warwolf Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 Ebbe nem értek Veled 1-et! :lol: Nekem is sötét az autóm, klima nélküli, na meg a fólia is eléggé sötét, de nem mondanám, hogy jobban felmelegszik...sőt, én úgy vettem észre amióta fóliázva van, hogy hűvösebb van bent!!!! :rolleyes: Olrájt.nekem sosenem volt fóliázva gépem ,ill. amiben ültem, mind klímás volt............oszt jóidő volt! :lol: SZal én is csak hallomásból dolgozom, és osztom az észt! :unsure: Közfelhívás minden érdeklődőnek! Péntek esti meet a Centrum Parkolóban! Aki tud jöjjön! :D Igenis Szőke kapitány! :D Opellel mejek! ;) ;) Visszahoztam anyuméktól, mert nem volt rá madár.Kövi 7n meg jön ember megnézni a mitsut. Azért megint csak konstatálhattam, hogy klasszisokkal kényelmesebb, mint a Lancer.Na meg van oldaltartása az üléseknek......... Viszont a Lancer meg éppen 3X alázná le akár gurulóból, akár állóból... E'vvan....... :mellow:
Kacsero Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 SZal én is csak hallomásból dolgozom, és osztom az észt! :rolleyes: Akkor mostmár ezt is hallottad, hogy a szolározás az hűvösebbet is ad... :mellow: :unsure:
warwolf Elküldve Június1, 2007 Elküldve Június1, 2007 Akkor mostmár ezt is hallottad, hogy a szolározás az hűvösebbet is ad... :mellow: :unsure: Ha elég vastag, akár még hűtőszekrénynek is gyóó a gépsas! :rolleyes:
Gepard Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 ... (egyébként hetényi vagyok)... Földim!!!! :rolleyes: Régóta laksz ott? Melyik részen? Stb...
warwolf Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Kiglancoltam a gépet.Holnap viszem piacra, bár nem tulajdonítok a dolognak túl nagy jelentőséget.Dehát hátha........... CSak 1 valamit nem értek.Mitől kerül többe egy klíma nélküli színes Astra?Legyen az Caravan, v. Sedan?Vagy csak addig ilyen drága, amíg a tulaja meg nem unja az árulgatást, aztán lentebb nem viszi az árát? :mellow: A faxom sem érti mánn eztet........... :rolleyes: S, még v.mit nem értek.Miért idegenkednek a népek a fehér színtől?Mert kosztűrő szín?Vagy mert olcsó a javítása?Mijé' jobb az, amit drágábban lehet helyrehozni? :D Nem beszélve az ilyen 1996-os F Astra Caravanoktól, amik 1M felettiek.Komolyan mondom, vicc ez az egész használtautó...... :unsure:
hangya Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Földim!!!! :rolleyes: Régóta laksz ott? Melyik részen? Stb... 7éve lakunk a Honvéd utcában a buszvégállomásnál de mi Opellel járunk :mellow:
warwolf Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 7éve lakunk a Honvéd utcában a buszvégállomásnál de mi Opellel járunk :mellow: Gepárd is............. :rolleyes:
Gepard Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Én gyermekkoromban a Kossuth L. u.-ban, később a Tátra u.-ban laktam. De már tizenéve kecskeméti vagyok. Öcsémék a Kossuth L.-on laknak most is, néha látható a ház előtt az én gépem is.
J0hnny Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 Hogyan javítsunk gyorsan és egyszerűen horpadást!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :mellow:
J0hnny Elküldve Június2, 2007 Elküldve Június2, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: Szőkekapitány! Antigravitáció!
warwolf Elküldve Június3, 2007 Elküldve Június3, 2007 Voltam ma autópiacon...........dekárvóót........ Aztán egy ker.ben is...........na ott voltak szívfájdító verdák...... :rolleyes:
warwolf Elküldve Június3, 2007 Elküldve Június3, 2007 Na szóval ezt a gépet nézegettem ma, miközben a szívem majd meg szakadt.......... :rolleyes:
Gepard Elküldve Június3, 2007 Elküldve Június3, 2007 ...miközben a szívem majd meg szakadt.......... :rolleyes: Valahogy megértelek.
J0hnny Elküldve Június3, 2007 Elküldve Június3, 2007 Na szóval ezt a gépet nézegettem ma, miközben a szívem majd meg szakadt.......... <_< Nem rossz,csak az a rohadt műfabetét ne lenne benne! :rolleyes:
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 <_< ;) :D Szőkekapitány! Hát ez Qrva jóóóóóóóóó! :lol: Na most dőltem le a székről, a röhögéstől.... :rolleyes: :P :lol:
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Valahogy megértelek. Élőben is több, mint gyönyörű................ Amúgy azt csirpákolják a verébek, hogy v.ki V70-be akar átülni.......Közülünk! :rolleyes: Neméén!!!!!! <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Nem lehet az rossz. Én a múltkor V40-nel mászkáltam. Alapjában gyűlölöm az új autókat, de arra a két napra azért jólesett, hogy körbe van nyalva a seggem. :rolleyes: (elektromos ablak elől, hátul, légkondi, elektromos tükör, elektromos ülés, szervókormány, Isten tudja mennyi légzsák (szerencsére nem volt rájuk szükség), ABS, stb...)
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Nem lehet az rossz. Én a múltkor V40-nel mászkáltam. Alapjában gyűlölöm az új autókat, de arra a két napra azért jólesett, hogy körbe van nyalva a seggem. <_< (elektromos ablak elől, hátul, légkondi, elektromos tükör, elektromos ülés, szervókormány, Isten tudja mennyi légzsák (szerencsére nem volt rájuk szükség), ABS, stb...) Én egy szóvalsenem mondtam, hogy rossz.........sőt....nekem is bejövős a Volvó, mert abban tutira biztonságban van a családom adott esetben, és stabil, sportos, de mégis kényelmes. :rolleyes:
Dini Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Osztom a véleményt! Volvo az valahol mégis csak Svéd acél :rolleyes:
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Osztom a véleményt! Volvo az valahol mégis csak Svéd acél <_< Ilyen Vectra/Astra árak mellett már nekem is megfordult a fejemben, hogy van annak a hartai tagnak ;) a Volvója........ :rolleyes:
Dini Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Ilyen Vectra/Astra árak mellett már nekem is megfordult a fejemben, hogy van annak a hartai tagnak <_< a Volvója........ :rolleyes: Jaaaaa! Arra gondolsz ami eladó lesz az idén!
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Jaaaaa! Arra gondolsz ami eladó lesz az idén! jaaa! <_< Csak az árával vannak gondjaim, mert annyit ér amennyit mondott a fickesz, csak félő hogy nem merek belevágni akkora hitelbe! :rolleyes:
Dini Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 jaaa! <_< Csak az árával vannak gondjaim, mert annyit ér amennyit mondott a fickesz, csak félő hogy nem merek belevágni akkora hitelbe! :rolleyes: Háááttt értelek én! Aug környékén lesz igazaból eladó! Majd meglátjuk addig hogy alakul a világ!
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Háááttt értelek én! Aug környékén lesz igazaból eladó! Majd meglátjuk addig hogy alakul a világ! Okés. Az Astra újra ker.ben van.beszámíttatni nem fogom, mert hihetetlen röhej árakat mondtak rá.Annyiért vegyenek 3 évvel öregebbet. (650e.) A Lancert a 7vége felé fogják megnézni, aztán ha bejövős a srácnak, akkor elvinni is. A Corsára sok érdeklődő van, de amint meghallják, hogy illegal a gép, rögtön hátraarc.Ha legal lenne, nyilván nem akarnám talán eladni, és ha igen, akkor valszeg nem ennyiért........ Szóval összeségében nem annyira akar menni ez a bolt.! :rolleyes:
Recommended Posts