Atommanó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Lesz helye, elhiheted.A lakásomon éppen 4.6M van, szal......... B) Hát én nem hagynám rajta...ott ahol a kocsiról is ellopják a kipuffot ez sem lehet nagy vaszidasz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Hát én nem hagynám rajta...ott ahol a kocsiról is ellopják a kipuffot ez sem lehet nagy vaszidasz... :) Szerencsére MI másik környéken lakunk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Így más...akkor rakok rá én is a tietekre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Így más...akkor rakok rá én is a tietekre... :) Az Astrán van, thx! :omg: De nem most vettem éppen! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 :) Cartársak! Valszeg sikerült beszerveznem kollegát a Klubba :o B) Ascona C tipusú verdája van ( Szegedi, asszem a K.O.M.A alá tartozik az is)... :) remélem hamarosan fog csatlakozni, most egyenlőre bereggelt a fórumra :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mascona Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 szevasztok Cartársak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 szevasztok Cartársak! :) Üdv a köreinkben! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 szevasztok Cartársak! :) Csáó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 egyenlőre bereggelt Ez a nyelvtani szerkezet ugye csak a poén kedvéért van? B) szevasztok Cartársak! :) Üdv közöttünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Ez a nyelvtani szerkezet ugye csak a poén kedvéért van? :) mostmiéé? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 szevasztok Cartársak! :) Üdv a fórumon! B) Hamarosan meg a klubban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 szevasztok Cartársak! :) Üdv Itt köztünk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Hát me' csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Most akkor megint nicket váltasz? B) Azt nem, de avatart igen...... :omg: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 azt írja: unix forgalmaz univerzális NGK/NTK lamdaszondát 1 vezetékes: br 11090 2: 12380 3: 19290 4-5: 20560 alkudni lehet: 40%ig thunder központizár távirival: 8890br -25% kedv. kártyára thunder xenon szett br 36e -25% Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Körbenéztem.Sztem lehet, ha normális árat mondanak az Astráért, megegyezünk Vannak hibái, de elfogadhatóan beszél a X18XE, kisit puffos volt a bal eleje, a hátulja rendben van.Nem rohad a szokott helyeken, működik a klíma, nincs szétcseszve a belseje, bár a vezetőülés ki van ülve.A csomitartóját használták, az tisztán látszik. Amit viszont hibának mértem be, az a kipufftorok utáni leömlőszakasz tömítése, meg a hátsó dob, uninstall.utóbbi nem gáz, mert dobom ugye van. Műszakija friss lesz.Ezzel sem kell sz@pnom, de a hidrotőkék kb. 1 perc után halgattak el.Gyanítom, hogy az olaj nem áll a helyzete magaslatán. Dióhéjban......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ha úgy döntesz, hogy megveszed, akkor sok szerencsét hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Nem akarok beleugatni,de szerintem ez nagyon drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Elég komolyan fent vannak az árak most.......,de szerintem ennyit nem ér egy olyan autó amire biztos hogy kell költeni.Viszont az 1.8as motor nagyon jó választás.Sokkal jobb mint vártam,alúl sokkal nyomatékosabb mint a gsi-m Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Nem akarok beleugatni,de szerintem ez nagyon drága B) Az még képlékeny ám........ :) Most csak én is elhúztam a mézes madzagot előttük.Utána én is genyó leszekk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ha most akarnék caravant venni akkor meg lennék lőve,mert lényegesen magasabbak az árak most mint akkor.... Jó alku alap lehet 90%hogy a hátsó rugótányér el van rohadva,szerencsére a csergőben 3500ft/db(Nekik ezt nem kell tudni)És érdemes megnézni hogy beázik e a tetősínnél....Lehet látni a kárpiton hogy foltos.....Eddig akárkivel beszéltem mindenkinek beázott ott :) Azt is érdemes megnézni hogy müködik e a szintszabályozás.....az jó dolog ha szállítasz benne valamit B) .Összeségében szerintem sokkal jobban össze van rakva mint a g satra és nagyobb is benne a hely.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 Ha most akarnék caravant venni akkor meg lennék lőve,mert lényegesen magasabbak az árak most mint akkor.... Jó alku alap lehet 90%hogy a hátsó rugótányér el van rohadva,szerencsére a csergőben 3500ft/db(Nekik ezt nem kell tudni)És érdemes megnézni hogy beázik e a tetősínnél....Lehet látni a kárpiton hogy foltos.....Eddig akárkivel beszéltem mindenkinek beázott ott :) Azt is érdemes megnézni hogy müködik e a szintszabályozás.....az jó dolog ha szállítasz benne valamit B) .Összeségében szerintem sokkal jobban össze van rakva mint a g satra és nagyobb is benne a hely.... A rugótányér nekem is el volt rohadva, de a tetösínnél még soha nem ázott be egyik kombinál se, amihez valahogy is közöm volt. Pedig én mindkettövel vittem tetöcsomagtartót is. Egyébként, ha nem ragaszkodsz a klímához, akkor ez elég jónak tünik és ennél még az is elöfordulhat, hogy nagyjából stimmel a kilóméterállás. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 égeti a kezedet a pénz mi? de normális autót nem akarsz, inkább olyat amin lesz mit csinálni. Losi kell ez neked? hányszor még? ...és nem beszéltem asszonyoddal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 égeti a kezedet a pénz mi? de normális autót nem akarsz, inkább olyat amin lesz mit csinálni. Losi kell ez neked? hányszor még? ...és nem beszéltem asszonyoddal... B) Atyaúristen!Pont Te ne szólj má be TEeeeeeeeeeeeeeeee! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2007 Megoszt Elküldve Július19, 2007 A rugótányér nekem is el volt rohadva, de a tetösínnél még soha nem ázott be egyik kombinál se, amihez valahogy is közöm volt. Pedig én mindkettövel vittem tetöcsomagtartót is. Lehet akkor neked szerencséd volt......4emberrel beszéltem nekem meg 2 van és mindegyik beázik...Persze meg lehet csinálni,gondolom ki kell cserélni a gumi tőmítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts