berlina Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 nnna ilyen is van: 2.0 16v BTTC/STW letzter stand .305!!!!!!! standfeste 2liter ps Kosten des motors einschlieslich einspritzung 38.000 Euro (steht bei einem guten freund von mir in der küche!!!!!!!!!) szal azt írja: 2.0 16v BTTC/STW utolsó mérés szerint:305 Ps!!!!!!! a motor költsége eddig 38.000 Euro, beleértve a befecsirendszert is. jelenleg egy konyhában várja sorsát a képen látszik még egy könnyített ledkerék is a BTTC/STW-ről egyébként nem tudom mi a flanc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Húúú de Corsába való teeeeeeeeeeee!!!!!! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Húúú de Corsába való teeeeeeeeeeee!!!!!! :rolleyes: :mellow: :unsure: 38e. euróért mi? :D Ebként jelezném, hogy mi holnap elutazunk Bükkbe, Szarvaskőn lesz a főhadiszállásunk.Ha minden összejön, és a csajok is bírják a strapát, akkor szombaton elugrunk Debrecenbe, de ez nem 100. Jók legyetek ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 ..... akkor szombaton elugrunk Debrecenbe, de ez nem 100. Jók legyetek ám! :D Mi mindíg jók vagyunk... :rolleyes: :mellow: Ha tudtok, gyertek, várunk... :lol: A hűtőmaszkot viszont nem viszem el...majd megkapod otthon! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 A hűtőmaszkot viszont nem viszem el...majd megkapod otthon! :mellow: Ha jó gyerek vótá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 valószínűleg leütöm tőle a gyári karbiszervízkönyvet, érdekel ez vkit? : fejhallgatók, philips kb 20 db Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 egyébként ezek az angolok birkshireben bubimentes sört isznak, a múltkor végigittam az egész szortimentet a krimóban, minden fajta csapoltat, ami csak volt meg lehet inni kúltúráltan bármelyiket bifibüffi nélkül de hugyozni azt ugyanúgy lehet mindtől aztán másnap bármi tünet nélkül tudtam menni dolgozni, fura söreik vannak érdekes még, hogy van helyi sörlapjuk sörfesztivál regiszterrel, majd legközelebb átviszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2007 Megoszt Elküldve Május27, 2007 Mi meg megérkeztünk a Bükkiából.Nagyon jó volt, sok szép helyen jártunk.Volt 1-2 útszakasz, ahol már én is szédültem.Nagyon hiányzott az ültetett autó olykor. De a jelenlegi legalább erősebb.Szal nem maradtam szégyenben. Eger még mindig gyönyörű város, és még annyi nagy cicis kedves mosolyú lányt halljátok!!Sztem nem is létezik ilyen hely. Üröm viszont az örömben, hogy Orsi még péntek este belázasodott, ezért kérdéses volt minden program.Ma végül haza indultunk.Persze idáig nem volt lázas szerencsére.Remélem el is múlik ez a nyavaja.Bár gyakorlatilag bármitől lehet. Hazafelé volt "szerencsém" egy frontális csattanást látni, egy álló buszba kanyarodott bele egy Ford Mondeo kombi.Elég komolyat koppant, és nagyon durva volt látni, ahogy benyílik mind2 lufi.Szerencsére nem lett a pilótának baja, és a hátul utazó gyerkőcöknek sem.Viszont a kocsi nagyon keményen összetört.Magam sem értem, hogy hozta össze a tag. Szóval ígyhát......... Dininnek pedig Thx a km.óra projektet........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Nemsokára gurulhat a Corsa ki és be a kapun :rolleyes: Most csinálják az új felhajtót :mellow: Most már biztosan nem fog leérni semmije Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Wolfi! Gepárdnak odaadtam a "cuccod"... :rolleyes: Vele hamarabb találkozol mint velem... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Köszi srácok a pályanap DVD-t! :mellow: Ma ha melóból hazaértem, feltétlen megnézem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 MA lemostam a Corsat itt a Jókain. Johnny hozd be légyszi azt a lepedőt amit a Balatonon kaptunk, mert kéne rá egy puha takaró. THX! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Nemsokára gurulhat a Corsa ki és be a kapun :rolleyes: Most csinálják az új felhajtót :mellow: Most már biztosan nem fog leérni semmije Mentünk ki anyóshoz Pillangóra, és láttam, hogy egy emberke bőszen ütvefúrvavés......... Wolfi! Gepárdnak odaadtam a "cuccod"... :unsure: Vele hamarabb találkozol mint velem... :lol: Thx...... ;) MA lemostam a Corsat itt a Jókain. Hálás lettem volna ha szólsz, mert 1000örömmel mentem volna segíteni.Végtére is csak a saját verdám! :D A képért pedig 1000Thx. fel is töltöttem az oldalamra a CS.n! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Ja, még egy apró infó.Orsinak mandulagyuszija van.Reggelre megint belázasodott, aztán bevittük az ügyeletre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Hálás lettem volna ha szólsz, mert 1000örömmel mentem volna segíteni.Végtére is csak a saját verdám! :mellow: Nem akartalak ezzel zaklatni. Képzeld pöccre indult. Az akksi jó, szépen jár. És most már szép tiszta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Nem akartalak ezzel zaklatni. Képzeld pöccre indult. Az akksi jó, szépen jár. És most már szép tiszta :rolleyes: Holnap mejek a papírokért...........Szal utána jöhet a váltócsere+féltengelycsukló csere, utóbbi ha szükséges, aztán futóműves, aztán sztem leviszem Kalocsára 9.-én...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Johnny hozd be légyszi azt a lepedőt amit a Balatonon kaptunk, mert kéne rá egy puha takaró. THX! Ok,ha arra járok beviszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Ok,ha arra járok beviszem! V.ki beköltözik a Corsába? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 V.ki beköltözik a Corsába? :rolleyes: :mellow: Valami szőke cica mondta,hogy bérelné szivesen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Valami szőke cica mondta,hogy bérelné szivesen! :mellow: Szemüveges? :unsure: Amúgy Ezt a gépet láttam, mikor még a Szigetiék szögelték összefelé........A jobb oldala gyakorlatilag újjá lett építve.Ami lehetett, az elment, akkorát kapott......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Mi is megjöttünk a hétvégi pecázásról! Az Uno jelenleg váltó problémákkal küzd, így megkockáztattam és elmentem az astrával! Befele a tóhoz nem volt gond, de éjjel jött az eső, és hazafelejövet már nem volt olyan egyszerű! Azért kisebb-nagyobb segítséggel ültetett autóval is ki lehet jönni a mocsárból :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 " Sár-Víz, ráse nézz..." :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Mi is megjöttünk a hétvégi pecázásról! Az Uno jelenleg váltó problémákkal küzd, így megkockáztattam és elmentem az astrával! Befele a tóhoz nem volt gond, de éjjel jött az eső, és hazafelejövet már nem volt olyan egyszerű! Azért kisebb-nagyobb segítséggel ültetett autóval is ki lehet jönni a mocsárból :D Joee,banyek TE egy áll@t vagyol! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Joee,banyek TE egy áll@t vagyol! :rolleyes: :mellow: :unsure: Így nem csak a csónakban csónakáztam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Okos gyerek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts