Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Most hallgattam a rádiót, és valami olyasmit mondtak be, hogy a hétfőn történt, Kunmadarasi motoros baleset miatt, elég sok helyen törvényileg megtiltják a nem megfelelő pályákon lévő gyorsulási versenyeket, ezek közt szerepel a Kunmadarasi is... :unsure: Ha jól emléxem, akkor a 7végi BLITZ-nek az egyik része, ott lesz megtartva...vagyis, csak lett volna?? :wacko: De keresek pontosabb infót,vagy ha valaki tud, akkor irtja már le, mert ezt a hírt, csak félig figyeltem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 ez a dolog a magyar gyorsulási szövetség egyik közleménye, hogy ők most akkor megtiltják. A törvény még ettől fentebb van. :unsure: Én is most olvasgatok utána. http://www.mgysz.hu/index.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 ennyit a hatáskörükről! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 ez a dolog a magyar gyorsulási szövetség egyik közleménye, hogy ők most akkor megtiltják. A törvény még ettől fentebb van. :unsure: Jóvanna, montam, hogy csak részben hallottam a híreket... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Durva a szolnoki kép! És ha rágondolok, hogy előtte való nap ott voltunk két autóval is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Szolnokon voltatok, nekem meg nem szóltok? Öri hari, nem szólok hozzád egy hétig! :unsure: (:wacko:) Mellesleg reszkess Rulezke, mert ha nem vigyázol, utólérlek (a hozzászólások számában)! Viszont a kocsid tényleg sajnálom Pjoc. Remélem, kijön olcsóbban a sok kis pukli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Délután mentünk Kiskőrösre, és elég durván be volt állva az Izsáki út.A Hullám vendéglőtől egészen az elkerülő felüljárójáig állt a sor.Aztán olvastam a BAONon,hogy volt pár "koccolás"......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Holnap( csütörtökön) 19.30-kor, a MALOM-ban, a színpadon fellép: Szőke & Badár páros! :wacko: Ezt legfőképp JOhnnynak a figyelmébe ajánlom :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Nincs valakinek kolcson egy utanfutoja pentektol vasarnapig? Le kene cibaljak egy csonakot a tosbe :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Holnap( csütörtökön) 19.30-kor, a MALOM-ban, a színpadon fellép: Szőke & Badár páros! :lol: Ezt legfőképp JOhnnynak a figyelmébe ajánlom :lol: :unsure: Óóóóó,megyek!Szőke kapitány az isten! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Óóóóó,megyek!Szőke kapitány az isten! :unsure: Gondoltam, azért is szóltam! :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Na szóval, a biztosító hozzáállása nem nagyon tetszett, de péntektől dolgozik az ismerősöm, majd meglátjuk mi alakul... Viszont a javítócég hozzáállása nagyon korrekt volt, azt mondta a főnök, hogy nyogodjak meg, össze fog az jönni önrész nélkül is, modjuk 10 000, 20% os önrészem van... Állítólag ha reggel viszem , akkor délutánnra kész, és megcsinálgatja az ajtórányitások helyeit is. Folytatás jövőhéten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Szóval akkor az eheti CP elmarad......értem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 na aggódtam, h nem lesz törökverés de van! a zete-mu meccsen nem voltak kinn ennyien Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Megérkeztek a Motorola T5622 Walkie Talkik akit érdekel PÜ-t irjon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Tegnap este, mikor vittem Johnnynak a sátrat, a bajnokon mentem.A Brill előtti lámpánál volt egy kis kavalkád.Egy BMW állta el kisit a befelé jövő sávot.Benne egy "kaptárfejű" emberkével. aki bőszen köszörültette a gépet.Az meg nem indult.Mint ami nem kap benyát........... :lol: De emberünknek ez nem tűnt fel! :lol: Nem tudom, hogy meddig bírta az akkumulátora! :unsure: :) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 ...Nem tudom, hogy meddig bírta az akkumulátora! :unsure: :lol: :wacko: Nem is tudtam, hogy a BMW villanyautókat is gyárt... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Nem is tudtam, hogy a BMW villanyautókat is gyárt... :lol: :unsure: Pedig de! :lol: Ez az user pedig 1Xűen csak béna volt.Ha nem indul be, akkor értelemszerűen meg kell szakérteni.S, akkor nem merül le az akksi, és nem ég le az önindító! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 ...értelemszerűen meg kell szakérteni... Ilyenkor van az, hogy körbeállják a "szakik", mindenki mond okosakat, aztán a kisgyerek a hátsó ülésről meg megmondja a tutit: "-Apa! Miért nem megy feljebb a benzinmutató?..." :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ma reggel a Veki digit behalt... :unsure: Műszeregység nélkül GPS (km/h) + Opel16V BC (rpm+vízhőfok+olajnyomás) segítségével tudok közlekedni csak valami női hang mindig szól, hogy túl lassan mész... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Meg van kuplungozva a Vectra :lol: csendes. semmi zaj. mint a vaj :unsure: Zoli Köszi a jegyeket, nagyon jó volt a 3:1 :lol: aláztuk a világbajnokot :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Nem is tudtam, hogy a BMW villanyautókat is gyárt... :wacko: :unsure: A hidrogén meghajtásban is élen járnak. A "kollega" pedig biztos lelkes környezetvédő volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ma reggel a Veki digit behalt... :unsure: Műszeregység nélkül GPS (km/h) + Opel16V BC (rpm+vízhőfok+olajnyomás) segítségével tudok közlekedni csak valami női hang mindig szól, hogy túl lassan mész... :wacko: El kell vinni az óráshoz........ :lol: Hátha menthető......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 A hidrogén meghajtásban is élen járnak. Khmm,ezzel vitába szállnék: Ha ezt jó áron tudná a Honda sorozatgyártásba vinni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Khmm,ezzel vitába szállnék... Most ezen mit kellene vitázni? :unsure: Nem azt mondtam, hogy csak ők csinálják, hanem azt, hogy élen járnak benne. (ők is többek között) Amúgy elkészült a kocsim. Remélem holnap reggel sikerül időben elindulnom (mondjuk ez meg a vizsgáztatókon múlik). Bakker semmit nem tudtam ma készülni pedig kellett volna. Kaja, pia, ruha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts