paja Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Egész jól sikerült a kirándulásunk, 1790 km-t mentünk kb. 100 lityiből.... :) és nem kímélő üzemmódban.... B)
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Egész jól sikerült a kirándulásunk, 1790 km-t mentünk kb. 100 lityiből.... B) és nem kímélő üzemmódban.... :) Azért az olajkályha nem olyan rossz dolog nyáron sem! :)
paja Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Szerencsére gond nélkül üzemelt a gépsas...leküzdött hegyet-völgyet, szakadó esőt és 40-fokos meleget... :)
Kacsero Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 ... gyanítom Dininek, és Berlinának annál több. :) Jól gondolod... B) De most legfőképp Dininek... :)
Dini Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Jól gondolod... :omg: De most legfőképp Dininek... :o :) B) Ne harizz :)
Kacsero Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Cartársak! Elköszönök, B)---> gép kikapcs., és holnap indulok, munka után magyarba! :):omg: Szombaton, Szelíden találkozunk...addig jók legyetek, és óvatosan az utakon... :o Jah, meg aki holnap megy le, azoknak jó pihenést, és sütögetést! :) Sziasztok
Joee Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Szerencsére gond nélkül üzemelt a gépsas...leküzdött hegyet-völgyet, szakadó esőt és 40-fokos meleget... :) Orulok, hogy neked nem volt hasonlo kalandod, mint nekem! Vegulis Makarska vagy Omis lett a celpont? Milyen volt a nyaralas?
Dini Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Hol tudok kecson legolcsobban normalis tölthetős ceruza elemet venni? 2300mA körülit keresek
tomi023 Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Hol tudok kecson legolcsobban normalis tölthetős ceruza elemet venni? 2300mA körülit keresek Varró Kálmán 30/903-27-10 Római akku Halasi út végén.
Speed Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Szasz! Attól függ, hogy kinek ismerős? ha Neked, akkor ki Neked az ismerős? :)
Dini Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? Most nem sok mert mindenki szeliden van de ha lejösz a találkozora Ma holnap ott bizts gyrsan szerzel pár uj Ismerőst :)
warwolf Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? Hogyamanóbanelenne! :) Ebként a banda jelenetős része már lent van Szeliden. B) más: Mi meg szerencsésen haza értünk a Balatonbról.Jó volt,kisit furi volt az idő, de szépen lepirultam, és még fürödni is tudtunk. Aztán haza felé benéztem Demóhoz, és persze hiénáztam kisit pé GSi-jét.tuttkeráj kis masina lesz, az 100. Aztán legurultunk anyókával, aki már nagyon unta a kocsikázást, Szelidre, aztán jöttünk is Kiskőrösre. Holnap délelőtt én/mi is mejünk le.Minden képlékeny még, mert ahogy jelenleg áll a dolog, az idő most ellenünk dolgozik.
Demó Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Én már az Astra hangjára leszek kíváncsi. 3000 V6 24V és hengersoronkénti 50-es rendszer. Nagyon szépen megoldotta a Sanyi (PS kipufogó)! :)
ivannorbi Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Én már az Astra hangjára leszek kíváncsi. 3000 V6 24V és hengersoronkénti 50-es rendszer. Nagyon szépen megoldotta a Sanyi (PS kipufogó)! :) B) :) Na, erre én is kíváncsi lennék!
Demó Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 :) B) Na, erre én is kíváncsi lennék! Ha minden összejön, akkor lehet hogy a hétvégén még be fogjuk tudni indítani. :)
ivannorbi Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 Ha minden összejön, akkor lehet hogy a hétvégén még be fogjuk tudni indítani. B) És a Blitz-en indul is? :)
Demó Elküldve Augusztus3, 2007 Elküldve Augusztus3, 2007 És a Blitz-en indul is? :) Ha minden jól megy, akkor igen. Addigra már menni fog, csak ne is menjen semmi tönkre. Gyerekbetegségek, stb...
Speed Elküldve Augusztus4, 2007 Elküldve Augusztus4, 2007 Dini! Kicsit kozmetikáztam az autódat a megbeszéltek szerint. :) Az eredeti kép És akkor a fokozatok. Ezek szerintem teljesen kezelhetőek. B) Ez már picit extrém Ez már egészen extrém És egy kis "topchop" :)
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2007 Elküldve Augusztus5, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? megbeszéltük, hogy hívsz és nem tetted... volt ennek már három hónapja :)
Gepard Elküldve Augusztus5, 2007 Elküldve Augusztus5, 2007 Sziasztok! Van itt ismerős? Esetleg egy-kettő akadhat. Üdv itt is!
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Az előbb olvastam Márk hozzászólását a talis topicban. Közben pedig agyon akartam nyomni a képernyőn futkározó bogarat. Mire rájöttem, hogy az az avatarja.....
Recommended Posts