Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
a szegény ótó ott középen má mé nem szusi? Legalább márkán belüli lenne a gruppen. :rolleyes:

A szemben lévő narancssárga ház mellet van egy utca, és ott van egy lépcsőház.Amikor ott laktunk, olyan 15:30 körül érdemes volt kisit ácsorogni a konyha ablakban, mert pont erre a kereszteződésre nézett, nap mint nap volt crash.De v.mi hihetetlen balga okoból kifolyólag.Kisit el van szabva ott a ki merre kanyarodik dolog.Az emberek meg birkák.

Elküldve
Avatar képet is kellene feltöltened, mert amit most feltettél az csak az adatlapodon látszik.

Avatar képet hol lehet feltölteni?

Nem találom!

Elküldve

Ti hol szoktatok alkatrészeket vásárolni az autótokra?

Ha tudtok valami jó helyet ahol minden van és olcsón akkor

írjátok meg lécci.

Köx

Elküldve

Vagy ha van vki itt a fórumon aki foglalkozik alkatrészekkel,

jó lenne ha írna nekem mert én alíg tudok az Astrahoz alkatrészeket szerezni!

Előre is köx

hali

Elküldve

Wolfi a nagy bontó járó, mindig talált magának valami finomságot jo áron! De ugy gondolom a Corsa ültető szett volt a csúcs találat!

Elküldve
Wolfi a nagy bontó járó, mindig talált magának valami finomságot jo áron! De ugy gondolom a Corsa ültető szett volt a csúcs találat!

Akkor majd konzultálok vele hogy melyik bontókba érdemes ellátogatni,

mert ahol én voltam ott nem sok minden volt.

Köx a tippet!

Elküldve
Kisit el van szabva ott a ki merre kanyarodik dolog.Az emberek meg birkák.

Nincs az annyira elszabva,csak a régi 2-es konzervgyár felöl nem kéne szembe átmenni és a kötelező haladási írány táblát figyelmenkívül hagyni.Ennyi.Csak ugye senki nem bünteti őket a tábla miatt.

Elküldve
Csak ugye senki nem bünteti őket a tábla miatt.

Van ott egy hőállomás, rögtön az utca elején.Na oda szoktak beállni a rendőrök.Mindig van fizető vendég! ;) <_<

Amúgy kihoztam az Astrát a ker.ből.kell.

A srác, aki mellesleg jó ismerősöm mint kiderült, mondta, hogy van érdeklődő a gépre, szal biztos, hogy ki akarom-e vinni.Mondtam neki, hogy ha komolyra fordulna a dolog tudja a tel.számomat, hívjon fel aztán minden mehet a papírforma szerint.

Elvégre én sem vagyok a pénzem ellensége......... :rolleyes:

Elküldve

Tudja v.ki, hogy a Nagykőrösi Konzervgyárnak lehet-e mintaboltja?Mert rondán rá vagyok mostanság gyulladva az egyik termékükre, aztán jó lenne belőle kisit többet, kevesebbért venni.Ha ismi van, aki szerválni tud okosban, az sem gáz! :rolleyes:

Elküldve
Tudja v.ki, hogy a Nagykőrösi Konzervgyárnak lehet-e mintaboltja?Mert rondán rá vagyok mostanság gyulladva az egyik termékükre, aztán jó lenne belőle kisit többet, kevesebbért venni.Ha ismi van, aki szerválni tud okosban, az sem gáz! :rolleyes:

Berlinaaaaaaaaa!!! <_<

Te Losi!Mit gyártanak azok ami punicizű? ;) :D :P

Elküldve
A magadfajtának ja! ;) De elosztjuk igazságosan.Te iszod a Vodkát, én meg a paradicsomlevet! :D

Aztán kijönne rajtam a tavaszifáracság! :rolleyes: <_<

Elküldve
Mint Petrocselli mi?

megszünt.

na nem a parilé

a gyár

már kertész sincs

Akkor viszont GLOBUS termék lesz a Nagykőrösi Kgy. termékeként....összefonódás rlz.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.