Kacsero Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Más nem érkezett? Valami még jött, de azt a GLS hozta, és csak cetlit hagyott...holnap ha tudok elmegyek érte :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2007 Megoszt Elküldve Június11, 2007 Losi! Megvan a cucc! <_< Még a múlt7en szerdán meghozták.... Épségben van... ;) még :rolleyes: Zuppa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Küküllő u. sarok.Ösmerős szitu....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 a szegény ótó ott középen má mé nem szusi? Legalább márkán belüli lenne a gruppen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 a szegény ótó ott középen má mé nem szusi? Legalább márkán belüli lenne a gruppen. :rolleyes: A szemben lévő narancssárga ház mellet van egy utca, és ott van egy lépcsőház.Amikor ott laktunk, olyan 15:30 körül érdemes volt kisit ácsorogni a konyha ablakban, mert pont erre a kereszteződésre nézett, nap mint nap volt crash.De v.mi hihetetlen balga okoból kifolyólag.Kisit el van szabva ott a ki merre kanyarodik dolog.Az emberek meg birkák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Avatar képet is kellene feltöltened, mert amit most feltettél az csak az adatlapodon látszik. Avatar képet hol lehet feltölteni? Nem találom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Avatar képet hol lehet feltölteni? Nem találom! vezérlőpult---személyes---avatar beállítások Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 köszi sikerült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 köszi sikerült... nincs mit. így már látható. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Ti hol szoktatok alkatrészeket vásárolni az autótokra? Ha tudtok valami jó helyet ahol minden van és olcsón akkor írjátok meg lécci. Köx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Vagy ha van vki itt a fórumon aki foglalkozik alkatrészekkel, jó lenne ha írna nekem mert én alíg tudok az Astrahoz alkatrészeket szerezni! Előre is köx hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Wolfi a nagy bontó járó, mindig talált magának valami finomságot jo áron! De ugy gondolom a Corsa ültető szett volt a csúcs találat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Wolfi a nagy bontó járó, mindig talált magának valami finomságot jo áron! De ugy gondolom a Corsa ültető szett volt a csúcs találat! Akkor majd konzultálok vele hogy melyik bontókba érdemes ellátogatni, mert ahol én voltam ott nem sok minden volt. Köx a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Ismerosom keres B Corsa-t, jot, olcson, ha valaki tud szoljon ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Kisit el van szabva ott a ki merre kanyarodik dolog.Az emberek meg birkák. Nincs az annyira elszabva,csak a régi 2-es konzervgyár felöl nem kéne szembe átmenni és a kötelező haladási írány táblát figyelmenkívül hagyni.Ennyi.Csak ugye senki nem bünteti őket a tábla miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Csak ugye senki nem bünteti őket a tábla miatt. Van ott egy hőállomás, rögtön az utca elején.Na oda szoktak beállni a rendőrök.Mindig van fizető vendég! ;) <_< Amúgy kihoztam az Astrát a ker.ből.kell. A srác, aki mellesleg jó ismerősöm mint kiderült, mondta, hogy van érdeklődő a gépre, szal biztos, hogy ki akarom-e vinni.Mondtam neki, hogy ha komolyra fordulna a dolog tudja a tel.számomat, hívjon fel aztán minden mehet a papírforma szerint. Elvégre én sem vagyok a pénzem ellensége......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Tudja v.ki, hogy a Nagykőrösi Konzervgyárnak lehet-e mintaboltja?Mert rondán rá vagyok mostanság gyulladva az egyik termékükre, aztán jó lenne belőle kisit többet, kevesebbért venni.Ha ismi van, aki szerválni tud okosban, az sem gáz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Tudja v.ki, hogy a Nagykőrösi Konzervgyárnak lehet-e mintaboltja?Mert rondán rá vagyok mostanság gyulladva az egyik termékükre, aztán jó lenne belőle kisit többet, kevesebbért venni.Ha ismi van, aki szerválni tud okosban, az sem gáz! :rolleyes: Berlinaaaaaaaaa!!! <_< Te Losi!Mit gyártanak azok ami punicizű? ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Berlinaaaaaaaaa!!! :rolleyes: Te Losi!Mit gyártanak azok ami punicizű? <_< ;) :D Paradicsomitalt.Hűtve Isteni!Jobb, mint bármelyik üdítő!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Vodkáva? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Vodkáva? :rolleyes: A magadfajtának ja! <_< De elosztjuk igazságosan.Te iszod a Vodkát, én meg a paradicsomlevet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 A magadfajtának ja! ;) De elosztjuk igazságosan.Te iszod a Vodkát, én meg a paradicsomlevet! :D Aztán kijönne rajtam a tavaszifáracság! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Mint Petrocselli mi? megszünt. na nem a parilé a gyár már kertész sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Mint Petrocselli mi? megszünt. na nem a parilé a gyár már kertész sincs Akkor viszont GLOBUS termék lesz a Nagykőrösi Kgy. termékeként....összefonódás rlz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Ezt körzővel rajzolhatták?? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts