Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Indulok, gyorsítok, kapcsolgatnám fel a sebesség fokozatokat, és hol a 2-esnél, hol a 3-as fokozatnál fordul elő, hogy érzed hogy gyorsul, de csak 2-3 másodpercig, aztán lassabbra veszi a figurát, és azzal a lassabb tempóval pörgeti a motort. Értelmesebben nem tudom elmagyarázni. A hangján is hallani, meg érezni is.

Gyanítom, hogy ez v.mi sajátosság lesz.Ha nincs motorkontrol lámpa, akkor sajnos mi sem tudunk igazán ebben segíteni.Ha van, akkor TECH2-vel rá lehet jönni, ha műszaki probléma okozza ezt.Ebként én a céges 1.2-s Corsa C-vel mentem VAN kivitelben, és az akkor 1.2S OHV Corsám oda/vissza verte volna gyorsulásban, dinamikában....

Elküldve
Sziasztok!

Az 1.2-es Astrám 2-esbe meg 3-asba váltva elkezd húzni, de szinte azonnal lead belőlle, és utána lassabban gyorsul. Mi oka lehet?

Benzinszűrő nem lehet koszos?

Esetleg gyertyák, vagy azok kábelei.

Mennyi km van az említett alkatrészekben?

Elküldve
Benzinszűrő nem lehet koszos?

Esetleg gyertyák, vagy azok kábelei.

Mennyi km van az említett alkatrészekben?

Lehet hogy valami ilyen baja van. Ha nem az építkezésre kellene minden pénz, meg is nézetném, cseréltetném is.

Elküldve
Ma miután hivott az ismerősöd átgondoltam a dolgot és egyenlőre elnapolom az eladást.

Timi unokatesója, mármint az én Timimé.

Szal ha meggondolod magad, megvan a száma.

Elküldve
Timi unokatesója, mármint az én Timimé.

Szal ha meggondolod magad, megvan a száma.

Nem rajtam múlik igazából,de logikusan végig gondolva nem most adom el.

550-nél többet úgysem kapok érte,ebből 100E elmegy papírozásra és átíratásra az újra,450-ből meg nem kapok olyasmit,amit szeretnék,hitelt pedig nem veszek a nyakamba.

Szal ezért.

Elküldve

Egy forumon olvastam ma :unsure:

Én is megszívtam... :wacko:(((((((((((((((

Elvitték a kocsit, Bp. XI. ker Oltvány árok 20/A (Gazdagréti lakótelep mellett). Opel Astra Bertone Coupe 1.8, sötétzöld metál, bézs belső, IAU - 128. Tegnap este szálltam ki, ma reggel 8-kor már nem volt meg...

Realistán nézne már külföldön van, vagy egy vidéki garázsban... :lol:((((

De azért több szem többet lát alapon...

Ha valaki látja! MAIL IDE : shapemark@freemail.hu

Elküldve

Szétunom már magam itt Apajon!

Egész nap gépet csesztettem,már a fórumot is kiolvastam 10x! :wacko:

Kollegám meg pesten araszol a dugóban.Melyik a jobb vajon? :unsure:

Elküldve
Így is ritka....

Ritka csúnya szegény :unsure:

Részrehajló teccik lenni! :lol: Sztem sem kimondottan szép, de mivel ritka, pont ez benne a szépség...... :wacko:

Én erre ébredtem reggel...mármint kaptam egy sms-t, hogy a fenti coupe eltűnt... :lol:

Ismerősé volt?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.