a sebesség fokozatokat, és hol a 2-esnél, hol a 3-as fokozatnál fordul elő, hogy érzed hogy gyorsul, de csak 2-3 másodpercig, aztán lassabbra veszi a figurát, és azzal a lassabb tempóval pörgeti a motort. Értelmesebben nem tudom elmagyarázni. A hangján is hallani, meg érezni is. Gyanítom, hogy ez v.mi sajátosság lesz.Ha nincs motorkontrol lámpa, akkor sajnos mi sem tudunk igazán ebben segíteni.Ha van, akkor TECH2-vel rá lehet jönni, ha műszaki probléma okozza ezt.Ebként én a céges 1.2-s Corsa C-vel mentem VAN kivitelben, és az akkor 1.2S OHV Corsám oda/vissza verte volna gyorsulásban, dinamikában.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Sziasztok! Az 1.2-es Astrám 2-esbe meg 3-asba váltva elkezd húzni, de szinte azonnal lead belőlle, és utána lassabban gyorsul. Mi oka lehet? Benzinszűrő nem lehet koszos? Esetleg gyertyák, vagy azok kábelei. Mennyi km van az említett alkatrészekben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 A bizti dolognak pedig hiába is jársz utána,ez a legolcsóbb,már ez is MÁV biztosító.Egyszerűen nincs olcsóbb,mert fiatal vagyok(21-29között vagyok),másrészt a köbcentis is alig változik(1700-ről 1600-ra). A Cabriója eladó a srácnak...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 A Cabriója eladó a srácnak...... Ma miután hivott az ismerősöd átgondoltam a dolgot és egyenlőre elnapolom az eladást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Benzinszűrő nem lehet koszos? Esetleg gyertyák, vagy azok kábelei. Mennyi km van az említett alkatrészekben? Lehet hogy valami ilyen baja van. Ha nem az építkezésre kellene minden pénz, meg is nézetném, cseréltetném is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Ma miután hivott az ismerősöd átgondoltam a dolgot és egyenlőre elnapolom az eladást. A te ótód... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Ma miután hivott az ismerősöd átgondoltam a dolgot és egyenlőre elnapolom az eladást. Timi unokatesója, mármint az én Timimé. Szal ha meggondolod magad, megvan a száma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Timi unokatesója, mármint az én Timimé. Szal ha meggondolod magad, megvan a száma. Nem rajtam múlik igazából,de logikusan végig gondolva nem most adom el. 550-nél többet úgysem kapok érte,ebből 100E elmegy papírozásra és átíratásra az újra,450-ből meg nem kapok olyasmit,amit szeretnék,hitelt pedig nem veszek a nyakamba. Szal ezért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Losi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Losi! :unsure: Ritka gyerek facelifttel a TR.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Ritka gyerek facelifttel a TR.......... Meg 17 évesen 125000 km-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha még diesel volna...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Egy forumon olvastam ma :unsure: Én is megszívtam... :wacko:((((((((((((((( Elvitték a kocsit, Bp. XI. ker Oltvány árok 20/A (Gazdagréti lakótelep mellett). Opel Astra Bertone Coupe 1.8, sötétzöld metál, bézs belső, IAU - 128. Tegnap este szálltam ki, ma reggel 8-kor már nem volt meg... Realistán nézne már külföldön van, vagy egy vidéki garázsban... :lol:(((( De azért több szem többet lát alapon... Ha valaki látja! MAIL IDE : shapemark@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Egy forumon olvastam ma :unsure: Háttt.........ez gáz.Nemkicsit........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Szétunom már magam itt Apajon! Egész nap gépet csesztettem,már a fórumot is kiolvastam 10x! :wacko: Kollegám meg pesten araszol a dugóban.Melyik a jobb vajon? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Én erre ébredtem reggel...mármint kaptam egy sms-t, hogy a fenti coupe eltűnt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Én erre ébredtem reggel...mármint kaptam egy sms-t, hogy a fenti coupe eltűnt... :unsure: És azóta megkerült István? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Amúgy Csüt este jön valaki Lurdyba? Megyek biznicelni! :wacko: 2500é bárki jöhet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 J0hnny! Ha elugranál értem, akkor megyek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ritka gyerek facelifttel a TR.......... Ami talán nem is annyira baj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ami talán nem is annyira baj :unsure: Lehetne belőle igazi ritkaságot csinálni,C14SE,felnik,szolid ültetés stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Lehetne belőle igazi ritkaságot csinálni,C14SE,felnik,szolid ültetés stb. Így is ritka.... Ritka csúnya szegény :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Na J0hnny! Akkor a hallgatásod igent jelent? Vagyis elugrasz értem is a Lurdy előtt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Így is ritka.... Ritka csúnya szegény :unsure: Részrehajló teccik lenni! :lol: Sztem sem kimondottan szép, de mivel ritka, pont ez benne a szépség...... :wacko: Én erre ébredtem reggel...mármint kaptam egy sms-t, hogy a fenti coupe eltűnt... :lol: Ismerősé volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ....Részrehajló teccik lenni! :lol: Sztem sem kimondottan szép, de mivel ritka, pont ez benne a szépség...... :unsure:.... Inkább csak emlékszem Bazs kocsijára :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts