Dini Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Okés. Az Astra újra ker.ben van.beszámíttatni nem fogom, mert hihetetlen röhej árakat mondtak rá.Annyiért vegyenek 3 évvel öregebbet. (650e.) A Lancert a 7vége felé fogják megnézni, aztán ha bejövős a srácnak, akkor elvinni is. A Corsára sok érdeklődő van, de amint meghallják, hogy illegal a gép, rögtön hátraarc.Ha legal lenne, nyilván nem akarnám talán eladni, és ha igen, akkor valszeg nem ennyiért........ Szóval összeségében nem annyira akar menni ez a bolt.! :rolleyes: Meg se kerdezem hogy mennyibe kerülne, (ha egyáltalán lehetne) legalissá tenni!
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Meg se kerdezem hogy mennyibe kerülne, (ha egyáltalán lehetne) legalissá tenni! Alsóhangon min. 1M.........
Dini Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Az finom! Akkor nem kell neki álni! Majd csak lesz valaki!!!
coupe Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Lehet jobban járnál ha beszámítattnád valamibe,és inkább az új árából alkudoznál...Sajnos az állás nem tesz jót a kocsinak,és a használt autó árak se fognak feljebb menni.Klíma nélkül elég nehéz autót eladni,és rengeteg astra van eladó a piacon.Vagy esetleg próbáld meg a beszámított ár felett kicsivel eladni hátha. A corsát ennél sokkal nehezebb eladni,mert mindenki azt hiszi fillérekből épít olyat.Ez olyan mint Antinak a turbó
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Klíma nélkül elég nehéz autót eladni,és rengeteg astra van eladó Ez így igaz.Már az ism megfordult a fejemben, hogy rakatok bele bontott klímát, de semmi gari nincs rá, hogy annyival többért tudnám eladni sajnos. :rolleyes: Beszámítás meg........ na meg a másik árából alkudozás......venni bármit könnyű, mert ennyi az ára.De mikor eladni akarsz v.mit........veszettfejszenyele ez a dolog........sajnos. A corsát ennél sokkal nehezebb eladni,mert mindenki azt hiszi fillérekből épít olyat. Elsőre 1xűnek is tűnik.Csak aztán jönnek a szívások, aztán szépen elkezd ketyegni a számláló.A végén, meg mikor kész van, elgondolkodik az ember, hogy jó 5let volt-e ilyenbe ölni a pénzt.Nem inkább egy olyanba kellett volna-e, ami már kész van.Esetleg. Nálam inkább az első........Másra kell most már a pénz, és nem tudok finanszírozni egy ilyen költséges "hobbit".
Dini Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 hirdesd meg az astrat klimasan kicsit többért jön e ra érdeklődő max azt mondod elkelt! aztán akkor latod hogy egyálatlán ráharapnának e ha klimas lenne! Mondjuk nem tudom mennyi bele 1 klima?
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 hirdesd meg az astrat klimasan kicsit többért jön e ra érdeklődő max azt mondod elkelt! aztán akkor latod hogy egyálatlán ráharapnának e ha klimas lenne! Mondjuk nem tudom mennyi bele 1 klima? Baráti áron 120e. mire műxik is.S, ez még baráti.........
Dini Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 hat ja! Azt mar nem biztos hogy megfizetik! Sőőőtt! Hátha elviszik!
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Hátha elviszik! Most én is csak ezen reménykedem.......... De előrelépés, hogy anyuka is belement a Caravan projektbe....... ;) Innentől kezdve már csak a megfelelő motort kell kiválasztanom hozzá! <_< 2.2 2.5V6? :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Hmmm... Akkor már csak V6! <_< ;) :D Bár Mackó egynyócából kiindulva a 2.2 is bőven elég. :lol: (Hű, Mackó ezt nehogy olvassa, mert lebukom. :rolleyes: Amoda nállunk állandóan piszkálom a 2.0 alatti vasakat. :P)
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Hmmm... Akkor már csak V6! :D :P :lol: Bár Mackó egynyócából kiindulva a 2.2 is bőven elég. :omg: (Hű, Mackó ezt nehogy olvassa, mert lebukom. ;) Amoda nállunk állandóan piszkálom a 2.0 alatti vasakat. :lol:) :rolleyes: most lebuktál Sanyi!!! <_<
Gepard Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Ezek a debreceniek. Idejönnek offolni. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 gyertek amoda... offoljatok vissza! <_< :rolleyes:
tomi023 Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Losi: Elhiszem, hogy majd megszakad a szíved de ez csak egy fapad+digit klíma diesel, kicsit drágán ami törött is volt és nem bejáratós az fix. A fóliázásról annyit, hogy a műhelyem minek van? És a kolléga Uraknak még nem segítettem eleget, hogy legalább felhívják a frissen csatlakozókat énrám? Esetleg a telefonszámom odaadják, mégis csak dekoros vagyok vagymi? aztateremburájátneki! naazé!
Gepard Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 A fóliázásról annyit, hogy a műhelyem minek van? És a kolléga Uraknak még nem segítettem eleget, hogy legalább felhívják a frissen csatlakozókat énrám? Esetleg a telefonszámom odaadják, mégis csak dekoros vagyok vagymi? Most mi van? :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 ON :rolleyes: Wolfi! azt a vectrát kép alapján én is picit fapadnak néztem, mert biza elég sovány a felszereltsége (jó, az enyém is gyengusz <_< ) meg nem tom.
Dini Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 És a kolléga Uraknak még nem segítettem eleget, hogy legalább felhívják a frissen csatlakozókat énrám? Esetleg a telefonszámom odaadják, mégis csak dekoros vagyok vagymi? aztateremburájátneki! naazé! Hogy ,mi van?
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 A Hogymivanokra: pár oldallal visszább egy újonc érdeklődő informálódott a fóliáról. No, most itt gondolta Tomi barátunk, hogy ő talán tudna segíteni. Csak be kell valljam, nekem nem jutott eszembe őt ajánlani, mert Debrecenben én félre lettem vezetve egy létrával...
Gepard Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Helyileg merről vagy? csak hogy esetleg tudjunk Neked ajánlani dekorost .... ;) :rolleyes: Ez mi? <_<
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 A fóliázásról annyit, hogy a műhelyem minek van? És a kolléga Uraknak még nem segítettem eleget, hogy legalább felhívják a frissen csatlakozókat énrám? Esetleg a telefonszámom odaadják, mégis csak dekoros vagyok vagymi? Tomi <_< Ha visszább olvasnál, akkor ezt is elolvashattad volna: ....csak hogy esetleg tudjunk Neked ajánlani dekorost .... ;) Szóval, nem értem, hogy mire ez a felháborodás.... :rolleyes: Nyilvánvaló, hogy Te lettél volna az akit ajánlunk ha megkérdezik... :D
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 ON :rolleyes: Wolfi! azt a vectrát kép alapján én is picit fapadnak néztem, mert biza elég sovány a felszereltsége (jó, az enyém is gyengusz <_< ) meg nem tom. A felszereltség még csakcsak, de ugyanilyenek vannak máshol, pl. Egerben éppen 2K-val olcsóbban.Amúgy meg uccse veszek ilyen dráága autót! ;) Tomi, az emberke nem fóliáztatni akart, csak érdeklődött.Ha akart volna, nyilván téged ajánlunk! :D
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Megelőztelek. <_< Ügyes vagy...:rolleyes: Nem baj, legalább a Tomi többször is kapja az ívet... ;) :D Látom már Wolfitól is... :P
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Nem baj, legalább a Tomi többször is kapja az ívet... :rolleyes: <_< Látom már Wolfitól is... :P Hátdemostnincsigazamvagymi! ;) :D
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Hátdemostnincsigazamvagymi! :D :P Hátdehogynem! :lol: Azért nem is értem, hogy Tomi miért is volt annyira oda... ;) Senki nem kérdezte a decorost, <_< csak érdeklődés volt, és úgy vettem én is le, hogy a Cartárs most nem akar fóliáztatni...de ha akar, ezek után sztem úgyis minket fog ismét meginterjúvolni, hogy kivel is érdemes.... :rolleyes:
Recommended Posts