warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 ezek után sztem úgyis minket fog ismét meginterjúvolni, hogy kivel is érdemes.... :rolleyes: Sztárlámpadekor Bt! ;) természetesen! :D Kimás? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hangya Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hátdehogynem! :D Azért nem is értem, hogy Tomi miért is volt annyira oda... ;) Senki nem kérdezte a decorost, <_< csak érdeklődés volt, és úgy vettem én is le, hogy a Cartárs most nem akar fóliáztatni...de ha akar, ezek után sztem úgyis minket fog ismét meginterjúvolni, hogy kivel is érdemes.... :rolleyes: Üdv Nem akartam én ekkora bonyodalmat okozni, valóban csak érdeklődtem a fóliáról. A debreceni Kolléga elég távol van Kecskeméttől , lehet emiatt nem javasolták. Minden jót ,sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Csakhogy ő kecskeméti! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Csakhogy ő kecskeméti! <_< Mármint a dekoros! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Ma sem csalódtam a KOMA tagokban :rolleyes: A stílus maradt, megy a kostolgatás igaz most ellenem <_< DEEZÍGYVANJÓL! szóval a lényeg a lap alján a többi logó között megtalálod a Sztár Reklámot is, na az vagyok én és ott van elérhetőség. Bárki is veszi fel, mond, hogy opelclub, és keress engem. Kérdezz bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 DEEZÍGYVANJÓL! De látod! Ha tudunk, segítünk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 De látod! Ha tudunk, segítünk! ;) Motorcsere?Illegális átépítés??? <_< Ott a helyünk! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Ma sem csalódtam a KOMA tagokban :rolleyes: A stílus maradt, megy a kostolgatás igaz most ellenem ;) DEEZÍGYVANJÓL! Jóvanna ŐSZIKE! <_< Tudod, ilyen barátok mellett ................. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 elnézést, h közbevágok, dehát ki az a 43 látogató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 elnézést, h közbevágok, dehát ki az a 43 látogató? Aki nem regeisztrált felhasználó, és csak olvasni tudja a témákat.Már amiket olvasni lehet......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Aki nem regeisztrált felhasználó, és csak olvasni tudja a témákat.Már amiket olvasni lehet......... Losi!Ma volt itt Axxon,müxik a Corsa! Lassan lehetek tiszteletbeli corsás nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Losi!Ma volt itt Axxon,müxik a Corsa! Lassan lehetek tiszteletbeli corsás nem? :rolleyes: Bótold el a Corsáját kispézé, aztán nem csak tiszteletbeli lehetel........ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Nem tudja valaki veletnelul, hogy van-e FLOKKOLO Keskemet-en ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Nem tudja valaki veletnelul, hogy van-e FLOKKOLO Keskemet-en ? Azt nem tudom de egy jo dekorost tudok ajánlani! :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Nem tudja valaki veletnelul, hogy van-e FLOKKOLO Keskemet-en ? Én pár éve kerestem, de akkor csak Szegeden, Bp-n, és Pécsett találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Bótold el a Corsáját kispézé, aztán nem csak tiszteletbeli lehetel........ :rolleyes: Áááááá van nekem öreg vasam,nem kell még egy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Azt nem tudom de egy jo dekorost tudok ajánlani! <_< ;) :D Olyat en is tudok valami Opeles gyerek ha jol tom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Én pár éve kerestem, de akkor csak Szegeden, Bp-n, és Pécsett találtam. Es azota sem valtozott a helyzet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Es azota sem valtozott a helyzet ? Azóta meg nem keresgéltem, de a napokban megint eszembe jutott a dolog. Csak Udival nem beszéltem még. (ha jól tudom akkor neki van most egy plusz műszerfala) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Belegondoltál,hogy a flokkoltatáson kivűl mennyi meló lenne a müszerfal csere? :rolleyes: Mi csak kifelé bontottuk Demóval és Udival hárman,de még úgy is elég nagy szívás!Szerintem nem ér annyit a flokkoltatott müszerfal,arról nem is beszélve,hogy nem tartós és iszonyat megtapad rajta minden kosz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Hát ja, de a jelenlegi is elég gáz. Fogja a port, mint állat, és iszonyatosan fénylik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Wolfi ! figyuzd csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 Wolfi ! figyuzd csak. Finom kis darab! A KM óra álás nekem fura! De a kormáyn elég szép állapotban van! habár a kuplunk meg elég kopttacska ott a sarkán! Lehet több az egy kicst :rolleyes: habár diesel elmegy ez egy két száz km-ert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Wolfi ! figyuzd csak. Nem néz ki rosszul..........Mondjuk csodálkozozm picit, hogy 2.2DTi létére nem kapott Xenont...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Nem néz ki rosszul..........Mondjuk csodálkozozm picit, hogy 2.2DTi létére nem kapott Xenont...... <_< Az enyém Classic és Xenonos... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts