mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nem akarok nagyon belefolyni, de valahol az a bizalom, ami Tomi utolsó hozzászólásában van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Davidsz-ra gondolsz? Minő véletlen... nagy haverok vagyunk... még szórakoztunk is együtt... aztán annó elküldött a banánföldre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Ebként azaz idióta Dávid FUN-ba tette a Vekimet.Még ekkora szánalmas kis pöcstelen impotens majmot bazzzegg.. :)Szarvájling? Hi-hi-hi B) Mi tudjuk, hogy nem az, oszt' jól van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 azé röhögök, me közben írtam neki... és olyanra hivatkozik, amit ő sem tartott be anno... B) Érik a szőlő, hajlik a vessző banános a levele... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Az hogy eltünt,amit írtam....hát no comment! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nem tünt el, de ezt már megbeszéltük az előbb. :) Pár hozzászólást nem idevalónak ítéltem meg, ezért áthelyeztem egy nem látható topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Nem tünt el, de ezt már megbeszéltük az előbb. B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Davidsz-ra gondolsz? Minő véletlen... nagy haverok vagyunk... még szórakoztunk is együtt... aztán annó elküldött a banánföldre... B) Kis buzzancs lehet sztem.........egy jelentéktelen kis senki....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 De biztos van neki nagy, erős, szép csicsás tuning autója, nem? :) Dobjatok már egy linket, hogy ki ez a népi cserépedény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 hogy micsoda Nő volt ez a Halász Jutka néni!! hihhhetetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 De biztos van neki nagy, erős, szép csicsás tuning autója, nem? :) Dobjatok már egy linket, hogy ki ez a népi cserépedény. Közben kúltúrális mederbe tereltük a szárvájlingos emberkével a kommunkációt, és kiegyeztünk egy igazságos döntetlenben. :omg: Mindenki jól járt.Remélem. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Linket az Istenért, linket! :) hogy micsoda Nő volt ez a Halász Jutka néni!! hihhhetetlen Zoli, ő most hogy jutott eszedbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 hogy micsoda Nő volt ez a Halász Jutka néni!! hihhhetetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Linket az Istenért, linket! :) EHUNEA' B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Köszi a linket. Gondoltam, hogy csak úgy a magam kedvére itt fórumon belül kicsit elemzem az autóját, de így nehéz, hogy nem teszi fel... Affene... :) "... a lényeg az hogy én is el vagyok Fun-ban, pedig van kocsim, nem is akárhogy átépítve..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Mást sem tud... pár hónappal ezelőtt ő volt a BANános D(avids)z(só) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Anagrammában nem vagyok jó. Mit akartál leírni? :) Amúgy, gondolom ő lőtt ki téged, és abból volt össznépi összefogás ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Banános Joe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2007 Jéééé, és tényleg!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 tegnap volt a tvben 20évesen hozta a natural szöszit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Ezt a Pest-Vidék dolgot pedig úgy gondolom nem nagyon kellene feszegetni. Mindenkinek van ismerőse, barátja, rokona stb... itt is, ott is. Úgy látom, hogy NEM ÉRTED, a dolog lényegét... B) Itt nem PEST-VIDÉK konfliktusról van szó, sőt semmi bajom a PESTI-ekkel, úgy általában, csak az a gond, hogy "egyes" emberek lenézik a VIDÉKI-eket, és nekem konkrétan ezzel van bajom... :) Mivel külömb az aki ott lakik, vagy itt??? Semmivel, sőt teljesen mind1, hogy ki hol él, mindennek meg van a maga "varázsa"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Az hogy eltünt,amit írtam.... B) még jó, hogy szólás-szabadság van... :) Pár hozzászólást nem idevalónak ítéltem meg, ezért áthelyeztem egy nem látható topicba. Cenzúra?! :) Érdekes hozzáállás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Írtam PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Mielőtt többen megsértődnének a törlések miatt. Részlet az -Etikai szabályzat, moderáció- topicból: A moderálásra vonatkozó egyéb tudnivalók és alapelvek - a szekciód tartalmáért mind témák, mind pedig hozzászólások tekintetében Te vagy a felelős, a Szabályzatokat be kell tartanod, és tartatnod. - Céltalanul vitát szító hozzászólások. - A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderálás" topicban lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Javaslom az adás-vételi szerződés átolvasását, különösen a "váteler készpénzben történő kifizetése" részre :) az autó átírva, az adásvételi hiteles, kié is az autó? kinél is van az autó és ha Kacserő tényleg tet ű lenne nem adta volna le a bankos papírt az okmányirodába, akkor viszont Voszi barát nagy bajban lenne... mert jogilag se autó, se pénz. Valóban van itt egy kis joghézag vagy kiskapu, de ezt a BIZALOMMAL lehetne áthidalni mint Wolfi esete is igazolja. átolvastam amit írtatok itt a témában, és azt gondolom, egyoldalú információk alapján véleményt nyilvánítani nem szép dolog, érdemes és ildomos megismerni a történet minden részletét és azután levonni különféle konzekvenciákat. úgy gondolom, hogy a klub ismeretség szép dolog, de nem helyettesíti azt a papírt, amit KACSERO MÉG EDDIG A PILLANATIG SEM ADOTT ÁT NEKEM, ami a pénz átutalását bizonyossá teszi. anélkül a kocvsit odaadni még olyan jó barátnak vagy ismerősnek is kockázatos. és nem a barát sandasága, csalósága, vagy akármi ilyesmi miat!!! itt a mindenkin kívülálló tényezőkre is gondolni kell!!!! ugyanis a bankgarancia, amire hivatkozik, és ami valóban megvan vis major esetén semmissé válik. vis major pedig az, ha az adásvételi papír nem kerül a bankhoz, illetve bármi, ami miatt az átutalás meghiúsul. és igen, igaza van Csabinak, hogy illik feltételezni róla, hogy tisztességes, és nem szalad el a kocsival. mi is ezt tesszük, hiszünk neki. de igenis neki meg tudomásul kell vennie, hogy vannak rajta kívülálló vis major okok is, ami miatt a pénzátutalási tranzakciót igazoló dokumentum kézhezvétele A LEGKORÁBBI PILLANAT, AMIKOR A KOCSIT ODA LEHET ADNI. ne tegyetek úgy, mintha nem tudnátok, hogy van olyan helyzet, amiről Csabi se tehet, én se tehetek, és a kocsi meg a pénz is elszáll. tegyük fel, odaadom neki kedden, elindul vele haza, úton hazafelé kap egy durrdefektet az M5-ön, elszáll, a többit had ne folytassam, a kocsi, Csabi ment a levesbe, én meg nétzek, mint a moziban, mert a pénzemet egy ilyen szituban biztos nem kapom meg. szerintem aki józanul gondolkodik, annak világos, hogy miért nem adtam oda a kocsit. Nikitől meg sztem illene elnézést kérni, mert az ilyen reagálások, hogy "női logika", meg "nő van az ügyben" sztem mérhetetlen bunkóságra vall. üdv, voszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts