mackosajt Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 ez olyan szigorú Bíró Úri tekintet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 ez olyan szigorú Bíró Úri tekintet! B) Elég sok szigorú ember volt kint délelőtt.Gyakorlatilag elég sokan xarrá áztak...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Kacseronak az "új" gép összejött már 100%-ban? Folyamatban... :omg: szárvájlingon épp a Morzsa a téma. Keverik egy mostani hirdetéssel. Asszem. :) B) erről bővebben? én nem naon megyek már oda fel.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Ja igen.Ha minden jól megy, akkor eladódik az Astra, én pedig V2000 tulaj leszek....... Ha jók az infóim, akkor 99%... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 erről bővebben? én nem naon megyek már oda fel.... :) Van femt Hasznaltauto.hu-n egy GSi corsa, elég gazdagon felszerelt, de abban 62e km van. Azzal ment a keveredés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Ezt figy: barom jó lett a kép :) délutánra én is átváltottam a katonai esőkabátra de az sem mentett meg B) Az F18at sztem láttam, jó volt csak mindegyik gép ugyanazt csinálta...ami kifejezetten tetszett -nagyon laikus szemmel- az még az elején volt egy polírozott alu oldtimer utasszállító... kajálni nem kajáltam kint mert a parkolónál kaptunk 2 nagy szatyor fornettit ajándékba, azzal elvoltam :) csak egy sört ittam 400ért :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Tiszteletem az uraknak! Tegnap mi is voltunk Kecsón a repnapon. Már rég nem voltam-->jól éreztük magunkat, de a 4ezres belépő, nem kicsit meglepett, pláné hogy még diákkedvezmény sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Szombaton kint voltam, tok jo ido volt es a jegyem is csak 2k volt, ugyhogy maximalisan elegedett vagyok :) Tudom hogy repnap de azert szarazfoldi haderobol mutathattak volna tobbet is, a fegyveres sator tenyleg kiraly volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Sziszi! Megoldódott a felni kérdésed, vagy még mindíg kellene kerék a kocsid alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Az előbb vitték el a Corsát... B) :) Kicsit azért sajnálom, mert jó gép volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Az előbb vitték el a Corsát... :) B) Kicsit azért sajnálom, mert jó gép volt.... Gratula! Gyorsan ment az eladás! Remélem jó árat is adtak érte! Az új vas, majd életet lehel beléd... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Az előbb vitték el a Corsát... :) :) Kicsit azért sajnálom, mert jó gép volt.... És mikor leszel Gsi gazdi ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Sziszi! Megoldódott a felni kérdésed, vagy még mindíg kellene kerék a kocsid alá? Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Az előbb vitték el a Corsát... B) :) Kicsit azért sajnálom, mert jó gép volt.... CSak ismételni tudom Mélykéket! GSi? Amúgy az Astrát 2-re viszem GT-hez, utána leadom a kereskedésben Csabának.Sztem többet már nem mejek vele, ha minden jól megy.Majd a téli kerekekért jönni kellene.Nem merem otthagyni a kereskedésben, nehogy eltűnjön.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 És mikor leszel Gsi gazdi ? :) tényleg mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 És mikor leszel Gsi gazdi ? :) Na látod ez most nagyon jó kérdés, mert Voszit nem tudom elérni, és szükségem lenne a forgalmira! B) A bank addig nem adja meg a hitelt, amíg nem látta a forgalmi másolatát... szvl, ha meglenne akkor már elvileg, ma át is vehetném a GSi-t... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 CSak ismételni tudom Mélykéket! GSi? Amúgy az Astrát 2-re viszem GT-hez, utána leadom a kereskedésben Csabának.Sztem többet már nem mejek vele, ha minden jól megy.Majd a téli kerekekért jönni kellene.Nem merem otthagyni a kereskedésben, nehogy eltűnjön.......... A kerekeket, hagyd ott magadnál, majd elmegyünk érte... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Igen! OK... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Ma voltak itt megnézni az autóm ... hát nem tudom, most vacsoráznak a Csepegiben... - remélem jól laknak és megveszik - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Sziszi! Megoldódott a felni kérdésed, vagy még mindíg kellene kerék a kocsid alá? Igen koszonom szepen, nem volt egyszeru de megoldodott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Szombaton kint voltam, tok jo ido volt es a jegyem is csak 2k volt, ugyhogy maximalisan elegedett vagyok B) Tudom hogy repnap de azert szarazfoldi haderobol mutathattak volna tobbet is, a fegyveres sator tenyleg kiraly volt. Nem is tudtam,hogy 14 év alatti vagy...bár ha rád nézek... :) Nem tudom mit akartál még látni a szárazföldiektől,szinte alig létezik már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Ma voltak itt megnézni az autóm ... hát nem tudom, most vacsoráznak a Csepegiben... - remélem jól laknak és megveszik - Mivan ????? :) Ez valami fertőző betegség ?... :) :omg: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Az még hagyján. De ilyen sokáig esznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Az még hagyján. De ilyen sokáig esznek? Persze, most eszik-isszák el az autóra szánt péztet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Persze, most eszik-isszák el az autóra szánt péztet... B) :) Amúgy én is megnéztem a vekit.Asszem alkudoznom kell majd kisit, mert jelen állapotában a 650e. nem fedi a valóságot..... Az 550-570e. inkább....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts