warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 ezek után sztem úgyis minket fog ismét meginterjúvolni, hogy kivel is érdemes.... :rolleyes: Sztárlámpadekor Bt! ;) természetesen! :D Kimás? <_<
hangya Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Hátdehogynem! :D Azért nem is értem, hogy Tomi miért is volt annyira oda... ;) Senki nem kérdezte a decorost, <_< csak érdeklődés volt, és úgy vettem én is le, hogy a Cartárs most nem akar fóliáztatni...de ha akar, ezek után sztem úgyis minket fog ismét meginterjúvolni, hogy kivel is érdemes.... :rolleyes: Üdv Nem akartam én ekkora bonyodalmat okozni, valóban csak érdeklődtem a fóliáról. A debreceni Kolléga elég távol van Kecskeméttől , lehet emiatt nem javasolták. Minden jót ,sziasztok
Dini Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Csakhogy ő kecskeméti! <_< Mármint a dekoros! :rolleyes:
tomi023 Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Ma sem csalódtam a KOMA tagokban :rolleyes: A stílus maradt, megy a kostolgatás igaz most ellenem <_< DEEZÍGYVANJÓL! szóval a lényeg a lap alján a többi logó között megtalálod a Sztár Reklámot is, na az vagyok én és ott van elérhetőség. Bárki is veszi fel, mond, hogy opelclub, és keress engem. Kérdezz bátran.
Dini Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 DEEZÍGYVANJÓL! De látod! Ha tudunk, segítünk! :rolleyes:
warwolf Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 De látod! Ha tudunk, segítünk! ;) Motorcsere?Illegális átépítés??? <_< Ott a helyünk! :D :rolleyes:
Kacsero Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Ma sem csalódtam a KOMA tagokban :rolleyes: A stílus maradt, megy a kostolgatás igaz most ellenem ;) DEEZÍGYVANJÓL! Jóvanna ŐSZIKE! <_< Tudod, ilyen barátok mellett ................. :D
berlina Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 elnézést, h közbevágok, dehát ki az a 43 látogató?
warwolf Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 elnézést, h közbevágok, dehát ki az a 43 látogató? Aki nem regeisztrált felhasználó, és csak olvasni tudja a témákat.Már amiket olvasni lehet.........
J0hnny Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Aki nem regeisztrált felhasználó, és csak olvasni tudja a témákat.Már amiket olvasni lehet......... Losi!Ma volt itt Axxon,müxik a Corsa! Lassan lehetek tiszteletbeli corsás nem? :rolleyes:
warwolf Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Losi!Ma volt itt Axxon,müxik a Corsa! Lassan lehetek tiszteletbeli corsás nem? :rolleyes: Bótold el a Corsáját kispézé, aztán nem csak tiszteletbeli lehetel........ <_<
Sziszi Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Nem tudja valaki veletnelul, hogy van-e FLOKKOLO Keskemet-en ?
Dini Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Nem tudja valaki veletnelul, hogy van-e FLOKKOLO Keskemet-en ? Azt nem tudom de egy jo dekorost tudok ajánlani! :rolleyes: <_< ;)
Gepard Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Nem tudja valaki veletnelul, hogy van-e FLOKKOLO Keskemet-en ? Én pár éve kerestem, de akkor csak Szegeden, Bp-n, és Pécsett találtam.
J0hnny Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Bótold el a Corsáját kispézé, aztán nem csak tiszteletbeli lehetel........ :rolleyes: Áááááá van nekem öreg vasam,nem kell még egy! <_<
Sziszi Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Azt nem tudom de egy jo dekorost tudok ajánlani! <_< ;) :D Olyat en is tudok valami Opeles gyerek ha jol tom :rolleyes:
Sziszi Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Én pár éve kerestem, de akkor csak Szegeden, Bp-n, és Pécsett találtam. Es azota sem valtozott a helyzet ?
Gepard Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Es azota sem valtozott a helyzet ? Azóta meg nem keresgéltem, de a napokban megint eszembe jutott a dolog. Csak Udival nem beszéltem még. (ha jól tudom akkor neki van most egy plusz műszerfala)
J0hnny Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Belegondoltál,hogy a flokkoltatáson kivűl mennyi meló lenne a müszerfal csere? :rolleyes: Mi csak kifelé bontottuk Demóval és Udival hárman,de még úgy is elég nagy szívás!Szerintem nem ér annyit a flokkoltatott müszerfal,arról nem is beszélve,hogy nem tartós és iszonyat megtapad rajta minden kosz.
Gepard Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Hát ja, de a jelenlegi is elég gáz. Fogja a port, mint állat, és iszonyatosan fénylik.
Dini Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Wolfi ! figyuzd csak. Finom kis darab! A KM óra álás nekem fura! De a kormáyn elég szép állapotban van! habár a kuplunk meg elég kopttacska ott a sarkán! Lehet több az egy kicst :rolleyes: habár diesel elmegy ez egy két száz km-ert!
warwolf Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 Wolfi ! figyuzd csak. Nem néz ki rosszul..........Mondjuk csodálkozozm picit, hogy 2.2DTi létére nem kapott Xenont...... :rolleyes:
ENDYKA Elküldve Június6, 2007 Elküldve Június6, 2007 Nem néz ki rosszul..........Mondjuk csodálkozozm picit, hogy 2.2DTi létére nem kapott Xenont...... <_< Az enyém Classic és Xenonos... :rolleyes:
Recommended Posts