J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 A gyorshajtási csekkekre gondolsz? :unsure: Nem,hanem az adókra,átíratási költség stb A gyorshajtás nem érdekel,mert ugysem fognak utolérni! :wacko:
Joee Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nem vagyunk egyformák. Asszony is a kisautókat szereti, én meg ugye a nagyokban jobban érzem magam :unsure: Csakhát garázst nem omega-nak tervezte az elöző tulaj :wacko:
Dini Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nincsenmit! :wacko: Én is köszönöm a kerékőrt meg a többi cuccot is :unsure:
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nem vagyunk egyformák. Asszony is a kisautókat szereti, én meg ugye a nagyokban jobban érzem magam :unsure: Csakhát garázst nem omega-nak tervezte az elöző tulaj :lol: Nem rossz a nagyautó,csak nekem nem jön be!Majd ha egyszer családos leszek veszek nagyot,de én még egy kicsi méregzsákot akarok. Ha sikerülne egy B GSi-t venni,totál "lekopaszítanám" kivülről,hogy ne legyen feltűnő,hogy talán ez megy is! :wacko:
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 azért jó a kis autó mert hamarabb megtalász benne mindent. én a tollam egy hétig kerestem a Vecibe. A papírjaim is el tudnak veszni, viszont sok belefér :unsure: Márk & Dini THX a tesztért asszem eldőlt only diesel. Sokkal jobb az 1,7 mint az 1,4 de sajnos mindkettő szűk nekem. tehát marad az omega project ha sikerül...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nem,hanem az adókra,átíratási költség stb A gyorshajtás nem érdekel,mert ugysem fognak utolérni! :wacko: Az átírási költség 81-82e.ft, 1598ccm-nél pedig olyan 60-70e.A köteleződ alig fog emelkedni, de ha jól körbenézel biztosítók terén, nem fog havonta többe kerülni, mint jelenleg a Dezső.A súlyadója pedig az évjárat miatt lesz kb. ugyanannyi.......... A B GSi-t meg ha akarod, ha nem, meg fogják ismerni, mert széles kerék lesz alatta meg kipuff, meg ültetve lesz.Ha élvezni is akarod, nem csak vezetni...... :lol: Kérdés, hogy utóbbiba hogy fér majd be a család..... Amúgy elnézve a kínálatot, tudsz majd miből választani....... :unsure:
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 A családon én is agyaltam,de arra jutottam,hogy nem olyan sürün ülünk már 4-en a kocsiban,max nyaraláskor,de akkor meg általában már nem megyünk együtt.A biztosítás nem lesz olcsóbb sehol sem,most is 53E egy évben.
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 A családon én is agyaltam,de arra jutottam,hogy nem olyan sürün ülünk már 4-en a kocsiban,max nyaraláskor,de akkor meg általában már nem megyünk együtt.A biztosítás nem lesz olcsóbb sehol sem,most is 53E egy évben. Ez is eladó....... Annak a bizti dolognak meg majd utána járunk...... :unsure:
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 A Corsa 2000 jó dolog,de nincs kedvem azon parázni,hogy mikor fognak meg,másrészt külföldre is akarok menni. A fekete vizsga pedig egyre nehezebb dolog,anyagilag is. A bizti dolognak pedig hiába is jársz utána,ez a legolcsóbb,már ez is MÁV biztosító.Egyszerűen nincs olcsóbb,mert fiatal vagyok(21-29között vagyok),másrészt a köbcentis is alig változik(1700-ről 1600-ra).
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 http://duen.hu/kepek/foto/070908_drift/DuE...ftEdzes_112.jpg A legdurvább, hogy Gabi autóján ami ott alul lóg, az a nyúlvány...kicsit összecsuklott... :unsure: Hát szerintem gyorsabb futottam a 100 m-t a világrekordnál az tutkó, amikor elöttünk pár méterrel felmásztak a fára...nem volt jó látvány, hogy csúúúsznak...és nem tudsz mit csinálni...de szerencsére azon kívül, hogy meghúzták a nyakukat, nem lett bajuk...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 A Corsa 2000 jó dolog,de nincs kedvem azon parázni,hogy mikor fognak meg,másrészt külföldre is akarok menni. A fekete vizsga pedig egyre nehezebb dolog,anyagilag is. A bizti dolognak pedig hiába is jársz utána,ez a legolcsóbb,már ez is MÁV biztosító.Egyszerűen nincs olcsóbb,mert fiatal vagyok(21-29között vagyok),másrészt a köbcentis is alig változik(1700-ről 1600-ra). Hát ezekkel volt/van nekem is a legnagyobb bajom...most még okés, de ki tudja mi lesz 2 év múlva...no de mindegy... A bizti meg évi 6000 HUF lesz a C-re... :unsure:
opzsolt Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 agyameldobooom ! :unsure: nagyon jó pikcsör ! :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 nem ég el a kenyér? :unsure: Ez egy piritósvágó :wacko:
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 A Corsa 2000 jó dolog,de nincs kedvem azon parázni,hogy mikor fognak meg,másrészt külföldre is akarok menni. A fekete vizsga pedig egyre nehezebb dolog,anyagilag is. A bizti dolognak pedig hiába is jársz utána,ez a legolcsóbb,már ez is MÁV biztosító.Egyszerűen nincs olcsóbb,mert fiatal vagyok(21-29között vagyok),másrészt a köbcentis is alig változik(1700-ről 1600-ra). S, szerinted mikor kiderül, hogy gyári sportverzióra akarsz biztit kötni akkor mi lesz a szitu?Persze ne legyen igazam...... :unsure:
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 S, szerinted mikor kiderül, hogy gyári sportverzióra akarsz biztit kötni akkor mi lesz a szitu?Persze ne legyen igazam...... :unsure: C14NZ B Corsa -->> C14SE B Corsa :wacko:
CineDOG Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Sziasztok! Az 1.2-es Astrám 2-esbe meg 3-asba váltva elkezd húzni, de szinte azonnal lead belőlle, és utána lassabban gyorsul. Mi oka lehet?
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Sziasztok! Az 1.2-es Astrám 2-esbe meg 3-asba váltva elkezd húzni, de szinte azonnal lead belőlle, és utána lassabban gyorsul. Mi oka lehet? Ha baloldalon meghúzom a jobb ujjam,akkor a jobb fülcimpámn fájni kezd!Vajon mitől lehet? :wacko: ű Kb ilyen a kérdésed!Legalább is számomra! :unsure:
CineDOG Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Indulok, gyorsítok, kapcsolgatnám fel a sebesség fokozatokat, és hol a 2-esnél, hol a 3-as fokozatnál fordul elő, hogy érzed hogy gyorsul, de csak 2-3 másodpercig, aztán lassabbra veszi a figurát, és azzal a lassabb tempóval pörgeti a motort. Értelmesebben nem tudom elmagyarázni. A hangján is hallani, meg érezni is.
CineDOG Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 kapcsford: terhelve visszafullad Na így valahogy. :unsure: Köszi a szakszerű megfogalmazást!
Speed Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nem tudom,mondom nem szeretem a nagy kasztnis gépeket.Max ha nagyok rajta az első lökösök! :lol:Azért egy A Vectra-ra ne mondják már azt, hogy nagy "kasztnis gép"! Kb. akkora, mint egy Astra G sedan!!! ;) Ösmerős ótó...... :unsure:Bezony ismerős... :wacko: Sziasztok! Az 1.2-es Astrám 2-esbe meg 3-asba váltva elkezd húzni, de szinte azonnal lead belőlle, és utána lassabban gyorsul. Mi oka lehet?Biztos olyankor túltölt a turbó egy rövid ideig!! :lol: :) :o :D
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Azért egy A Vectra-ra ne mondják már azt, hogy nagy "kasztnis gép"! Kb. akkora, mint egy Astra G sedan!!! :unsure: Egy B Corsához képest nagy!
warwolf Elküldve Szeptember10, 2007 Elküldve Szeptember10, 2007 C14NZ B Corsa -->> C14SE B Corsa :unsure: S, mire átalakítod, addigra pont ott leszel, mint ha vettél volna egy GSi-t! :wacko: Először menjen el a Dezső, aztán utána kiderül......
Recommended Posts