tomi023 Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Astra F Gsi nyomul...a vége igazi csemege. :rolleyes: családi autó nem pályagép biztos magaalágyűrte a /80-as gumit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Mar be volt billenve a kasztni, mikor rasodrodott a kerekvetore ami meg emelt rajta egy kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Volna egy kérdésem.Hogyan műxik ez a Google Earth nevű cucc?Egyes amerikai városokban meg itthon is tök jól látszanak az utcán még az autók is.De pl. Kméten gyakorlatilag semmi.Csak homály........... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Losi! Ne csodálkozz rajta a reptér miatt van, nálunk is csak a város fele látható az ok hasonló elektronikai...egység. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Losi! Ne csodálkozz rajta a reptér miatt van, nálunk is csak a város fele látható az ok hasonló elektronikai...egység. :rolleyes: De pl. Kiskőröst sem tudtam megnézni vele......homály az egész.Pedig OTT aztán tényleg nincs semmi említésre méltó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Wolfi! Ha nem is reptér, de valami biztos van a háttérben... mondjuk az érdektelenség. Amúgy ha reptér, akkor tessék megnézni a Heathrow-t... eléggé részletes. Amúgy kár, hogy nem friss képek vannak benne, mert pl. felénk úgy 2003-as képeket mutogat a felszínnek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Ferihegyi reptér is nagyon jól látható mivel ott nincs military cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Amúgy kár, hogy nem friss képek vannak benne, mert pl. felénk úgy 2003-as képeket mutogat a felszínnek... :rolleyes: Hát akkor ez xar....... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Srácok! Gondolkozom ezen a CORSA-n (GSI) VOSZI-é, hogy mennyivel járnék vele jobban mint a mostanival! <_< Szerintetek? ( Losi, JOhnny, Udi) :rolleyes: De persze más is mondhat véleményt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 LOSI! Neked meg gratula a 11.e. Hsz-hez! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Srácok! Gondolkozom ezen a CORSA-n (GSI) VOSZI-én, hogy mennyivel járnék vele jobban mint a mostanival! ;) Szerintetek? ( Losi, JOhnny, Udi) :rolleyes: De persze más is mondhat véleményt... :P Soha, senki nem érne utol.Amúgy jobban járnál vele, mint a mostanival.Nem enne többet, de legalább menne+ismert az előélete.... Ha lenne pézem, nem agyalnék. <_< Van a nevében egy varázsszó......... GSi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Egyetértek Wolfival! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Soha, senki nem érne utol.Amúgy jobban járnál vele, mint a mostanival.Nem enne többet, de legalább menne+ismert az előélete.... Ha lenne pézem, nem agyalnék. <_< Van a nevében egy varázsszó......... GSi! :D Na igen, Nekem is ez a legelső problémám, a pénz... ;) Az a gond először is, hogy akkor az enyimet kéne eladni... na meg ugye sajnos kp-re azt sem tudnám megvenni...mindenféle képp be kell majd hitelezni... :rolleyes: Na de majd akkor pénteken beszélünk róla "élőben"! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Soha, senki nem érne utol.Amúgy jobban járnál vele, mint a mostanival.Nem enne többet, de legalább menne+ismert az előélete.... Ha lenne pézem, nem agyalnék. :rolleyes: Van a nevében egy varázsszó......... GSi! <_< Szintén,mert tudjuk,hogy az autó jó kezekben volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Na igen, Nekem is ez a legelső problémám, a pénz... <_< Az a gond először is, hogy akkor az enyimet kéne eladni... na meg ugye sajnos kp-re azt sem tudnám megvenni...mindenféle képp be kell majd hitelezni... :rolleyes: Na de majd akkor pénteken beszélünk róla "élőben"! ;) Esetleg beszélni kellene Voszival, hogy a tiédet milyen módon lehetne bebótolni a Maxabónál.Még ha kisit rá is kell tolni a jelenlegire.De Vosziét kár lenne kihagyni.Meg mivel GSi, így később is értéktartó marad.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Esetleg beszélni kellene Voszival, hogy a tiédet milyen módon lehetne bebótolni a Maxabónál.Még ha kisit rá is kell tolni a jelenlegire.De Vosziét kár lenne kihagyni.Meg mivel GSi, így később is értéktartó marad.Szerintem. Ne beszéd má rá vazee,lefog mindekit gyorsúni a városban,meg a pályán dajcsban! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Esetleg beszélni kellene Voszival, hogy a tiédet milyen módon lehetne bebótolni a Maxabónál.Még ha kisit rá is kell tolni a jelenlegire.De Vosziét kár lenne kihagyni.Meg mivel GSi, így később is értéktartó marad.Szerintem. Igen, erre gondoltam már én is,(egy pü-t küldök is majd neki), de megvárom a 7végét, és akkor talán személyesen is tudok majd Voszival beszélni, na meg ugye megnézni az ótót! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Ne beszéd má rá vazee,lefog mindekit gyorsúni a városban,meg a pályán dajcsban! <_< Csikánó! ;) Nagyon nem kell rábeszélni, mert tudom, hogy mit is jelentene 1 GSI... :D ( volt GTI-m) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Ne beszéd má rá vazee,lefog mindekit gyorsúni a városban,meg a pályán dajcsban! <_< Aznembajám! :D Igen, erre gondoltam már én is,(egy pü-t küldök is majd neki, de megvárom a 7végét, és akkor talán személyesen is tudok majd Voszival beszélni, na meg ugye megnézni az ótót! :rolleyes: YO 5let! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 YO 5let! <_< Na pü elment... Ha Voszinak is jó, akkor vasárnap este, vagy hétfőn délután megnézném... :rolleyes: Valaki velem tart? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 én szívesen mennék! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Szerintem úgy érti, hogy Kecskemétről. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 francba... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Ugyi? Ha ott lennék, én is mennék! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Na pü elment... Ha Voszinak is jó, akkor vasárnap este, vagy hétfőn délután megnézném... :rolleyes: Valaki velem tart? ;) Ha vasárnap este mész,mehetünk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts