Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
További szép hetet nektek,nem leszek négy napig(azért nem kell pezsgőt bontani),legközelebb csak 7főn.Elmegyek kicsit "nyaralni" Gyenesdiásra.

Csőváz mindenkinek.Jó gumicsikorgatást,aszfaltszaggatást.

Neked meg jó "nyaralást"!

Elküldve

Én is szabin voltam egész héten.

Pár napot szerettem volna pecázni, de csak hétfőn sikerült.

Járhatatlan az út a helyemre :wacko:

Mondjuk hétfőn meg jött a ponty rendesen :unsure:

Elküldve
Köszi Srácok az ötleteket... :unsure:

Az eredményt hamarosan látni lehet majd, persze, ha a Kedves Admin megváltoztatja.... :)

Kitaláltam!GSiObi! :wacko: :lol: :lol:

Elküldve
JOhnny, ez nem az a bububu amit Te szeretsz :wacko:

De ez is öszkerekes... :)

GSiCSabi...... :unsure: Szerintem..... :lol:

Szerintem is ez illene... :lol:

Elküldve
Tegnap a Gallardo a Kaszapon ment el.Kisit leblokkoltam, mikor meghallottam a hagját......Az a motor torokhangon zenél...... :unsure:

Én egy zöld Gallardot a cég előtt láttam parkolni valamelyik nap Pesten. Nem volt az sem kutya. :wacko:

Elküldve

Voltunk ma egyébként a főnökömmel Győrben.

Saab 9.5 Aero... - full-full

Visszafelé kezdtem picit belemelegedni a bőrülésbe... hát benyomtam az ülés szellőzést... :wacko:

Nagyon zsííír! Az egész testeden érzed... (persze azon a részén, ami érintkezik az üléssel)... olyan mintha egy hüvös valamin ülnél... :lol: Nagyon tetszett! :lol:

(még nem próbáltam korábban soha ülés szellőztetést! :unsure:)

Elküldve

:unsure:

Visszafelé kezdtem picit belemelegedni a bőrülésbe... hát benyomtam az ülés szellőzést... :lol:

Nagyon zsííír! Az egész testeden érzed... (persze azon a részén, ami érintkezik az üléssel)... olyan mintha egy hüvös valamin ülnél... :lol: Nagyon tetszett! :)

(még nem próbáltam korábban soha ülés szellőztetést! :wacko:)

Legalább nem pálik be.............ami be szokott. :o Aztán kiszállsz mondjuk a 40 fokba, és.... :D

Elküldve
Voltunk ma egyébként a főnökömmel Győrben.

Saab 9.5 Aero... - full-full

Visszafelé kezdtem picit belemelegedni a bőrülésbe... hát benyomtam az ülés szellőzést... :wacko:

Nagyon zsííír! Az egész testeden érzed... (persze azon a részén, ami érintkezik az üléssel)... olyan mintha egy hüvös valamin ülnél... :lol: Nagyon tetszett! :lol:

(még nem próbáltam korábban soha ülés szellőztetést! :unsure:)

Én mondtam,hogy a svédek ergonómiában verhetetlenek!Ott minden kézre esik!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.