tomi023 Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Astra F Gsi nyomul...a vége igazi csemege. :rolleyes: családi autó nem pályagép biztos magaalágyűrte a /80-as gumit
Sziszi Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Mar be volt billenve a kasztni, mikor rasodrodott a kerekvetore ami meg emelt rajta egy kicsit...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Volna egy kérdésem.Hogyan műxik ez a Google Earth nevű cucc?Egyes amerikai városokban meg itthon is tök jól látszanak az utcán még az autók is.De pl. Kméten gyakorlatilag semmi.Csak homály........... :rolleyes:
Udi Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Losi! Ne csodálkozz rajta a reptér miatt van, nálunk is csak a város fele látható az ok hasonló elektronikai...egység. :rolleyes:
warwolf Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Losi! Ne csodálkozz rajta a reptér miatt van, nálunk is csak a város fele látható az ok hasonló elektronikai...egység. :rolleyes: De pl. Kiskőröst sem tudtam megnézni vele......homály az egész.Pedig OTT aztán tényleg nincs semmi említésre méltó..
mackosajt Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Wolfi! Ha nem is reptér, de valami biztos van a háttérben... mondjuk az érdektelenség. Amúgy ha reptér, akkor tessék megnézni a Heathrow-t... eléggé részletes. Amúgy kár, hogy nem friss képek vannak benne, mert pl. felénk úgy 2003-as képeket mutogat a felszínnek... :rolleyes:
Udi Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Ferihegyi reptér is nagyon jól látható mivel ott nincs military cucc.
warwolf Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Amúgy kár, hogy nem friss képek vannak benne, mert pl. felénk úgy 2003-as képeket mutogat a felszínnek... :rolleyes: Hát akkor ez xar....... <_< ;)
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Srácok! Gondolkozom ezen a CORSA-n (GSI) VOSZI-é, hogy mennyivel járnék vele jobban mint a mostanival! <_< Szerintetek? ( Losi, JOhnny, Udi) :rolleyes: De persze más is mondhat véleményt... ;)
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 LOSI! Neked meg gratula a 11.e. Hsz-hez! :rolleyes:
warwolf Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Srácok! Gondolkozom ezen a CORSA-n (GSI) VOSZI-én, hogy mennyivel járnék vele jobban mint a mostanival! ;) Szerintetek? ( Losi, JOhnny, Udi) :rolleyes: De persze más is mondhat véleményt... :P Soha, senki nem érne utol.Amúgy jobban járnál vele, mint a mostanival.Nem enne többet, de legalább menne+ismert az előélete.... Ha lenne pézem, nem agyalnék. <_< Van a nevében egy varázsszó......... GSi! :D
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Soha, senki nem érne utol.Amúgy jobban járnál vele, mint a mostanival.Nem enne többet, de legalább menne+ismert az előélete.... Ha lenne pézem, nem agyalnék. <_< Van a nevében egy varázsszó......... GSi! :D Na igen, Nekem is ez a legelső problémám, a pénz... ;) Az a gond először is, hogy akkor az enyimet kéne eladni... na meg ugye sajnos kp-re azt sem tudnám megvenni...mindenféle képp be kell majd hitelezni... :rolleyes: Na de majd akkor pénteken beszélünk róla "élőben"! :P
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Soha, senki nem érne utol.Amúgy jobban járnál vele, mint a mostanival.Nem enne többet, de legalább menne+ismert az előélete.... Ha lenne pézem, nem agyalnék. :rolleyes: Van a nevében egy varázsszó......... GSi! <_< Szintén,mert tudjuk,hogy az autó jó kezekben volt!
warwolf Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Na igen, Nekem is ez a legelső problémám, a pénz... <_< Az a gond először is, hogy akkor az enyimet kéne eladni... na meg ugye sajnos kp-re azt sem tudnám megvenni...mindenféle képp be kell majd hitelezni... :rolleyes: Na de majd akkor pénteken beszélünk róla "élőben"! ;) Esetleg beszélni kellene Voszival, hogy a tiédet milyen módon lehetne bebótolni a Maxabónál.Még ha kisit rá is kell tolni a jelenlegire.De Vosziét kár lenne kihagyni.Meg mivel GSi, így később is értéktartó marad.Szerintem.
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Esetleg beszélni kellene Voszival, hogy a tiédet milyen módon lehetne bebótolni a Maxabónál.Még ha kisit rá is kell tolni a jelenlegire.De Vosziét kár lenne kihagyni.Meg mivel GSi, így később is értéktartó marad.Szerintem. Ne beszéd má rá vazee,lefog mindekit gyorsúni a városban,meg a pályán dajcsban! :rolleyes:
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Esetleg beszélni kellene Voszival, hogy a tiédet milyen módon lehetne bebótolni a Maxabónál.Még ha kisit rá is kell tolni a jelenlegire.De Vosziét kár lenne kihagyni.Meg mivel GSi, így később is értéktartó marad.Szerintem. Igen, erre gondoltam már én is,(egy pü-t küldök is majd neki), de megvárom a 7végét, és akkor talán személyesen is tudok majd Voszival beszélni, na meg ugye megnézni az ótót! :rolleyes:
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Ne beszéd má rá vazee,lefog mindekit gyorsúni a városban,meg a pályán dajcsban! <_< Csikánó! ;) Nagyon nem kell rábeszélni, mert tudom, hogy mit is jelentene 1 GSI... :D ( volt GTI-m) :rolleyes:
warwolf Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Ne beszéd má rá vazee,lefog mindekit gyorsúni a városban,meg a pályán dajcsban! <_< Aznembajám! :D Igen, erre gondoltam már én is,(egy pü-t küldök is majd neki, de megvárom a 7végét, és akkor talán személyesen is tudok majd Voszival beszélni, na meg ugye megnézni az ótót! :rolleyes: YO 5let! ;)
Kacsero Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 YO 5let! <_< Na pü elment... Ha Voszinak is jó, akkor vasárnap este, vagy hétfőn délután megnézném... :rolleyes: Valaki velem tart? ;)
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Szerintem úgy érti, hogy Kecskemétről. :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Ugyi? Ha ott lennék, én is mennék! :rolleyes:
J0hnny Elküldve Július4, 2007 Elküldve Július4, 2007 Na pü elment... Ha Voszinak is jó, akkor vasárnap este, vagy hétfőn délután megnézném... :rolleyes: Valaki velem tart? ;) Ha vasárnap este mész,mehetünk! <_<
Recommended Posts