Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

1.4-es Astra G-t akarnak ABS, légzsák legyen benne és max. 5 éves lehet. Szerencsére a Seat-ból már kiábrándultak...most még a Skoda Octavia jöhet szóba.

Elküldve
Na, nem kis vihar van itt most... B)

Remélem jég nem lesz...pénteken az is volt... :)

zavard ide úgy is rendesen melegem van ... :) nálunk már jó ideje semi csapadék :omg: látszik is itt ott a növényzeten.

Elküldve

lesz egy ilyenem is:

kattog ha a kapcsolót elfordítod....

:):)B):)

új szinkrongyűrűk is amire még karácsonykor se gondolhattam volna...

éééss: új motortartóbakok egy bis modeeeellllllllheeeeez!!!!!!!

a 684288as!!!!!

107.jpg

a 688288as!!

emberek őőőlre mennek érte...

és egy pár 342176óóss!

63.jpg

micsoda nap!!

tejóég!

Elküldve

Ma megvolt a lámpa sütés! 140 fokon 16 percig sütöttük Joeeval ( akinek ez szakmába vágó volt B) ) majd kivettük hogy mostmar biztos jo mert ugye a neten talált leiras szerint 120fokon 15 percig kell melegiteni! Na most Astra lampaval az történbt hogy nem történt semmi! a fekete műanyag megolvatt azaz meglágyult de a ragasztó 1mm-t se engedett! Ugyhogy B terv :) marad a flex!

Köszönöm Joee közreműködését!

Elküldve
Ma megvolt a lámpa sütés! 140 fokon 16 percig sütöttük Joeeval ( akinek ez szakmába vágó volt :) ) majd kivettük hogy mostmar biztos jo mert ugye a neten talált leiras szerint 120fokon 15 percig kell melegiteni! Na most Astra lampaval az történbt hogy nem történt semmi! a fekete műanyag megolvatt azaz meglágyult de a ragasztó 1mm-t se engedett! Ugyhogy B terv :) marad a flex!

Köszönöm Joee közreműködését!

Nagyon szííívesen! Sajnálom, hogy nem sikerült a műtét!

Szólj, ha veszel egy bömöst és azt kisütjük B)

Elküldve
1.4-es Astra G-t akarnak ABS, légzsák legyen benne és max. 5 éves lehet. Szerencsére a Seat-ból már kiábrándultak...most még a Skoda Octavia jöhet szóba.

Ők tudják......

Mondjuk én pl. Octaviát csak 1.8T 20V, v. pedig 1.9TDi-vel vennék........

Elküldve

Tudod nem könnyű őket meggyőzni a városban szoktak menni rövidtávokat napi kb. 14 km-t, erre a célra bőven megfelel a jelenlegi Trabi 1.1-es is de az már nagyon "gyökér" autó. Új ház, új autó....no comment! : :)

Elküldve

Van már saját újságosom! B) Ma is várt a félrerakott autópiacom az piactéri újságárús néninél.

Én balga viszont bringával mentem melóba.Odafelé még nem volt gond, viszont most hazafelé frankón leizzadtam...........kb. mint egy fuvaros ló...... :)

Elküldve
Tudod nem könnyű őket meggyőzni a városban szoktak menni rövidtávokat napi kb. 14 km-t, erre a célra bőven megfelel a jelenlegi Trabi 1.1-es is de az már nagyon "gyökér" autó. Új ház, új autó....no comment! : B)

Ha gondolod, megadom a Peti számát, bármikor felhívhatod. :)

azt mondta, hogy nagyon akciós most a G astra!! (erősen gondolkodik egy újon ő is)

Elküldve
Ha gondolod, megadom a Peti számát, bármikor felhívhatod. :)

azt mondta, hogy nagyon akciós most a G astra!! (erősen gondolkodik egy újon ő is)

Mit jelent a nagyon akciós? B)

Elküldve

elég necces helyzet, mert ha meg nem büntetik meg, néhányan arra fognak ezentúl hivatkozni, hogy segítséget kértek éppen..... mert a magyar ennyire hülle nemzet....

bezzeg más komoly ügyekben meg nem tesznek semmit

Elküldve
elég necces helyzet, mert ha meg nem büntetik meg, néhányan arra fognak ezentúl hivatkozni, hogy segítséget kértek éppen..... mert a magyar ennyire hülle nemzet....

bezzeg más komoly ügyekben meg nem tesznek semmit

Éppen most mondták be a TV-ben, hogy az országos rendőrfőkapitány ügyészségi eljárást kezdeményezett az üggyel kapcsolatban, lévén abszurd az egész......

De banyek, ezt ilyenkor kell?????????

Elküldve

szerintem is jogos s bünti egyébként, ott volt a kameramnn és épp filmezte, ergo akár Ő is segélykérhettett volna,

ott volt még hamadiknak az autóban a "tanú" aki az utat mutatta hova kell menni.

majd a producer kifizeti neki, mint vállalt kockázatot,

azért mégcsak filmes, és méééég le is adták...

hát nekem is ez volt az első gondolatom, hogy ez most mégis milyen példa a népeknek? száguldozik gyalogos hadonászó emberek között és közben épp valami jogra akar hivakozni?

legyen már kicsit konzekvens a riport!!!!! (is.)

Mindenkire érvényes szabályok megszegésével ne akarjon másoknál jogszegés ellen apellálni.

a másik: igen utólag is élhet jogorvoslattal a felettes, és éljen is, vizsgálja felül mit végeznek az emberei, vizsgálja csak meg és korrigáljon, többek között ez is dolga.

Elküldve
a másik: igen utólag is élhet jogorvoslattal a felettes, és éljen is, vizsgálja felül mit végeznek az emberei, vizsgálja csak meg és korrigáljon, többek között ez is dolga.

Ebben az országban az a baj, hogy senki nem meri felvállalni amit mondott.De ezt NEM tőlem hallottad..........

Elküldve

hát majd most elkezdik vállalni

mind

miden alkalom jó alkalom

most meg láttam a tvben hogy, magyarázkodik

ha újságíró, akkor vállalja már a saját életét!!

sose lesz így karrierje....

elvtelen hajhász

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.