warwolf Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Ebbe nem értek Veled 1-et! :lol: Nekem is sötét az autóm, klima nélküli, na meg a fólia is eléggé sötét, de nem mondanám, hogy jobban felmelegszik...sőt, én úgy vettem észre amióta fóliázva van, hogy hűvösebb van bent!!!! :rolleyes: Olrájt.nekem sosenem volt fóliázva gépem ,ill. amiben ültem, mind klímás volt............oszt jóidő volt! :lol: SZal én is csak hallomásból dolgozom, és osztom az észt! :unsure: Közfelhívás minden érdeklődőnek! Péntek esti meet a Centrum Parkolóban! Aki tud jöjjön! :D Igenis Szőke kapitány! :D Opellel mejek! ;) ;) Visszahoztam anyuméktól, mert nem volt rá madár.Kövi 7n meg jön ember megnézni a mitsut. Azért megint csak konstatálhattam, hogy klasszisokkal kényelmesebb, mint a Lancer.Na meg van oldaltartása az üléseknek......... Viszont a Lancer meg éppen 3X alázná le akár gurulóból, akár állóból... E'vvan....... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 SZal én is csak hallomásból dolgozom, és osztom az észt! :rolleyes: Akkor mostmár ezt is hallottad, hogy a szolározás az hűvösebbet is ad... :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Akkor mostmár ezt is hallottad, hogy a szolározás az hűvösebbet is ad... :mellow: :unsure: Ha elég vastag, akár még hűtőszekrénynek is gyóó a gépsas! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Hm.......... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 ... (egyébként hetényi vagyok)... Földim!!!! :rolleyes: Régóta laksz ott? Melyik részen? Stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Kiglancoltam a gépet.Holnap viszem piacra, bár nem tulajdonítok a dolognak túl nagy jelentőséget.Dehát hátha........... CSak 1 valamit nem értek.Mitől kerül többe egy klíma nélküli színes Astra?Legyen az Caravan, v. Sedan?Vagy csak addig ilyen drága, amíg a tulaja meg nem unja az árulgatást, aztán lentebb nem viszi az árát? :mellow: A faxom sem érti mánn eztet........... :rolleyes: S, még v.mit nem értek.Miért idegenkednek a népek a fehér színtől?Mert kosztűrő szín?Vagy mert olcsó a javítása?Mijé' jobb az, amit drágábban lehet helyrehozni? :D Nem beszélve az ilyen 1996-os F Astra Caravanoktól, amik 1M felettiek.Komolyan mondom, vicc ez az egész használtautó...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hangya Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Földim!!!! :rolleyes: Régóta laksz ott? Melyik részen? Stb... 7éve lakunk a Honvéd utcában a buszvégállomásnál de mi Opellel járunk :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 7éve lakunk a Honvéd utcában a buszvégállomásnál de mi Opellel járunk :mellow: Gepárd is............. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Én gyermekkoromban a Kossuth L. u.-ban, később a Tátra u.-ban laktam. De már tizenéve kecskeméti vagyok. Öcsémék a Kossuth L.-on laknak most is, néha látható a ház előtt az én gépem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Hogyan javítsunk gyorsan és egyszerűen horpadást!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: Szőkekapitány! Antigravitáció! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Voltam ma autópiacon...........dekárvóót........ Aztán egy ker.ben is...........na ott voltak szívfájdító verdák...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Na szóval ezt a gépet nézegettem ma, miközben a szívem majd meg szakadt.......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 ...miközben a szívem majd meg szakadt.......... :rolleyes: Valahogy megértelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Na szóval ezt a gépet nézegettem ma, miközben a szívem majd meg szakadt.......... <_< Nem rossz,csak az a rohadt műfabetét ne lenne benne! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 <_< ;) :D Szőkekapitány! Hát ez Qrva jóóóóóóóóó! :lol: Na most dőltem le a székről, a röhögéstől.... :rolleyes: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Valahogy megértelek. Élőben is több, mint gyönyörű................ Amúgy azt csirpákolják a verébek, hogy v.ki V70-be akar átülni.......Közülünk! :rolleyes: Neméén!!!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nem lehet az rossz. Én a múltkor V40-nel mászkáltam. Alapjában gyűlölöm az új autókat, de arra a két napra azért jólesett, hogy körbe van nyalva a seggem. :rolleyes: (elektromos ablak elől, hátul, légkondi, elektromos tükör, elektromos ülés, szervókormány, Isten tudja mennyi légzsák (szerencsére nem volt rájuk szükség), ABS, stb...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Nem lehet az rossz. Én a múltkor V40-nel mászkáltam. Alapjában gyűlölöm az új autókat, de arra a két napra azért jólesett, hogy körbe van nyalva a seggem. <_< (elektromos ablak elől, hátul, légkondi, elektromos tükör, elektromos ülés, szervókormány, Isten tudja mennyi légzsák (szerencsére nem volt rájuk szükség), ABS, stb...) Én egy szóvalsenem mondtam, hogy rossz.........sőt....nekem is bejövős a Volvó, mert abban tutira biztonságban van a családom adott esetben, és stabil, sportos, de mégis kényelmes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Osztom a véleményt! Volvo az valahol mégis csak Svéd acél :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Osztom a véleményt! Volvo az valahol mégis csak Svéd acél <_< Ilyen Vectra/Astra árak mellett már nekem is megfordult a fejemben, hogy van annak a hartai tagnak ;) a Volvója........ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ilyen Vectra/Astra árak mellett már nekem is megfordult a fejemben, hogy van annak a hartai tagnak <_< a Volvója........ :rolleyes: Jaaaaa! Arra gondolsz ami eladó lesz az idén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Jaaaaa! Arra gondolsz ami eladó lesz az idén! jaaa! <_< Csak az árával vannak gondjaim, mert annyit ér amennyit mondott a fickesz, csak félő hogy nem merek belevágni akkora hitelbe! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 jaaa! <_< Csak az árával vannak gondjaim, mert annyit ér amennyit mondott a fickesz, csak félő hogy nem merek belevágni akkora hitelbe! :rolleyes: Háááttt értelek én! Aug környékén lesz igazaból eladó! Majd meglátjuk addig hogy alakul a világ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Háááttt értelek én! Aug környékén lesz igazaból eladó! Majd meglátjuk addig hogy alakul a világ! Okés. Az Astra újra ker.ben van.beszámíttatni nem fogom, mert hihetetlen röhej árakat mondtak rá.Annyiért vegyenek 3 évvel öregebbet. (650e.) A Lancert a 7vége felé fogják megnézni, aztán ha bejövős a srácnak, akkor elvinni is. A Corsára sok érdeklődő van, de amint meghallják, hogy illegal a gép, rögtön hátraarc.Ha legal lenne, nyilván nem akarnám talán eladni, és ha igen, akkor valszeg nem ennyiért........ Szóval összeségében nem annyira akar menni ez a bolt.! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts