warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 Szépidőnkvan!Nemdemár?Még ennyi tötymörgő birkát ebben a qva városban baccameg.Pedig ilyenkor lehet igazán menni, mert nincs fotós az út mellett.Nem pedig gyök2vel tökölni......sok birka........ :unsure:
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 ...........és ha nem Avensisben ül a tag?Akkor is megvédi a kasztni?? :unsure:
Udi Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 Boldog szülinapot azoknak akik mostánában ünnepelték! Látom sok ionizátor van köztünk.... :lol: UDI = Ultramodern Deduktív Ionizátor :unsure: :wacko: Astra Fx = Alapvető Sebészetre és Támadásra Rákényszerített Antigravitációs Felderítő eXkavátor :lol:
corsarulez Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 Elemzésre Definiált Irányzó Törpedroid én, mint törpe??!! :wacko::D nagyon jó! A peti szerzett nagy opeles zászlókat. következő talin szívesen rendelkezésre bocsájtjuk. :unsure:
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 én, mint törpe??!! :wacko::D nagyon jó! Nézőpont kérdése ugye! :unsure:
corsarulez Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 a szüreti napokon kiállított a helyi opel is, segítettem kivinni egy pár autót: 1.2-es Corsa D, 1.4-es H Astra, 1.4 -es Lacetti WTCC lehetett volna az Antarát is... :unsure: :wacko:
Kacsero Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 a szüreti napokon kiállított a helyi opel is, segítettem kivinni egy pár autót: 1.2-es Corsa D, 1.4-es H Astra, 1.4 -es Lacetti WTCC lehetett volna az Antarát is... :wacko: :lol: és azt miénem??? :unsure: Beszámolók az autókról, hogy milyen volt? :lol:
Speed Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 Vasárnap este a Hullám vendéglőnél beállt mellénk egy F430-as Ferrari! (kb. 3. volt a sorban a lámpánál) Amikor indultunk picit később indult, mint az előtte levők... nagy gáz, picit nyikorgó gumik... GYÖNYÖRŰ KIPUGOFÓ ÉS MOTORHANG!!!!! majd elfordult balra Hetény felé... :unsure: Szlovák rendszámos volt... bár lenne rá egy 1000-esem, hogy magyar a fazon...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 Vasárnap este a Hullám vendéglőnél beállt mellénk egy F430-as Ferrari! (kb. 3. volt a sorban a lámpánál) Amikor indultunk picit később indult, mint az előtte levők... nagy gáz, picit nyikorgó gumik... GYÖNYÖRŰ KIPUGOFÓ ÉS MOTORHANG!!!!! majd elfordult balra Hetény felé... :unsure: Szlovák rendszámos volt... bár lenne rá egy 1000-esem, hogy magyar a fazon... Tegnap a Gallardo a Kaszapon ment el.Kisit leblokkoltam, mikor meghallottam a hagját......Az a motor torokhangon zenél...... :wacko:
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 Én egy kék bubut láttam ma,zene lehalkít,ablak le és füleltem! :unsure:
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2007 Elküldve Szeptember4, 2007 Erről hallotatok már? Új motor fejlesztésén dolgozik a Mercedes. Az újdonság a benzin- és a dízelmotorok előnyeit egyesíti, alacsony üzemanyagfogyasztás mellett. A Combined Combustion System (CCS) vagy egyszerűbben a DiesOtto legnagyobb előnye, hogy a károsanyagkibocsátása a hagyományos motorokkal szemben alacsonyabb, kisebb a fogyasztása és nagyobb a teljesítménye. "Az a célunk, hogy a benzines motorok olyan takarékosak legyenek, mint a dízelek" - nyilatkozta a DaimlerChrysler fejlesztési vezetője. Az új motorkonstrukciónál elinduláskor és teljes terhelés mellett a benzin-levegő keveréket a gyújtógyertya szikrája robbantja fel, alacsony és közepes fordulaton viszont vezérelt öngyulladás történik, mint a dízelnél. Az automatikus váltás egyetlen munkaütem alatt megtörténik. Mindennek az az eredménye, hogy egy 1.8 literes motor 238 lóerő teljesítésére képes, 400 Nm nyomaték mellett. Ez a motor már elég erős egy felső luxuskategórás autóhoz is, miközben a fogyasztása hat liter alatt marad.
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Erről hallotatok már? S, ha ezt még keresztezik majd az E85-tel......Csak az a gáz vele, hogy mivel a merga fejleszti ki, így sorozatgyártásra leghamarabb az Ő autóiban lesz bent, a kisemberek számára megfizethetetlen áron.......
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 elég érdekes elképzelés ez a mercitől. Egy igen bonyolult rendszerrel variálja a lökethosszt a motorban az öngyulladáshoz. valahol láttam róla egy képet, de most nem találom.
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Tök jó, hogy mikor fékezek olyan, mint ha v.ki egy vödör vizet öntene az első szélvédőre.Kisit nagy a teteje az ótónak! :unsure:
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Tök jó, hogy mikor fékezek olyan, mint ha v.ki egy vödör vizet öntene az első szélvédőre.Kisit nagy a teteje az ótónak! :wacko: De ez ugye csak akkor van így, ha esik az eső... :unsure: :lol:
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 De ez ugye csak akkor van így, ha esik az eső... :unsure: :wacko: Nem.Mindig.Ez egy ilyen ótó!Ha kell, ha nem, vizes a teteje....... :lol:
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 A lehető legrosszabb megoldás. Legalább a kislányt élni hagyta volna... :unsure:
Korzika Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 A Tomi023 Vectrájáról tudna vki hirtelen írni valamit(évj, kb. ár ,állapot,ilyesmi)?Mert most per pill ittvan a haverom aki ilyet keres.
Joee Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 A Tomi023 Vectrájáról tudna vki hirtelen írni valamit(évj, kb. ár ,állapot,ilyesmi)?Mert most per pill ittvan a haverom aki ilyet keres. Ha jól tudom 2000-es évjárat 2.0 DTi 16v motorral, tempomat, digitklíma, elektromos ablak, stb.... Majd jön és pontosít :unsure:
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 A Tomi023 Vectrájáról tudna vki hirtelen írni valamit(évj, kb. ár ,állapot,ilyesmi)?Mert most per pill ittvan a haverom aki ilyet keres. 1999-es, Jubileumi kiadás.Gyakorlatilag minden benne van, amit akkor Opelbe bele lehetett tenni az extralistából.Kivéve bőr és autómata. Tehát digit klíma, 4? légzsák, tempomat, állófűtés, e.ablakok elöl/hátul, közp.zár, riasztó, gyári napfénytető, BC, plüss belső......meg még mittomén..... Ja, és Y20DTH...... :unsure:
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 A Tomi023 Vectrájáról tudna vki hirtelen írni valamit(évj, kb. ár ,állapot,ilyesmi)?Mert most per pill ittvan a haverom aki ilyet keres. Sajnos a használtautón már nincs fent a hirdetése, amit én tudok: 1999.10. havi,JUBILEUM, tökéletes állapot, elektromos ablak elől-hátul,4 légzsák, olajkályha, digit klíma, ABS, Szervó, 4 tárcsafék, feér színű, elektromos tetőablak, 2.0 DTi 16v moci, fedélzeti komputer, meg egyéb nyalánkság.. :unsure: Bővebben meg majd tényleg Tomi mondja meg, meg az árat is :wacko:
Kacsero Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Akkor csak 1 évet tévedtem :unsure: Elvileg, még annyit sem... :lol: :wacko:
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Akkor csak 1 évet tévedtem :wacko: 1 év ide v.oda........ :unsure: Egy ilyen gépnél......
Recommended Posts