corsarulez Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 a szüreti napokon kiállított a helyi opel is, segítettem kivinni egy pár autót: 1.2-es Corsa D, 1.4-es H Astra, 1.4 -es Lacetti WTCC lehetett volna az Antarát is... :unsure: :wacko: az 1.2-es Corsa és az 1.4 -es Astrakb. ugyanolyan volt (így elsőre), a corsa az első 3 fokozatban elég jól gyorsult, de 4-ben , mkor nyomtam egy nagy ggázt, lassan éledt fel A végsebessséget (sajnos) nem tesztelhettem :lol: :) viszont az astrámhoz képest hihetetlen könnyen jártak a pedálok és a kormány is érzékenyebb volt a lacetti (ez a spoileres verziós, gyöngyfekete volt), külsőre versenyautó, de belül gyér kinézetű olcsós belseje van, és nem túl izmos a moci se. ded ha sokáig könyörögnének, elfogadnám. :lol:
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 CARTÁRSAK! :lol: Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet, csak nem tudom eldönteni, hogy: O.Csabi -- OpelCsabi --- OP-Csabi vagy CorsaCsabi legyen... :unsure: Szerintetek? :wacko: Várom az ötleteket ... :lol:
Tarhonyás Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 CARTÁRSAK! :lol: Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet, csak nem tudom eldönteni, hogy: O.Csabi -- OpelCsabi --- OP-Csabi vagy CorsaCsabi legyen... :unsure: Szerintetek? :wacko: Várom az ötleteket ... :lol: Hali,Nekem az OPELCSABI jön be,de ezt neked kell eldöntened.További szép estét nektek,elhúztam dolgozni.
Joee Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 CARTÁRSAK! :) Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet, csak nem tudom eldönteni, hogy: O.Csabi -- OpelCsabi --- OP-Csabi vagy CorsaCsabi legyen... :unsure: Szerintetek? :wacko: Várom az ötleteket ... :lol: GSICSABI esetleg? :lol:
Gepard Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Bővebben meg majd tényleg Tomi mondja meg, meg az árat is :lol: Hétfőn még azt mondta 1.800.000Ft Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet... Szerintetek? :unsure: Várom az ötleteket ... :wacko: Legyél Kacsero!
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 CARTÁRSAK! :) Úgy döntöttem, hogy meg akarom változtatni a NICK-nevemet, csak nem tudom eldönteni, hogy: O.Csabi -- OpelCsabi --- OP-Csabi vagy CorsaCsabi legyen... :unsure: Szerintetek? :wacko: Várom az ötleteket ... :lol:Legyél Kacsero! :lol: már úgyis mindenki így ismer. :o
berlina Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 iillllylyylen szszdszszszaaaaarrrr internetoldalt még nem találtam!!4 otpdsirekt akármi 10 perc is eltelik mire a fehér semmiből lesz valami egyetlen https oldal nincs ilyen rohhaaadddtt lassú a menüpontok meg hát a qurva annnyukat!!4! azt!!4klkaa ekkora átbaszást nincs az a földrajzi vagy akármilyen pont ahova kívánom őket!!!lslkndáá megnázém az egyenélregem de N I N C S ILYEN MENÜPONT !44!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Legyél Kacsero! Na pont ezt szeretném megváltoztatni ... :unsure:
Gepard Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Na pont ezt szeretném megváltoztatni ... :unsure: Akkor legyen: O.Csabi
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 simán csabi már van :unsure: Akkor Cs@bi vagy Csabee :wacko:
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Csabee is van :) :lol: :unsure: Mozijegy nem kéne? :wacko: Majd eldönti a gazdája akkor! :lol:
coupe Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Mozijegy nem kéne? :wacko: Milyen filmre???????????????? :unsure: :lol:
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Na pont ezt szeretném megváltoztatni ... :wacko: GSiCSabi...... :unsure: Szerintem..... :lol:
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Az ilyet bazzeg bezárni a diliházba, és ki nem engedni....Nemnormális. :unsure:
ENDYKA Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Kacsero királyság. :unsure: ..aztán jön a nem változtatás... :wacko:
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Kacsero királyság. :unsure: ..aztán jön a nem változtatás... :wacko: :lol: :lol: :)
Udi Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Ha a régi nem lehet....akkor esetleg CsabiGSI! :unsure:
Joee Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 GSiCSabi...... :unsure: Szerintem..... :wacko: Én is ezt mondom. :lol:
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 Én is ezt mondom. :wacko: Tudom! :lol: Szóval akkor már 2n vagyunk! :lol: Már csak a Csabinak kell kitalálnia, hogy mit is akar....... :unsure:
Tarhonyás Elküldve Szeptember6, 2007 Elküldve Szeptember6, 2007 További szép hetet nektek,nem leszek négy napig(azért nem kell pezsgőt bontani),legközelebb csak 7főn.Elmegyek kicsit "nyaralni" Gyenesdiásra. Csőváz mindenkinek.Jó gumicsikorgatást,aszfaltszaggatást.
Recommended Posts