mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 :unsure: Kamaszkorom legszebb dala... :wacko:
Udi Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 Nálam ez van beállítva KOMA csengőhangnak...:unsure:
Speed Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 Mi ez itt bazz... YouTube-os Videos TOPIC? :unsure: :wacko: :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2007 Elküldve Szeptember8, 2007 Gepárd! Nem is rossz!Szerintem jó ár érte és választható a szín is akár!Nem rendelünk?
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Én meg köszönöm GSiCsabinak az Irmscher kerékőr csavarokat.... Nincsenmit! :unsure:
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Álom,édes álom! Kövi 7n minden kiderül sztem.........De én inkább V2000-re szavaznék.Mégis csak családi autó..... :unsure:
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Kövi 7n minden kiderül sztem.........De én inkább V2000-re szavaznék.Mégis csak családi autó..... :unsure: Nem szeretem a nagy hajókat...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nem szeretem a nagy hajókat... Szeretnéd te azt!Ki sem akarnál szállni belőle! :unsure:
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Wolfi! Holnap elmennék, majd akkor az ASTRA cuccaiért, mert délután elvinném a gazdijának :wacko: Csak nem tom, mikor dolgozol... mikor mehetek érte... :unsure:
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Wolfi! Holnap elmennék, majd akkor az ASTRA cuccaiért, mert délután elvinném a gazdijának :lol: Csak nem tom, mikor dolgozol... mikor mehetek érte... :unsure: Én du leszek ,de Gepárd oda tudja adni, mert ő 8-tól van.Szal megoldjuk! :wacko:
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Szeretnéd te azt!Ki sem akarnál szállni belőle! :wacko: Nem tudom,mondom nem szeretem a nagy kasztnis gépeket.Max ha nagyok rajta az első lökösök! :unsure:
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Én du leszek ,de Gepárd oda tudja adni, mert ő 8-tól van.Szal megoldjuk! :unsure: Nekem nagyonis jó a délután, olyan 3 körül odamennék...aztán majd Rádcsörgök... :wacko:
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nem tudom,mondom nem szeretem a nagy kasztnis gépeket.Max ha nagyok rajta az első lökösök! :unsure: Ezen gyárilag az! :wacko: Nekem nagyonis jó a délután, olyan 3 körül odamennék...aztán majd Rádcsörgök... :lol: Oksi!
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nem szeretem a nagy hajókat... Corsa... :unsure:
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Nem tudom,mondom nem szeretem a nagy kasztnis gépeket.Max ha nagyok rajta az első lökösök! :unsure:
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Egyrészt lóerőadó,másrészt biztosítás,haramdrészt tankolni is kell bele és ez azért elég szomjas! Szal minden szempontból egy Corsa B GSi lenne,de 99%,hogy nem lesz ebből csere mostanság még.
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Egyrészt lóerőadó,másrészt biztosítás,haramdrészt tankolni is kell bele és ez azért elég szomjas! Szal minden szempontból egy Corsa B GSi lenne,de 99%,hogy nem lesz ebből csere mostanság még. Röhögni fogsz, de a kettő közötti költség minimális lenne.Az XE kicsit többet enne, de nem sokkal.... Ebként ez is eladó....
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Röhögni fogsz, de a kettő közötti költség minimális lenne.Az XE kicsit többet enne, de nem sokkal.... Ebként ez is eladó.... Az lehet,de a járulékos költségek...ültem én már elég nagy ótóban is,de én azt szeretem,ha érzem a kasztnit magam körül!
warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Elküldve Szeptember9, 2007 Az lehet,de a járulékos költségek... A gyorshajtási csekkekre gondolsz? :unsure:
Recommended Posts