J0hnny Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Kihalccság van.Vagy csak ÉN nem dógozok? :rolleyes: Nyugi!Itt vagyok má! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Nyugi!Itt vagyok má! :rolleyes: Mindig jobbra számít az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Mindig jobbra számít az ember... Legalább ne a bmw fórumról linkeld a smileykat! <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Mááá mééé ne... Na figyu máááá...beszót egy NEM IS KLUBTAG.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Mááá mééé ne... Na figyu máááá...beszót egy NEM IS KLUBTAG.... Csend legyen kormos! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Csend legyen kormos! :rolleyes: Bágoli zagt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Csend legyen kormos! :rolleyes: Traktorosok 1más között...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Traktorosok 1más között...... :rolleyes: Na csak szerényen! Én még nem mondtam semmit, pedig én tényleg traktoros vagyok! <_< (nekem csak ilyen sima Opelfórumos szmájlira fussa. ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Na csak szerényen! Én még nem mondtam semmit, pedig én tényleg traktoros vagyok! <_< (nekem csak ilyen sima Opelfórumos szmájlira fussa. ;)) Nem, Te nem sima Traktoros vagy....Te a nagy 0.3 sec-es Sanyi vagy... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Kihalccság van.Vagy csak ÉN nem dógozok? <_< Már énsenem dógozok, csak pakolászom be az ótóba a cuccaitokat... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Nem, Te nem sima Traktoros vagy....Te a nagy 0.3 sec-es Sanyi vagy... :rolleyes: Most jutott eszembe valami! <_< Blitzre ha véletlenül lejutnék (elég necces, de még látok esélyt), akkor Kunmadarason csinálni kellene egy olyan gyorsulást, hogy mondjuk Redi (vagy más, mindegy) állna az egyik vonalnál az autójával, én meg a másik vonalnál kezemben egy korsó sörrel. És ki végez hamarabb? Ő a 100 méterrel (vagy a tököm tudja mennyivel) vagy én a fél literrel? Szerintetek van esélyem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Most jutott eszembe valami! :rolleyes: Blitzre ha véletlenül lejutnék (elég necces, de még látok esélyt), akkor Kunmadarason csinálni kellene egy olyan gyorsulást, hogy mondjuk Redi (vagy más, mindegy) állna az egyik vonalnál az autójával, én meg a másik vonalnál kezemben egy korsó sörrel. És ki végez hamarabb? Ő a 100 méterrel (vagy a tököm tudja mennyivel) vagy én a fél literrel? Szerintetek van esélyem? <_< Hát mire bejutsz a döntőbe...lehet összeesel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Már énsenem dógozok, csak pakolászom be az ótóba a cuccaitokat... <_< :rolleyes: Reggel indulásosság van? Amúgy találtam egy Örökzöldet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Hát mire bejutsz a döntőbe...lehet összeesel... :rolleyes: Csak egy futamról volna szó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Reggel indulásosság van? Sajna még nem reggel, mert be kell még menni melózni, és lehúzni 8 órát... ;) Ha reggel indulnék, akkor szted, este 10-re érnék?! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 :rolleyes: Csak egy futamról volna szó. <_< Akkor valszeg lenne esélyed... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Ha reggel indulnék, akkor szted, este 10-re érnék?! <_< :D Mittomén mennyi korcsma esik útba hazafelé... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Mittomén mennyi korcsma esik útba hazafelé... :rolleyes: <_< na az lenne még a szép út... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Úgyhogy én mentem ish...... :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Fejlóbálós mai kedvenc!!! Sanyi!Mire jutottál a Kyuss-al? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Sanyi!Mire jutottál a Kyuss-al? Nekiugrok majd, de most a Transformers jön és sajnos az itthoni kapcsolat túl lassú két letöltéshez. De ami késik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Közben ezt a játékot töltöm!Nosztalgia rulzz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Na srácok! Beszéltem Voszi-val, és abban maradtunk, hogy hétfőn délután-estefelé tudnánk megnézni a GSi-t! <_< Szóval, ki tudna velem feljönni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Mndig tervezzük, hogy megyünk Kecskemétre CP-zni, de nemrég estünk túl 2 államvizsgán (sikerült! Peti villamosmérnüö-mérnöktanár), 2 osztálynyi érettségin (egész jól sikerült) és lakásfelujításba is kezdtünk (ismét bénázunk a tapétával :rolleyes: ) Jelenleg állást keres a Peti, de hiába mondják, hogy villmérnök az keresett szakma,l hát nem nagyon keresik.... <_< Baccus, hát csak nem Pestre kell költözni??! Vagy Szentgotthárdra??!! És baccus, a job első kerékcsapágyat is cserélni kell az Astrán.... hát ebben az autóban már szinte mindent kicseréltünk. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 Jelenleg állást keres a Peti, de hiába mondják, hogy villmérnök az keresett szakma,l hát nem nagyon keresik.... <_< Baccus, hát csak nem Pestre kell költözni??! Vagy Szentgotthárdra??!! Paks És baccus, a job első kerékcsapágyat is cserélni kell az Astrán.... hát ebben az autóban már szinte mindent kicseréltünk. ;) :D Ideje eladni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts