Speed Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az előbb olvastam Márk hozzászólását a talis topicban. Közben pedig agyon akartam nyomni a képernyőn futkározó bogarat. Mire rájöttem, hogy az az avatarja.....:) B) Ezzel én is így jártam, amikor először megláttam ezt a képet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ma kis híján felkenődtem egy ótó hátuljára bringával.Jöttem be a kiskörútra az UNO mellett.Jobbról, a forgalomtól elzárt területről mentem be a sávba.Elmentem egy DAIHATSU CURE melett, ami kősőbb szakszerűen elémvágott, és megállt keresztben, mert Ő jobbra kanyarodott rá, a Rákoczira.Szemrebbenés nélkül persze.Két ifjú hölgy volt benne, olyan kb. 18 évesek lehettek max.Röhögve lenéztem a kiskocsiba hátulról, és csóváltam a fejem.A hölgyike később intve elnézést kért, persze előtte összevihogtak egy sort a kocsiban. A dolog még vicces is lehetne, mert én meg tudtam álni, de ha pl. egy kaszkadőr nyugdíjas elé vágnak be, az símán felkenődik az autó seggére, majd elesve kezét/lábát töri.Remélem a hölgyike ezen a vonalon is elgondolkodik majd......mert sztem érdemes lenne........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 ...persze előtte összevihogtak egy sort a kocsiban... Lehet, hogy direkt csinálták, mert tetszettél nekik B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Lehet, hogy direkt csinálták, mert tetszettél nekik :omg: :) Furcsán ismerkednek akkor......Az elütöttet ápolni kell, meg dugni vele! B) Velem legalább is biztos.Már csak a bringa miatt ish! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Furcsán ismerkednek akkor......Az elütöttet ápolni kell, meg dugni vele! :) Velem legalább is biztos.Már csak a bringa miatt ish! B) Lehet, hogy Morzsás korodból ismernek :D :omg: Vagy csak simán úgy voltak vele, hogy bringás biztos jó sportos :) De lehet, hogy csak simán perverzek és az ilyen elütött, kiszolgáltatott férfiakat szeretik :o Manapság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Lehet, hogy Morzsás korodból ismernek :D :omg: Vagy csak simán úgy voltak vele, hogy bringás biztos jó sportos B) De lehet, hogy csak simán perverzek és az ilyen elütött, kiszolgáltatott férfiakat szeretik :o Manapság... Hátt...... :) Akkor viszont határozottabban kellett volna.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 De lehet, hogy csak simán perverzek és az ilyen elütött, kiszolgáltatott férfiakat szeretik :) Manapság... Meg kell csinálnom a bicajon a defektet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Meg kell csinálnom a bicajon a defektet. neked nem elég, ha betonon focizol? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Az egy másik történet. Ennyi gyerek különben is elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 nana. nehogy 1x elküldjön az asszony focizni, aztán meg csak nézel majd, hogy hopp, jön a 3. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Nakéremszépen, meglett a G Astra Caravanom gyári riasztó gondja! Rákötve a gépre, kiderült, hogy hátsó ablak betörést észlelt mindig. Ott pedig az ablakra van ragasztva két csatlakozó, meg kenve? valami réz áramkör. Majd aki tudja, szakmaiasan írja le. B) Szóval ez a nagyon vékony réz áramkör icipici helyen megsérült, megszakadt. Valami speckó Loctite javító rá lett kenve, és baba! Köszönet a telefonszámért Gepardnak! Így pár kilométerrel, de kis pénzből megúsztam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Köszönet a telefonszámért Gepardnak! Így pár kilométerrel, de kis pénzből megúsztam. :) KOMA segít ahol tud B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ja, és lemértem úgy ahogy az 1.2-es Ecotec motoros Caravan fogyasztását, klímával szinte mindig, sok városi, illetve ballószögi kiruccanás, 7.85l. Nem nagymamisan közlekedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Vágja valaki a fotóshop-ot? Kellene szerkeszteni, de én nem tudok. Első kép. Második. Ezt kellene az előző képekre applikálni. Ha valaki tud ilyet csinálni azt megköszönöm. Köszönet a telefonszámért Gepardnak! Szívesen. Végre valaki, aki megfogadta a tanácsot, és nem pedig megsértődve elhagyta a fórumot. Olcsóbban meg is úszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Vágja valaki a fotóshop-ot? Kellene szerkeszteni, de én nem tudok. Első kép. Második. Ezt kellene az előző képekre applikálni. Ha valaki tud ilyet csinálni azt megköszönöm. Szívesen. Végre valaki, aki megfogadta a tanácsot, és nem pedig megsértődve elhagyta a fórumot. Olcsóbban meg is úszta. Mire készülsz Pisti? :) ami a második felét illeti, asszem sejtem kire gondolsz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mire készülsz Pisti? :) Csak gondolkodom feketében milyen lenne. Mert a króm azt hiszem nem állna jól. Főleg a félkörben villogó indexxel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Szívesen. Végre valaki, aki megfogadta a tanácsot, és nem pedig megsértődve elhagyta a fórumot. Olcsóbban meg is úszta. A tanácsot megfogadtam, de a fórumot is elhagytam, mert nincs időm. Építkezünk, meg én vigyázok a bölcsi szünet alatt a gyerekemre. Túl sok a szabadságom ugyanis. Amúgy nagyon rendes az a klubtag akit ajánlottál! Telefonszámot cseréltünk, mert ha egyszer lesz neki szabadideje szórakozni, akkor abban meg én tudok neki segíteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Csak gondolkodom feketében milyen lenne. Mert a króm azt hiszem nem állna jól. Főleg a félkörben villogó indexxel. kezdetleges VT, de mondjuk erre könnyebb volt rárakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Másik variáció Gepárdnak...remélem megfelel. :) Itt egy másik kép a lámpáról: http://kep.tar.hu/udi/50252453/31778418#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 http://img0.tar.hu/udi/img/31778425.jpg 1nek jó lenne ez a lámpa, de akkor már illő lenne cserézni az első és hátsó lökit ish....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Köszi fiúk a gyors reagálást! Tényleg mérföldekkel jobb, mint a krómos. A félkörben villogó indexet meg úgysem nekem kell nézegetnem. Hát gondolkodom erősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Köszi fiúk a gyors reagálást! Tényleg mérföldekkel jobb, mint a krómos. A félkörben villogó indexet meg úgysem nekem kell nézegetnem. Hát gondolkodom erősen. Szerintem a te esetedben hackelhető a dolog mert ugy a félkör egyik fele a tolató lámpa masik fele az index ha lemondasz a tolató lámpának a fehérségéről akkor szerintem megoldható hogy két lámpat villogtason egyszerre :) és akkor máris körben van ha toladsz akkor meg és mind a kettő sárgán B) Csak igy tolatás közben nem tudsz indexelni azza tudsz csak semmi nem fog látszani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Főnixtuningnál láttam ilyen hátsó lámpákat 2-3 hetes szállítási határidővel 35 eFt-ért....gondolom talán ebay-on olcsóbbat is ki lehet fogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Főnixtuningnál láttam ilyen hátsó lámpákat 2-3 hetes szállítási határidővel 35 eFt-ért....gondolom talán ebay-on olcsóbbat is ki lehet fogni. Az lehet, hogy ott olcsóbb, de a szállítási idő, onnan is 2-3-4 hét... :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Csabi!Sikerült eladni a Corsát? Mi volt tegnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts