warwolf Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Wolfi, akkor most nem cseréltetek váltót? Másik vonalon fut tovább a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Voltunk ma kicsit sétálni Tiszakécskén, a Tiszánál.A múltkor is voltunk, és nagyon jót sétált mind3 lány a sétányon. Ma kicsit máshogy alakult, mert ugye az idő, az jó. Szóval kép távolról: Ez ugye ravaszdi kis képecske.Aztán lenéztünk a partra, és lám: Úgyhogy nem erőltettük a további sétát.Flóra persze belement kicsit a vízbe.De majd inkább 7közben strandolunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Reggel kisit hangyás volt a kép, lévén sikerült is v.mikor hajnali 1:30 körül elaludnom.Aztán mentem boltba, és ott a hölgyike v. tényleg nem értette, hogy mit mondok, v. pedig tette a hüljét, mindenesetre gondoltam, hogy mit csinálhatna a micsodámmal.. :rolleyes: Part II. ma.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Akkor mi már lehet találkoztunk :rolleyes: szeliden én is sokat jarok jártam Hy na majd ha összefutunk iszunk egy két sört!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hy na majd ha összefutunk iszunk egy két sört!! Most szombaton zuzunk le mi is! Lent leszünk másfél hétig. Beszálnék a sörözésbe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hy na majd ha összefutunk iszunk egy két sört!! Ha nem vezetek akkor OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Most szombaton zuzunk le mi is! Lent leszünk másfél hétig. Beszálnék a sörözésbe :rolleyes: Na majd meglatjuk én Szerdán megyek nyaralni jö hét szerdaig utánna majd lenézek! Ugy is jössz 1 sörrel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Na majd meglatjuk én Szerdán megyek nyaralni jö hét szerdaig utánna majd lenézek! Ugy is jössz 1 sörrel :rolleyes: Megbeszéltük! Csaphatnánk egy topogós estét pánteken-vagy szombaton <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szombaton kell csapni akkor van party! Felöllem mehet a buli!!! de csak jöv heten szombaton tudom magam képviseltetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Na akkor Dénessel megdumáltuk, hogy jövő hét szombat csapunk egy kis flekkenezést, aztán egy kis party-t Szelíden! Ha van kedve valakinek, nyugodtan csatlakozhat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Tisztelt Társelnök Úr! ;) öööö... izé.. asszem én valahol lemaradtam... <_< Most látom, hogy Gepárd avatarja alatt az áll, hogy MOTE Klubelnök!Társelnök!! Először is GRATULÁLOK! :D De azért valaki elmondaná, hogy mi is van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Na akkor Dénessel megdumáltuk, hogy jövő hét szombat csapunk egy kis flekkenezést, aztán egy kis party-t Szelíden! Ha van kedve valakinek, nyugodtan csatlakozhat! na, basszusss, erről is lecsúszunk, nem igaz, idén sehova se tudunk elmenni.... <_< (unokatesólagzi) ;) Gepardnak gratulálok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Köszönöm a gratulációt, de ez rajtatok múlott nagyrészt. Szekció nélkül nem kerülhettem volna erre a posztra. Remélem hasznos lesz a ténykedésem. Egyébként itt van a szervezeti felépítés. Tomink lett a PR-és marketing munkatárs, Gratula neki is! Joe-éknál a party 7.-én lesz? Akkor mi már nyaralni leszünk, és sajnos (vagy szerencsére) a vízben fogom lötyögtetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Tiszteletem! Hogy vagyunk? hogy vagyunk? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Úgyfest változott a terv! Nem lesz sajna nállunk 7-én party! Valszeg most szombaton nekilátunk a tengernek egy hétre! Egyszer élünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Tiszteletem! Hogy vagyunk? hogy vagyunk? :rolleyes: Köszönjük szépen, megvagyunk. Joe! Majd legközelebb bepótoljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Gratula Gepárdnak, Tominak és Mackósajtnak is!!! :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Pisti tudsz már beszélni? Csütörtökön nagyon ramaty volt a hangod. Endyka! THX. egyelőre ne igyunk előre a medve bőrére. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Pisti tudsz már beszélni? Csütörtökön nagyon ramaty volt a hangod. Persze már megy, csak most egyelőre még dörmögősebb a hangom, mint eddig volt. Csütörtökön mire hazaértünk már beszélni sem tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 asszony akkor örült neked! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Legalábbis most ő nevetett rajtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ezt vette meg öcsém sógora. V8, 5000ccm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 , csak most egyelőre még dörmögősebb a hangom, A dörmögés Maci reszortja.... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Csak ne az én fülembe.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 A dörmögés Maci reszortja.... <_< ;) hihiii! :D ja bocs. dörm-dörm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts