Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tegnap este próbáltam versengésre bírni egy vectrát.Látszólag jól meg volt csinálva, ültetve, brümmögött is, szal jó alternatívának tűnt egy esetleges kikapásra.

El is indultunk, de aztán lemaradt.Nyilván 1.6-os lehetett.V. v.mi hosszúváltós C20NE.......

Tegnap amúgy v.mi volt a levegőben..... :rolleyes:

Elküldve

Ma is van.Az előbb felhívott a laboros hölgy, hogy a 4 CANN AROMEN, az milyen fajta, ill. a CANN mit jelent.Ki kellett ábrándítanom, hogy az a KANNA angol megfelelője....

Elküldve
Ha már zene!

Egy igazi belazulós,dzsangatekerős,belesz@rós R&R!

Erre lehet jót vezetni reggel a sok marha között! :rolleyes:

Napok óta nem tudom megunni!

Határozottan tetszik! Holnap izzítok is isohuntra! <_<

Elküldve

A pics@ba! Épp mondani akartam, hogy Isten vagy, de mégsem... Olyan kár, hogy a csóka a Space Cadet-be beleénekel. Pont ilyen zenéket keresek, válogatok, szöveg nélkül. De ez bukta...

Végighallgattam. Határeset, elfogadom, mégiscsak Isten vagy. :rolleyes: Ez a pár suttogás nem számít igazán.

Elküldve

Énilyetnemmondokkabbe...... :rolleyes:

Amúgy elvileg cseréztem avatart, meg minden, meg töltögettem fel a személyes galériába is képet........utóbbi látszik is, de az avatar még mindig a Mitsus korszakból ismert 4G93A moci ......

Remélem holnapra megjavul! <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.