Mad Max Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hogyan lehet klubtagnak lenni? Elég ha ide regeltem erre az oldalra? Akkor már felvesznek a MOTE clubba? Mert az F forum nem nyilvános. Mikor lessz majd tagfelvétel? Köx Opel sosem kop el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 "Hogyan lehet klubtagnak lenni?" -->On-line kell jelentkezned ezen a linken Júli.1. után -->"Akkor már felvesznek a MOTE clubba?" "Elég ha ide regeltem erre az oldalra?" -->Nem, be kell fizetned a tagdíjat is. "Mert az F forum nem nyilvános." --> És még egy csomó másik is zárt, de klubtaggá válás után írni is tudsz majd bele. "Mikor lessz majd tagfelvétel?" -->Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete jelentős változás alatt! A tervezett átszervezés 2007. július 1.-ig lezajlik. Jelenleg, az új tagfelvétel szünetel. A tagfelvétel az átszervezések után újra működni fog. .Addig kérdezhetsz itt is, de arra figyelj, hogy többször ugyanazt ne kérdezd meg, mert azt moderátorok törlik. Ja most látom az is csak klubtagoknak szól, de ez csak ideiglenes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Vagy esetleg keress meg valamelyikünket MSN-en,minden este általában nagy meet van! Vagy péntek este Centrum Parkolóban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Már felvettem egy két embert MSN-re, akiknek itt meg van adva az elérhetősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Na mi van Emberek nincs itt senki? Mindenki melózik? Nehogy tulzásba vigyétek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ez a mandula.... :mellow: Ha jól müxik észre sem vesszük, de ha vacakol csak a gond van vele... Majának holnap veszik ki, nála már régóta vacakolt, így most legénylakás lett az otthonunk egy időre. :unsure: Kéz és lábtörést a műtétre!! Minden rendben lesz remélem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hello Mad Max! Az egyik gyerekkori barátnőm is szalki. üdv itt. én meg jól eltüntem, eltemet a munka! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Szia! Na ki volt a barátnőd? Hátha ismerem! Mit melózol? És milyen verdával szaggatod az aszfaltot? Xia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 én meg jól eltüntem,.......:mellow: Ezt észrevettük,nem is igazán írkálsz mostanában, még a 7végi debreceni talira sem jöttetek, pedig úgy láttam, hogy anno feliratkoztatok... :unsure: nem szabad ennyit dolgozni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Kisit hüsi volt ma reggel......... Itt már napok óta elég keményen lehült a levegő :rolleyes: Hétfőn mikor jöttem ki, pesten 30 fok volt délután, én meg rövidnaci+trikóban indultam...mire kiértem,este 8, szakadó eső és +7 fok volt... :mellow: nemkicsit lepődtem meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Itt már napok óta elég keményen lehült a levegő :rolleyes: Hétfőn mikor jöttem ki, pesten 30 fok volt délután, én meg rövidnaci+trikóban indultam...mire kiértem,este 8, szakadó eső és +7 fok volt... :mellow: nemkicsit lepődtem meg.... :D :lol: :lol: Aztán a határon néztek rád furin a népek: ............ez mekkergült wzze....... :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 :unsure: :D :lol: Aztán a határon néztek rád furin a népek: ............ez mekkergült wzze....... :mellow: :lol: A magyar-osztrák határnál, még nem , mert ott még jó idő volt (25 fok).... ;) A német-osztráknál, meg már nincsenek fináncok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 :mellow: Sziasztok! Kérdés a következő; valaki nem tud véletlen eladó samsung sgh D500 vagy D500e telefont ? Tudom nem opeles téma de ha esetleg valaki tud ilyet akkor opelről is beszélgethetünk majd a kis telefonon :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 :mellow: Sziasztok! Kérdés a következő; valaki nem tud véletlen eladó samsung sgh D500 vagy D500e telefont ? Tudom nem opeles téma de ha esetleg valaki tud ilyet akkor opelről is beszélgethetünk majd a kis telefonon :unsure: :rolleyes: Én lehet, hogy tudok, de jó lenne tudni, hogy mi az az ár, amiért még érdekel! :lol: Dobj 1 pü-t a részletekkel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Kéz és lábtörést a műtétre!! Minden rendben lesz remélem! :mellow: Köszi, úgy áll a helyzet, hogy fél 1 kor megvolt , reméljük a nehezén túl vagyunk... :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Köszi, úgy áll a helyzet, hogy fél 1 kor megvolt , reméljük a nehezén túl vagyunk... :rolleyes: :unsure: Megvan már, hogy ki, és mit visz a bulira? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Szevasztok Arcok! Tegnap agyaltam valamin gondoltam megkérdezem a véleményeteket! Van egy F Astrám, 95-ös 82 lovas 1.4-es! Észrevettem hogy ha hétköznap nyugisan megyek vele alacsony fordulaton rövid távokat pl. lakotton belül 50-el negyedikben csorgok akkor hétvégére ugy ellustul mint állat. Szombaton odanyomom neki és alíg húz! Aztán párszor megpörgetem 1-2-3-ba ugy rendesen és utánna már tudja hogy mi a dolga, utánna elkezd menni mint a barom!!! ez miért van?????? Ha tudja valaki akkor irja meg! Köx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ha tudja valaki akkor irja meg! Köx. Lerakódás majd kiégés Rlz.........Nálam az 1.6 16V dettó..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Az lehet én is gondoltam erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Az lehet én is gondoltam erre. Gyakorlatilag más nem lehet, ha nincs motorkontroll lámpa. Szóval akkor a tiéd 1.4Si? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Gyakorlatilag más nem lehet, ha nincs motorkontroll lámpa. Szóval akkor a tiéd 1.4Si? 1.4 gl van a forgalmiban, nemtom mi az az si? Azt tudom hogy 82 lovas, 8 szelepes, hengerenkénti injektoros egy vezérmütengelyes, kb. ennyit tudok rola. 95-ös évjáratú Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 1.4 gl van a forgalmiban, nemtom mi az az si? Azt tudom hogy 82 lovas, 8 szelepes, hengerenkénti injektoros egy vezérmütengelyes, kb. ennyit tudok rola. 95-ös évjáratú Akkor 14SE lesz, ha hengerenkénti......... Idővel majd te is jóól belemászol ezekbe a dolgokba! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 ...Idővel majd te is jóól belemászol ezekbe a dolgokba! :rolleyes: Nekem az áll a forgalmiban, hogy 30E. Az most jó? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mad Max Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Akkor 14SE lesz, ha hengerenkénti......... Idővel majd te is jóól belemászol ezekbe a dolgokba! :rolleyes: Muszáj lesz belemászni ezekbe a dolgokba mert én tudni szeretem hogy mit vezetek + hogy mi miért van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nekem C14NZ-m és 60 versenypacim van ami talán közel azonos a te 82 paciddal ...csak a forgalmi szeint 1.7GL...egyébként benzines de fogyiban már dieselnek számít. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts