Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:)

De azért a Corsa az működik, ugye?

Hát, hétfö este óta nem. Kapott egy új designt az orra.

Majd kiderül, hogy mikor lesz kedvem megint autót csinálni belöle.

Elküldve

Ma (azaz szombat) este Kecskeméten leszek B) Megnézzük vasárnap a repülőnapot. Szombat éjjel sátorozni fogunk a parkolóban.

Az lenne a kérdésem a kecskeméti cartársakhoz, hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy jó állapotú F Astra ablaktörlő motorja (nem szivattyú, hanem ami a törlőkarokat mozgatja), meg olyan takaró műanyag a jobb első kerékdobba, ami a főtengely szíjtárcsáját takarja (ebből 2 is kellene)? A környéken ezeket nem tudtam beszerezni. Ha valaki kijön vasárnap (vagy szombat este :) ) megbeszélhetünk talit, a számom, amin el tudtok érni: 70-2950398.

Remélem nem ázunk szét :)

Elküldve
Ma (azaz szombat) este Kecskeméten leszek B) Megnézzük vasárnap a repülőnapot. Szombat éjjel sátorozni fogunk a parkolóban.

Az lenne a kérdésem a kecskeméti cartársakhoz, hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy jó állapotú F Astra ablaktörlő motorja (nem szivattyú, hanem ami a törlőkarokat mozgatja), meg olyan takaró műanyag a jobb első kerékdobba, ami a főtengely szíjtárcsáját takarja (ebből 2 is kellene)? A környéken ezeket nem tudtam beszerezni. Ha valaki kijön vasárnap (vagy szombat este :) ) megbeszélhetünk talit, a számom, amin el tudtok érni: 70-2950398.

Remélem nem ázunk szét :)

A társaság nagyrésze vasárnap megy a repnapra,nálam lesz a parkoló!

Elküldve
Már el is állt.......mejünk a rep.napra....remélem az idő már nem keseredik neki jobban.

Hát úgyfest nekikeseredett az idő megint!

Nem irigylem a rep.napon lévőket B)

Én nézem ONLINE! :)

Elküldve
Hát úgyfest nekikeseredett az idő megint!

Nem irigylem a rep.napon lévőket :)

szétáztam, majd 3 körül tök jól sütött a nap, majdnem megszáradtak a ruhák meg a kempingszékek B)

Elküldve
szétáztam, majd 3 körül tök jól sütött a nap, majdnem megszáradtak a ruhák meg a kempingszékek B)

Végül mi is kimentünk, bár 13:30 körül arra a Műkert felé olyan idő volt, hogy majdnem lemondtam a szándékomról, elővételi jegy ide v. oda, de végül győzött feleség 1.0 érvelése.

Szerencse, hogy végül az eső is elállt, bár a rep.progi érdemi részéről végül nem maradtunk le, bár az EF-18-at azért megnéztem volna.

Nagyon tetszett amit a szerb srác az ORAO-ból kihozott, azaz alacsony áthúzása a pálya felett nemsemmi bevállalás volt.

A törökök hozták a megszokott formát, a franciák viszont sztem nagyon konkrétat repültek.

Érdekes volt ez a gyorsulós móka is, bitang hangja van egy ilyen F1-es gépnek.Borsódzott a hátam a hangtól.S, végre láttam repülni az AH-1-t.Annak is a hangja szó szerint lenyűgöző volt.

Viszont nagyon jó lett volna legalább azt a mennyiségű és főleg fajta repülőt legalább látni, mint 1992-ben Taszáron.Ahhoz foghatót már régen láttam......

Hátha kisit jobban szerevezik legközelebb az illetékesek a dolog ezen részét.

Ja, meg drága és xar is volt a Gyros.Nyilván senki nem mondta, hogy vegyek, de ki voltam már éhezve rá.Erre ugyanazt kaptam a balatoni árnál drágábban, mint ha az éjjel/nappali hamburgerezdében ettem volna hambit.Murvasok káposzta volt benne, holott ha jól tudom, az nem igazán alkotóeleme a Gyrosnak... :)

Ja igen.Ha minden jól megy, akkor eladódik az Astra, én pedig V2000 tulaj leszek.......

Elküldve
Végül mi is kimentünk, bár 13:30 körül arra a Műkert felé olyan idő volt, hogy majdnem lemondtam a szándékomról, elővételi jegy ide v. oda, de végül győzött feleség 1.0 érvelése.

Szerencse, hogy végül az eső is elállt, bár a rep.progi érdemi részéről végül nem maradtunk le, bár az EF-18-at azért megnéztem volna...

...Ja, meg drága és xar is volt a Gyros.Nyilván senki nem mondta, hogy vegyek, de ki voltam már éhezve rá.Erre ugyanazt kaptam a balatoni árnál drágábban, mint ha az éjjel/nappali hamburgerezdében ettem volna hambit.Murvasok káposzta volt benne, holott ha jól tudom, az nem igazán alkotóeleme a Gyrosnak... :)

Mi is eláztunk kissé, bár az előző éjszaka sátoros tapasztalatai alapján vittünk egy jó nagy takarófóliát (6x4m), amire esőmentes időben ráültünk, esőben félbehajtva a fejünk fölé tartottuk B) A gyros sztem a káposztától eltekintve nem volt olyan rossz, legalábbis reggel ébredés után kimondottan jól esett :)

Elküldve

Ezt figy:

img0930mm5.th.jpg

:)

Amúgy szerintem jó volt ez a repnap.Én nem a repcsik miatt mentem amúgy sem.A régi kollegákkal találkozni és dumálni.Az biztos,hogy anyagilag a legjobb döntés volt eljönni,mert egyre több szívás van "bent"!Nagyon sokan jönnek el.

Csabival(morgo) és Müller cartásrssal volt egy két érdekes story! B)

Voltak kint olyan sátrak,ahol a szárazföldiek kipakoltak minden fegyvert.Volt ott minden.Csabiék ráraboltak a parabellumra,én pedig egy Ak-63-at vettem kezelésbe.Szétkaptam,mint majom a zsebórát! :) Csabiék is szétkapták a pisztolyt.A fószer csak nézett,kérdezte is,hogy ugye nem elöször van a kezünkben ilyen? :omg:

Aztán voltunk a toborzó sátorban is! :o A fószer lökte a rizsát a magas fizetésről és a karrier lehetőségről,mi csak egymásra néztünk és röhögtünk.A tag meg is kérdezte,hogy óhajtunk-e katonák lenni!Csabi felvilágosította,hogy mindhárman leszerelt szerződésesek vagyunk!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.