Speed Elküldve Szeptember1, 2007 Elküldve Szeptember1, 2007 Márk, te nem ismered Bazsit.Kb. olyan koponya eletronikailag, mint Udi.......... :wacko: S, nem szokott hüleségeket beszélni. :lol:Ha Te attól jobban alszol... vegyél komfort modult! :lol: :unsure: Bazsi pedig tévedhetetlen és mindent tud. (A leírást pedig akkor megtartom magamnak. Bár kérdem én, hogy 4.800Ft spórolás lehetősége meg ér-e egy próbát?)
Kacsero Elküldve Szeptember1, 2007 Elküldve Szeptember1, 2007 Most beszéltem Andrissal. Elmondta, hogy hogyan kell megcsinálni. Nem kell Neked sem a modul! De ha akarsz, vegyél nyugodtan! :) (az Andris féle verzióban - most mondta - ca. 150ft a kb db dióda, ami kell és kell hozzá még kb. 1 méter kábel.) Na, köszi, hogy megkérdezted, Agressor-t is... Ha otthon leszek, akkor megmondod hogyan kell csinálni,( vagy elküldöd pü-ben) :o és akkor királyság! :lol: Ha nem lehet, akkor jön a 2. verzió, hogy veszek modult! :wacko: De most ezen meg ne vitázzatok már!!! :unsure: Előfordulhat tényleg olyan is, hogy a Bazsi nem tud mindent... legalább ezzel ha beválik, mi is tunánk Neki újat mondani :lol:
mackosajt Elküldve Szeptember1, 2007 Elküldve Szeptember1, 2007 van egy ilyenem, ez hátha hasznos... igaz b vectrába készítette aki csinálta, de hátha ez is használható.
warwolf Elküldve Szeptember1, 2007 Elküldve Szeptember1, 2007 Ha Te attól jobban alszol... vegyél komfort modult! :wacko: :unsure: Bazsi pedig tévedhetetlen és mindent tud. Nem kell hisztizni ifjú padovan, nekem a Veki gyárilag tudja ezt a funkciót.Így ha lezárom, akkor felhúzza az ablakot!! :lol: Bazsi pedig valóban mindenhez ért, ami árammal működik, lévén Ő autóvillamosság szerelő. :lol:
Udi Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 A Speed féle megoldás csak olyan riasztónál használható ami tud komfort zárást csinálni azaz lehet időzíteni pl. 12 - 30 másodpercre egy relés kimenetet, olyan riasztóhoz ami csak rövid impulzust tud kiadni ahhoz már ablakfelhúzó (komfort) modul is kell.
Sziszi Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 Ha megis kell modul akkor itt olcso, en is ondolkodtam hogy kene nekem ilyen funkcio.
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 Ha megis kell modul akkor itt olcso, en is ondolkodtam hogy kene nekem ilyen funkcio. Ondolkodttál? :unsure: A perverz! :wacko:
Gepard Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 Aztán micu lett belőle! :unsure: Na engem ez a veszély nem fenyeget. Rizsrakétát nem veszek. Van kivétel, de az meg egyelőre nem megfizethető. :wacko:
warwolf Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 Rizsrakétát nem veszek. Nyugtával a napot! :lol: Van kivétel, de az meg egyelőre nem megfizethető. :wacko: ..........csak el kell adni a kecót, oszt' kikőtözni vidékre! :) Aztán lehet mesekocsi! :lol: Amúgy az acconynak naon bejön a Veki, de odáig, meg vissza van az új Civicért.Valljuk be őszintén, joggal......... :unsure:
Gepard Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 Nyugtával a napot! :unsure: de odáig, meg vissza van az új Civicért.Valljuk be őszintén, joggal......... :wacko:: Én nem vallom beee....:lol:
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 de odáig, meg vissza van az új Civicért.Valljuk be őszintén, joggal......... :unsure: Hááát,ha Kirk kapitányt akar játszani! :wacko:
warwolf Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 Hááát,ha Kirk kapitányt akar játszani! :unsure: Sz.pok altisztet! :wacko:
Sziszi Elküldve Szeptember2, 2007 Elküldve Szeptember2, 2007 Ondolkodttál? :wacko: A perverz! :lol: Ize :unsure:
warwolf Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot Speed. :lol: Csatlakozom! :wacko: Na meg Mad Max cartársnak ish, aki már boldog direktszűrő tulajdonos! :lol: :unsure:
mackosajt Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Csatlakozom! :wacko: ui: utóbbi cartárs minap valahova írt pár sort a fórumon, de nem jut eszembe. Szóval nem tűnt el. :unsure:
paja Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot Joee és Márk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :unsure:
tomi023 Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Boldog szülinapot Márk! ügye megmutatod a szülinapi ajándékod :unsure:
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Joee is ma ünnepli: sok boldog szülinapot kívánok!
Gepard Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 http://vicclap.hu/kiborg/ MOTE = Merényletre Oktatott Takarító Egység KOMA = Kémkedésre Oktatott Mesterséges Android Gepard = Garázdaságra és Elemzésre Programozott Antigravitációs Radioaktív Dezintegrátor :unsure: Warwolf = Webes Aknatelepítésre és Rádiózavarásra WAP-trenírozott Organikus Lézerirányítású Félzombi Na de mindenki keresse meg a nevét, én jókat röhögtem.
Stefan Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 http://vicclap.hu/kiborg/ ... Na de mindenki keresse meg a nevét, én jókat röhögtem. Ez óriási :unsure: :wacko: --- Sebészetre és Támadásra Előállított Feljavított Adatgyűjtő Naszád
Joee Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MÁRK!!! Hogy lehet szeptember 3.-án születni ? :wacko: Régen mindig utáltam a szülinapomat, általában az első tanítási nap volt :unsure:
Recommended Posts