coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Khm......noshátigen.Megnézem, hogy esetleg egyezik-e a légszűrőház, ha nem ,akkor erről most lemaradok. Ok :)
ENDYKA Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Szóval mindig az első gondolat jó nálam, mert ilyet akartam az Astra helyett........... :) :) Használd egészséggel a gépsast!! B)
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Használd egészséggel a gépsast!! :) Thx! B)
Gepard Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Használd egészséggel a gépsast!! :) Ha esetleg meggondolja magát akkor én az Astráért elcserélem. B) Összességében jól néz ki a gép, szerintem is jó vétel volt.
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Ha esetleg meggondolja magát akkor én az Astráért elcserélem. :omg: Összességében jól néz ki a gép, szerintem is jó vétel volt. Elszaladtam tankolni, meg vettem cigit.Belecsöpögött 47L! :o Kisit szomjas volt a gép! B) Amúgymegnemadom........ :) :)
Udi Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Losi! Gratula az új verdához...tudom családi autó lesz...szólj ha valamiben tudok segíteni. :) B)
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Losi! Gratula az új verdához...tudom családi autó lesz...szólj ha valamiben tudok segíteni. :) :) Sztem a gyári CDR500 uninstall, ill. majd egy riogató beszer. mert a jelenlegi nem oly csúcs......... B) Mondhatni...... Ebként 1 már biztos.Nem kell porrá pörgetni ahhoz, hogy haladjon.Olyat tol már 2000től, hogy nagyon.Tetszik.
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Képek? :) Dógozok wazzzee! :) B) Meg szeretném lemosni, és kitakarítani, aztán utána fotózás! :omg:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Az úgy nem jó! Ha makulátlanul mutatod be, akkor mivel fogunk éveken át piszkálni? :) Legalább valami Toyota, vagy más dísztárcsát rakjál már rá! B)
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Az úgy nem jó! Ha makulátlanul mutatod be, akkor mivel fogunk éveken át piszkálni? :) Legalább valami Toyota, vagy más dísztárcsát rakjál már rá! B) Ez nem kocsi, ez Opel ámm! :)
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Hát, akkor itt is: Gratula az autóhoz... B) :)
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Ma voltunk Tomival, nagy... pesten... Kicsit el vok keseredve, mert a GSi, még mindíg nincs nálam... Minden sínen van, bank ügyileg, elbírálták a hitelt, a bank ki is adta a banki igazolást, hogy utalja a pénzt, amint átirattam az autót a nevemre,és ezt bemutatom a banknak! De sajnos a Kedves Klubtárs, nem bízik meg,sem bennem, sem a banki garanciában, és addig nem kapom meg az autót, amíg nem bizonyosodik meg arról, hogy a bank utalja a lét... B) Na erre nem tudok mit mondani... vagyis inkább nem akarok... :) Szóval, most van forgalmim, meg ilyen egyéb papirom, hogy van autóm, de fizikailag, mégsincs... :) Remélem hamar lezajlódik mindez, és mihamarabb megkapom a GSi-t...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Nem gondoltam volna,hogy "valaki" ilyen szarevő! :) Pedig nagyon sürgős volt,mert "csak foglalja a helyet"! B)
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Az a legfurcsább az egészben, hogy mindez ugye, "klubbon" belül van, nem egy vadidegen vevő veszi meg a kocsit... De azt tudom, hogy még 1X nem üzletelek pesti emberrel... :)
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Van valami olyan érzésem,hogy nő keze van ebben a dologban... :)
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Van valami olyan érzésem,hogy nő keze van ebben a dologban... :) B) Eltaláltad...jó a megérzésed...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 :) Eltaláltad...jó a megérzésed... Mindig a nők! B)
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Ma voltunk Tomival, nagy... pesten... Kicsit el vok keseredve, mert a GSi, még mindíg nincs nálam... Minden sínen van, bank ügyileg, elbírálták a hitelt, a bank ki is adta a banki igazolást, hogy utalja a pénzt, amint átirattam az autót a nevemre,és ezt bemutatom a banknak! De sajnos a Kedves Klubtárs, nem bízik meg,sem bennem, sem a banki garanciában, és addig nem kapom meg az autót, amíg nem bizonyosodik meg arról, hogy a bank utalja a lét... :) Na erre nem tudok mit mondani... vagyis inkább nem akarok... :) Szóval, most van forgalmim, meg ilyen egyéb papirom, hogy van autóm, de fizikailag, mégsincs... :D Remélem hamar lezajlódik mindez, és mihamarabb megkapom a GSi-t... Ha én is így álltam volna a dolgokhoz, a mai napig nem adtam volna el az Astrát.Nekem elég volt az, hogy a srác aki megvette, megkapta a hitelt.Egy telefon volt, és én otthagytam az autót, mert tudom, hogy innentől kezdve napok kérdése, és a pénzemnél vagyok. Nem értem én ezt a fajta bizalmatlanságot.Klubbon belül mindenki ismer mindenkit.Miért ne bíznék meg a másikban? :o :omg: B)
Dini Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Ha én is így álltam volna a dolgokhoz, a mai napig nem adtam volna el az Astrát.Nekem elég volt az, hogy a srác aki megvette, megkapta a hitelt.Egy telefon volt, és én otthagytam az autót, mert tudom, hogy innentől kezdve napok kérdése, és a pénzemnél vagyok. Nem értem én ezt a fajta bizalmatlanságot.Klubbon belül mindenki ismer mindenkit.Miért ne bíznék meg a másikban? :) B) :) ÓÓÓÓÓÓÓ istenem! Én ezt nem értem! A banki garancia külföldön mindennél többet ér :omg:
coupe Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Az a legfurcsább az egészben, hogy mindez ugye, "klubbon" belül van, nem egy vadidegen vevő veszi meg a kocsit... De azt tudom, hogy még 1X nem üzletelek pesti emberrel... :omg: Úgye ezt Te se gondoltad komolyan????????????????????? :) B) :)
warwolf Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 Úgye ezt Te se gondoltad komolyan????????????????????? :) B) :) QP!NEM VESZEM MEG A K@Nt MERT PESTI VAGY!!!!! :D :omg: Amúgy tényleg Voszi is lehetne kisit rugalmasabb...... :o
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Úgye ezt Te se gondoltad komolyan????????????????????? :) B) :) Már vártam a reakciókat... :omg: :o Szóval, ha úgy nézem, akkor nem "szó" szerint értem,meggondolom majd a dolgot! ;) De az biztos, hogy sajnos a pesti emberek sokkal bizalmatlanabbak a másik emberrel szemben,, mint mi itt lent VIDÉKEN! :D
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 ÓÓÓÓÓÓÓ istenem! Én ezt nem értem! A banki garancia külföldön mindennél többet ér :) Sokan vagyunk ezzel, hogy nem értjük... Itt sajnos nem csak a banki garancia nem ér semmit, hanem a bizalom sincs meg az ember iránt... Pedig úgy gondoltam, hogy ez klubbon belül nem jelenthet problémát.
Udi Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Igazából én sem értem a Voszi cartárs hozzáállását, nem ilyennek ismertem meg....kiváncsi vagyok arra hogyan fog megbizonyosodni a banki utalásról...no comment! :)
Recommended Posts