Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Wolfi!

Holnap elmennék, majd akkor az ASTRA cuccaiért, mert délután elvinném a gazdijának :wacko:

Csak nem tom, mikor dolgozol... mikor mehetek érte... :unsure:

Elküldve
Wolfi!

Holnap elmennék, majd akkor az ASTRA cuccaiért, mert délután elvinném a gazdijának :lol:

Csak nem tom, mikor dolgozol... mikor mehetek érte... :unsure:

Én du leszek ,de Gepárd oda tudja adni, mert ő 8-tól van.Szal megoldjuk! :wacko:

Elküldve
Szeretnéd te azt!Ki sem akarnál szállni belőle! :wacko:

Nem tudom,mondom nem szeretem a nagy kasztnis gépeket.Max ha nagyok rajta az első lökösök! :unsure:

Elküldve
Én du leszek ,de Gepárd oda tudja adni, mert ő 8-tól van.Szal megoldjuk! :unsure:

Nekem nagyonis jó a délután, olyan 3 körül odamennék...aztán majd Rádcsörgök... :wacko:

Elküldve
Nem tudom,mondom nem szeretem a nagy kasztnis gépeket.Max ha nagyok rajta az első lökösök! :unsure:

Ezen gyárilag az! :wacko:

Nekem nagyonis jó a délután, olyan 3 körül odamennék...aztán majd Rádcsörgök... :lol:

Oksi!

Elküldve

Egyrészt lóerőadó,másrészt biztosítás,haramdrészt tankolni is kell bele és ez azért elég szomjas!

Szal minden szempontból egy Corsa B GSi lenne,de 99%,hogy nem lesz ebből csere mostanság még.

Elküldve
Egyrészt lóerőadó,másrészt biztosítás,haramdrészt tankolni is kell bele és ez azért elég szomjas!

Szal minden szempontból egy Corsa B GSi lenne,de 99%,hogy nem lesz ebből csere mostanság még.

Röhögni fogsz, de a kettő közötti költség minimális lenne.Az XE kicsit többet enne, de nem sokkal....

Ebként ez is eladó....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.