Speed Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Speed: Elado a kocsid ? :oValóban úgy tűnik, hogy eladó sorba kerül... de még nem hirdettem meg... azt viszont sejtem, hogy Te honnan tudod! ;) Ha jól vagyok értesülve akkor már komoly érdeklödő is van rá :unsure:Na viszont, hogy TE erről honnan tudsz... :wacko: ez valóban érdekelne! (mármint a vevőről) ;) :lol: Valóban van egy srác... feltételezem, hogy akitől Sziszi hallotta - aki jön és megnézni... és lehet, hogy érdekli is. ;) nekem valami céges 1.4es Fabiát vagy mit emlegetett Lurdyban....opc majd később :)REDIIII! FABIA??? :lol: Az H Astra! Hát nem Opel-esek vagyunk? :D Szóval úgy tűnik, hogy lesz egy céges Astra H-m szeptembertől. Saját autóm viszont most egy ideig nem. DE! De tervbe van véve, hogy ca. 1 év múlva veszek valami izmosabb paripát... A terv megvan, az álom elkészült... de most még a bilibe lóg a kezem... De... ha összejön örülni fogok! ;)
redline Elküldve Augusztus16, 2007 Szerző Elküldve Augusztus16, 2007 Húúú micsoda buli lesz...Gelko egy üveg Teqivel lóg, te jössz ezek szerint egy viszkivel...hát mi kellhet még...kaja, pia, csajok...zsugát hoz valaki??? :unsure: haha szeretnéd, ugye? filctollal be lesz jelölve mennyi mehet :lol: :wacko: :lol:
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Na viszont, hogy TE erről honnan tudsz... :unsure: ez valóban érdekelne! (mármint a vevőről) :lol: :wacko: Valóban van egy srác... feltételezem, hogy akitől Sziszi hallotta - aki jön és megnézni... és lehet, hogy érdekli is. :lol: Kicsi a világ....És mivel a calibrás srác(direktt nem írom a nevét)pont ilyet keres,és szerintem hülye lenne ha nem venné meg......
Speed Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Kicsi a világ....És mivel a calibrás srác(direktt nem írom a nevét)pont ilyet keres,és szerintem hülye lenne ha nem venné meg......:unsure: Valóban ugyanarról az emberről beszélünk! :wacko: Köszi egyébként, hogy így gondolod! :lol: (és köszi, hogy nem írod le a nevét)
coupe Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 :unsure: Valóban ugyanarról az emberről beszélünk! :wacko: Köszi egyébként, hogy így gondolod! :lol: (és köszi, hogy nem írod le a nevét) Mennyi pénzt szeretnél kapni érte?
Udi Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Kacsero! Gratula az új verdához....akkor hétfőn már azzal tudsz menni németbe dolgozni. :unsure: Voszi! Vita ide vagy oda örülök, hogy sikerült időben elintézni dolgokat. :wacko:
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 hű, tényleg felpörgött, alig győztem elolvasni. gratula Losinak és Csabinak az új gépeikhez!!!! én is gondolázok azon, hogy le kéne cserélni egy újabbra.... :unsure: Tomi023, miért adod el a szép fehér gépedet?
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Mennyi pénzt szeretnél kapni érte? Annál egy kicsivel többet. :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Hozzátok Ti...nehogy már büdös pesti sört kelljen innotok... :unsure: :) :o Mi megiszunk bármit... :D De amúgy ilyet senki nem mondott, amit írtál... ;) :lol: Pedig igaz! Ahhoz a német csatosüveges sörhöz képest (aminek ízét emlékeimben, üvegét a szekrény tetején őrzök) igenis büdös a pesti sör, de még a soproni is! :lol: :wacko:
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Van még más is ami büdös mégis jól tud esni. :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Van még más is ami büdös mégis jól tud esni. :unsure: Linkeljük Gyurit? :wacko:
warwolf Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Tényleg fejezzétek már be a civakodást!! :unsure: Csak a kedélyek megnyugtatása végett: Szóval, az előbb beszéltem Voszival, és indulok az autóért!!! Békesség és nyugalom! :lol: Ha visszaértetek, remélem tudod, hogy hol dolgozom! :lol: SKUBI! :wacko:
Joee Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Tisztára elfáradtam mire elolvastam ezt a pár oldalt :lol: Kell valakinek egy xanax? Tudok hozni :unsure: :wacko: Gratula minden cartársnak az új gépsashoz, aki a héten vásárolt!
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Kell valakinek egy xanax? Tudok hozni :unsure: :wacko: Érfogó csipesz.
Joee Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Érfogó csipesz. Huuuu bazz ténleg :unsure: Lassan odaadom az enyémet már, mert leég a pofámról a bőr.
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Azért annyira nem sürgős. Egyelőre még nincs itt a csukaszezon.
Joee Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Azért annyira nem sürgős. Egyelőre még nincs itt a csukaszezon. Csukaszezonig majdcsak lenyomok mar 1 ugyeletet :wacko: Ilyen melegben nem sok kedvem van bent rohadni :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Kell valakinek egy xanax? Tudok hozni :unsure: :wacko: Esetleg gézvágó olló? Úgy hallottam, azzal a legjobb körmöt vágni. :lol:
Joee Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Esetleg gézvágó olló? Úgy hallottam, azzal a legjobb körmöt vágni. :wacko: Na ezt még sosem próbáltam :unsure: Sajna eléggé féltik ezeket mostanság :lol:
Speed Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 ...elindul vele haza, úton hazafelé kap egy durrdefektet az M5-ön, elszáll, a többit had ne folytassam... A sors iróniája... most olvasom az Indexet... és mit látok? "Fejre állt egy Corsa az M1-esen 2007. augusztus 16., csütörtök 14:56 Ketten sérültek meg abban a kisautóban, mely felborult az M1-es győri szakaszán. Az Opel Corsát vezető nő éppen előzésbe kezdett, mikor észrevette, hogy őt is előzni kezdte a mögötte haladó autó. Egy hirtelen kormánymozdulattal akart visszatérni sávjába, ám ekkor az autó irányítása már kicsúszott kezei közül. A Corsa a szalagkorlátnak vágodott, arról visszapattant és felborult, majd a feje tetején állt meg. A gépkocsiban utazók közül ketten sérültek meg, az elsődleges információk szerint könnyebben. A műszaki mentés idején több kilométer hosszúságú autósor torlódott fel az autópálya Győr felé vezető oldalán" Távol álljon tőlem, hogy nevessek egy ilyenen... de ez most annyira egybe vágott, hogy... :unsure: :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 A srácok 5 perccel ezelött elindultak hazafél Morzsával... Rendben volt minden, nem volt semmi gond... :wacko: Volt csoki, meg borocska is... :unsure:
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Van még más is ami büdös mégis jól tud esni. :unsure: Azóta büdös a hal... Már aki ismeri ezt a viccet...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Volt csoki, meg borocska is... :unsure: Nem mondod, hogy iszik oszt' még vezet ish??Húúú de seggbe rúgom! :wacko: :lol: :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 Azóta büdös a hal... Már aki ismeri ezt a viccet... Melyik is az a vicc?
Recommended Posts