Speed Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Az előbb olvastam Márk hozzászólását a talis topicban. Közben pedig agyon akartam nyomni a képernyőn futkározó bogarat. Mire rájöttem, hogy az az avatarja.....:) B) Ezzel én is így jártam, amikor először megláttam ezt a képet! :)
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Ma kis híján felkenődtem egy ótó hátuljára bringával.Jöttem be a kiskörútra az UNO mellett.Jobbról, a forgalomtól elzárt területről mentem be a sávba.Elmentem egy DAIHATSU CURE melett, ami kősőbb szakszerűen elémvágott, és megállt keresztben, mert Ő jobbra kanyarodott rá, a Rákoczira.Szemrebbenés nélkül persze.Két ifjú hölgy volt benne, olyan kb. 18 évesek lehettek max.Röhögve lenéztem a kiskocsiba hátulról, és csóváltam a fejem.A hölgyike később intve elnézést kért, persze előtte összevihogtak egy sort a kocsiban. A dolog még vicces is lehetne, mert én meg tudtam álni, de ha pl. egy kaszkadőr nyugdíjas elé vágnak be, az símán felkenődik az autó seggére, majd elesve kezét/lábát töri.Remélem a hölgyike ezen a vonalon is elgondolkodik majd......mert sztem érdemes lenne...........
Stefan Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 ...persze előtte összevihogtak egy sort a kocsiban... Lehet, hogy direkt csinálták, mert tetszettél nekik B) :)
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Lehet, hogy direkt csinálták, mert tetszettél nekik :omg: :) Furcsán ismerkednek akkor......Az elütöttet ápolni kell, meg dugni vele! B) Velem legalább is biztos.Már csak a bringa miatt ish! :)
Stefan Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Furcsán ismerkednek akkor......Az elütöttet ápolni kell, meg dugni vele! :) Velem legalább is biztos.Már csak a bringa miatt ish! B) Lehet, hogy Morzsás korodból ismernek :D :omg: Vagy csak simán úgy voltak vele, hogy bringás biztos jó sportos :) De lehet, hogy csak simán perverzek és az ilyen elütött, kiszolgáltatott férfiakat szeretik :o Manapság...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Lehet, hogy Morzsás korodból ismernek :D :omg: Vagy csak simán úgy voltak vele, hogy bringás biztos jó sportos B) De lehet, hogy csak simán perverzek és az ilyen elütött, kiszolgáltatott férfiakat szeretik :o Manapság... Hátt...... :) Akkor viszont határozottabban kellett volna.... :)
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 De lehet, hogy csak simán perverzek és az ilyen elütött, kiszolgáltatott férfiakat szeretik :) Manapság... Meg kell csinálnom a bicajon a defektet.
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Meg kell csinálnom a bicajon a defektet. neked nem elég, ha betonon focizol? B) :)
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Az egy másik történet. Ennyi gyerek különben is elég.
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 nana. nehogy 1x elküldjön az asszony focizni, aztán meg csak nézel majd, hogy hopp, jön a 3. :)
CineDOG Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Nakéremszépen, meglett a G Astra Caravanom gyári riasztó gondja! Rákötve a gépre, kiderült, hogy hátsó ablak betörést észlelt mindig. Ott pedig az ablakra van ragasztva két csatlakozó, meg kenve? valami réz áramkör. Majd aki tudja, szakmaiasan írja le. B) Szóval ez a nagyon vékony réz áramkör icipici helyen megsérült, megszakadt. Valami speckó Loctite javító rá lett kenve, és baba! Köszönet a telefonszámért Gepardnak! Így pár kilométerrel, de kis pénzből megúsztam. :)
Dini Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Köszönet a telefonszámért Gepardnak! Így pár kilométerrel, de kis pénzből megúsztam. :) KOMA segít ahol tud B)
CineDOG Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Ja, és lemértem úgy ahogy az 1.2-es Ecotec motoros Caravan fogyasztását, klímával szinte mindig, sok városi, illetve ballószögi kiruccanás, 7.85l. Nem nagymamisan közlekedve.
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Vágja valaki a fotóshop-ot? Kellene szerkeszteni, de én nem tudok. Első kép. Második. Ezt kellene az előző képekre applikálni. Ha valaki tud ilyet csinálni azt megköszönöm. Köszönet a telefonszámért Gepardnak! Szívesen. Végre valaki, aki megfogadta a tanácsot, és nem pedig megsértődve elhagyta a fórumot. Olcsóbban meg is úszta.
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Vágja valaki a fotóshop-ot? Kellene szerkeszteni, de én nem tudok. Első kép. Második. Ezt kellene az előző képekre applikálni. Ha valaki tud ilyet csinálni azt megköszönöm. Szívesen. Végre valaki, aki megfogadta a tanácsot, és nem pedig megsértődve elhagyta a fórumot. Olcsóbban meg is úszta. Mire készülsz Pisti? :) ami a második felét illeti, asszem sejtem kire gondolsz. B)
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Mire készülsz Pisti? :) Csak gondolkodom feketében milyen lenne. Mert a króm azt hiszem nem állna jól. Főleg a félkörben villogó indexxel.
CineDOG Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Szívesen. Végre valaki, aki megfogadta a tanácsot, és nem pedig megsértődve elhagyta a fórumot. Olcsóbban meg is úszta. A tanácsot megfogadtam, de a fórumot is elhagytam, mert nincs időm. Építkezünk, meg én vigyázok a bölcsi szünet alatt a gyerekemre. Túl sok a szabadságom ugyanis. Amúgy nagyon rendes az a klubtag akit ajánlottál! Telefonszámot cseréltünk, mert ha egyszer lesz neki szabadideje szórakozni, akkor abban meg én tudok neki segíteni. :)
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Csak gondolkodom feketében milyen lenne. Mert a króm azt hiszem nem állna jól. Főleg a félkörben villogó indexxel. kezdetleges VT, de mondjuk erre könnyebb volt rárakni.
Udi Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Másik variáció Gepárdnak...remélem megfelel. :) Itt egy másik kép a lámpáról: http://kep.tar.hu/udi/50252453/31778418#2
warwolf Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 http://img0.tar.hu/udi/img/31778425.jpg 1nek jó lenne ez a lámpa, de akkor már illő lenne cserézni az első és hátsó lökit ish....... :)
Gepard Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Köszi fiúk a gyors reagálást! Tényleg mérföldekkel jobb, mint a krómos. A félkörben villogó indexet meg úgysem nekem kell nézegetnem. Hát gondolkodom erősen.
Dini Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Köszi fiúk a gyors reagálást! Tényleg mérföldekkel jobb, mint a krómos. A félkörben villogó indexet meg úgysem nekem kell nézegetnem. Hát gondolkodom erősen. Szerintem a te esetedben hackelhető a dolog mert ugy a félkör egyik fele a tolató lámpa masik fele az index ha lemondasz a tolató lámpának a fehérségéről akkor szerintem megoldható hogy két lámpat villogtason egyszerre :) és akkor máris körben van ha toladsz akkor meg és mind a kettő sárgán B) Csak igy tolatás közben nem tudsz indexelni azza tudsz csak semmi nem fog látszani :)
Udi Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Főnixtuningnál láttam ilyen hátsó lámpákat 2-3 hetes szállítási határidővel 35 eFt-ért....gondolom talán ebay-on olcsóbbat is ki lehet fogni.
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Főnixtuningnál láttam ilyen hátsó lámpákat 2-3 hetes szállítási határidővel 35 eFt-ért....gondolom talán ebay-on olcsóbbat is ki lehet fogni. Az lehet, hogy ott olcsóbb, de a szállítási idő, onnan is 2-3-4 hét... :) :) B)
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2007 Elküldve Augusztus7, 2007 Csabi!Sikerült eladni a Corsát? Mi volt tegnap?
Recommended Posts