Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Most hallgattam a rádiót, és valami olyasmit mondtak be, hogy a hétfőn történt, Kunmadarasi motoros baleset miatt, elég sok helyen törvényileg megtiltják a nem megfelelő pályákon lévő gyorsulási versenyeket, ezek közt szerepel a Kunmadarasi is... :unsure: Ha jól emléxem, akkor a 7végi BLITZ-nek az egyik része, ott lesz megtartva...vagyis, csak lett volna?? :wacko: De keresek pontosabb infót,vagy ha valaki tud, akkor irtja már le, mert ezt a hírt, csak félig figyeltem... :lol:
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 ez a dolog a magyar gyorsulási szövetség egyik közleménye, hogy ők most akkor megtiltják. A törvény még ettől fentebb van. :unsure: Én is most olvasgatok utána. http://www.mgysz.hu/index.htm
Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 ez a dolog a magyar gyorsulási szövetség egyik közleménye, hogy ők most akkor megtiltják. A törvény még ettől fentebb van. :unsure: Jóvanna, montam, hogy csak részben hallottam a híreket... :wacko:
corsarulez Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Durva a szolnoki kép! És ha rágondolok, hogy előtte való nap ott voltunk két autóval is.....
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Szolnokon voltatok, nekem meg nem szóltok? Öri hari, nem szólok hozzád egy hétig! :unsure: (:wacko:) Mellesleg reszkess Rulezke, mert ha nem vigyázol, utólérlek (a hozzászólások számában)! Viszont a kocsid tényleg sajnálom Pjoc. Remélem, kijön olcsóbban a sok kis pukli.
warwolf Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Délután mentünk Kiskőrösre, és elég durván be volt állva az Izsáki út.A Hullám vendéglőtől egészen az elkerülő felüljárójáig állt a sor.Aztán olvastam a BAONon,hogy volt pár "koccolás".........
Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Holnap( csütörtökön) 19.30-kor, a MALOM-ban, a színpadon fellép: Szőke & Badár páros! :wacko: Ezt legfőképp JOhnnynak a figyelmébe ajánlom :lol: :unsure:
Joee Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Nincs valakinek kolcson egy utanfutoja pentektol vasarnapig? Le kene cibaljak egy csonakot a tosbe :unsure:
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Holnap( csütörtökön) 19.30-kor, a MALOM-ban, a színpadon fellép: Szőke & Badár páros! :lol: Ezt legfőképp JOhnnynak a figyelmébe ajánlom :lol: :unsure: Óóóóó,megyek!Szőke kapitány az isten! :wacko:
Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Óóóóó,megyek!Szőke kapitány az isten! :unsure: Gondoltam, azért is szóltam! :lol: :wacko:
pjoc Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Na szóval, a biztosító hozzáállása nem nagyon tetszett, de péntektől dolgozik az ismerősöm, majd meglátjuk mi alakul... Viszont a javítócég hozzáállása nagyon korrekt volt, azt mondta a főnök, hogy nyogodjak meg, össze fog az jönni önrész nélkül is, modjuk 10 000, 20% os önrészem van... Állítólag ha reggel viszem , akkor délutánnra kész, és megcsinálgatja az ajtórányitások helyeit is. Folytatás jövőhéten.
warwolf Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Szóval akkor az eheti CP elmarad......értem! :unsure:
berlina Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 na aggódtam, h nem lesz törökverés de van! a zete-mu meccsen nem voltak kinn ennyien
Dini Elküldve Augusztus22, 2007 Elküldve Augusztus22, 2007 Megérkeztek a Motorola T5622 Walkie Talkik akit érdekel PÜ-t irjon!
warwolf Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 Tegnap este, mikor vittem Johnnynak a sátrat, a bajnokon mentem.A Brill előtti lámpánál volt egy kis kavalkád.Egy BMW állta el kisit a befelé jövő sávot.Benne egy "kaptárfejű" emberkével. aki bőszen köszörültette a gépet.Az meg nem indult.Mint ami nem kap benyát........... :lol: De emberünknek ez nem tűnt fel! :lol: Nem tudom, hogy meddig bírta az akkumulátora! :unsure: :) :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 ...Nem tudom, hogy meddig bírta az akkumulátora! :unsure: :lol: :wacko: Nem is tudtam, hogy a BMW villanyautókat is gyárt... :) :lol:
warwolf Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 Nem is tudtam, hogy a BMW villanyautókat is gyárt... :lol: :unsure: Pedig de! :lol: Ez az user pedig 1Xűen csak béna volt.Ha nem indul be, akkor értelemszerűen meg kell szakérteni.S, akkor nem merül le az akksi, és nem ég le az önindító! :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 ...értelemszerűen meg kell szakérteni... Ilyenkor van az, hogy körbeállják a "szakik", mindenki mond okosakat, aztán a kisgyerek a hátsó ülésről meg megmondja a tutit: "-Apa! Miért nem megy feljebb a benzinmutató?..." :unsure:
Udi Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 Ma reggel a Veki digit behalt... :unsure: Műszeregység nélkül GPS (km/h) + Opel16V BC (rpm+vízhőfok+olajnyomás) segítségével tudok közlekedni csak valami női hang mindig szól, hogy túl lassan mész... :wacko:
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 Meg van kuplungozva a Vectra :lol: csendes. semmi zaj. mint a vaj :unsure: Zoli Köszi a jegyeket, nagyon jó volt a 3:1 :lol: aláztuk a világbajnokot :wacko:
Gepard Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 Nem is tudtam, hogy a BMW villanyautókat is gyárt... :wacko: :unsure: A hidrogén meghajtásban is élen járnak. A "kollega" pedig biztos lelkes környezetvédő volt.
warwolf Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 Ma reggel a Veki digit behalt... :unsure: Műszeregység nélkül GPS (km/h) + Opel16V BC (rpm+vízhőfok+olajnyomás) segítségével tudok közlekedni csak valami női hang mindig szól, hogy túl lassan mész... :wacko: El kell vinni az óráshoz........ :lol: Hátha menthető......... :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 A hidrogén meghajtásban is élen járnak. Khmm,ezzel vitába szállnék: Ha ezt jó áron tudná a Honda sorozatgyártásba vinni...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2007 Elküldve Augusztus23, 2007 Khmm,ezzel vitába szállnék... Most ezen mit kellene vitázni? :unsure: Nem azt mondtam, hogy csak ők csinálják, hanem azt, hogy élen járnak benne. (ők is többek között) Amúgy elkészült a kocsim. Remélem holnap reggel sikerül időben elindulnom (mondjuk ez meg a vizsgáztatókon múlik). Bakker semmit nem tudtam ma készülni pedig kellett volna. Kaja, pia, ruha....
Recommended Posts